Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Beszólt a kormánynak a Facebookon – nem kapott támogatást az egyesülete

Szegeder
-
 Ma 14:39Belföld

Idén nem kap az államtól működési támogatást a Csongrád Megyei Görögök Kulturális Egyesülete. A szervezet elnöke szerint ez az ő Facebook-bejegyzései miatt történt így. Szerinte a görög nemzetiségi szószóló jelentette föl. Az érintett azt mondja, nem tett ilyet, és bizonyítani tudja, ő támogatta az egyesület pályázatát, de a miniszterelnökség…

Egyesíti-e Joe Biden az Egyesült Államokat?

Index
-
 Ma 14:38Vélemény

Varga Gergely, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatójának írása.

Kanálisba gurult egy autó az albári szemétdomb közelében

Egy Fiat típusú személykocsi gurult bele a kanálisba az Albár és Vásárút közti 1397-es harmadosztályú úton, a szemétdomb közelében. Hodosi Tibor, a járási tűzoltók bevetési egységeinek parancsnoka megerősítette értesülésünket. Elmondása szerint kisebb balesetről van szó, melynek szerencsére nincs sérültje. Hodosi közölte, hogy a…

Álmodni sem lehetne szebbet: hólepelben Tihany és az impozáns apátság

Rövid időre festette fehérre a Balaton környékét a tél egyik ajándéka, a hóesés, de szerencsénk volt megörökíteni a hóleplet Tihanynál.

Feltűnt egy titokzatos 16 magos Intel processzor DDR5 memóriák társaságában

Leet
-
 Ma 14:30Gaming

Noha az Intel csupán nemrég mutatta meg a Rocket Lake architektúrát a CES 2021-es virtuális eseménysorozatán, ennek ellenére már most szállingóznak a hírek a 12. szériás Alder Lake platformmal kapcsolatban. Ezúttal napvilágot látott egy kép, amit a népszerű szivárogtató, momomo_us tett közszemlére, ezen pedig az első Alder Lake…

Ma új elnöke lesz az Egyesült Államoknak - Beiktatják Joe Bident – Percről percre!

Index
-
 Ma 14:29Külföld

Hivatalosan mától, 2021. január 20-tól Joe Biden az Egyesült Államok következő, vagyis 46. elnöke, Kamala Harris pedig a 49. alelnöke. Élőben közvetítjük a beiktatási ceremóniát.

Először sikerült tanulmányozni egy dinoszaurusz megkövesedett kloákáját

Dehir
-
 Ma 14:28Megyei

Washington - Brit kutatóknak elsőként sikerült tanulmányozniuk egy dinoszaurusz megkövesedett kloákáját, hála egy remek állapotban fennmaradt Psittacosaurus-fosszíliának.

Mégsem cseréli le a Ferrarit az egykori Sauber

Formula
-
 Ma 14:25Forma1

Egyes spekulációk szerint az Alfa Romeo távozásával a svájci székhelyű, korábban Sauberként ismert F1-es alakulat 2022-től nevet és motorszállítót is váltott volna, ám a legfrissebb hírek ennek részben ellentmondanak.

Meghalt egy albán békefenntartó Afganisztánban

Origo
-
 Ma 14:24Külföld

Egy nyomozásban vett részt egy nemzetközi misszió keretében.

Meghan és apja viszonya egyre feszültebb: Thomas Markle botrányfilmet készít a hercegnéről

Femcafe
-
 Ma 14:24Bulvár

Korábban egy történeteket, fotókat és egy személyes levelet is kiszivárogtatott az apa, aki még a vejével és unokájával sem találkozott.

Árulja a kormány a lélegeztetőgépeket, van is rá kereslet, de még egyet sem tudott eladni

MFor
-
 Ma 14:22Gazdaság

Ezt jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Pedig már legalább három hónapja ajánlgatják ki a lélegeztetőgépeket Magyarország nagykövetei. Akár 8 ezer darabot is hajlandó lenne a kormány értékesíteni, vagyis a megvásárolt 16 ezer darab felét, ami azt jelenti, hogy 8 ezret úgy vehettek meg, hogy eleve tudták, azokra nagy…

Egyre inkább úgy tűnik, 4 százalékkal fog nőni a minimálbér

Elhúzódó egyeztetés után ma sem született végső megállapodás az idei legkisebb bérekről. Készül viszont egy megegyezéstervezet, benne 4 százalékos emeléssel. 

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Turán

Egy családi ház teljes tetőszerkezete leégett Turán, a Lehel utcában. A tűzhöz a hatvani hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Miley Cyrus elmagyarázta, miért érzi jobban magát egy azonos nemű párral

Joy
-
 Ma 14:14Bulvár

Az énekesnő Liam Hemsworth felesége volt, de a frigy nem tartott sokáig, és a szakítás után frissen már egy nővel esett szerelembe az egykori Hannah Montana.