Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 257 hír

Az Északi-sark és a nemzetközi rendszer stabilitása

VG
-
 Ma 17:23Vélemény

Az Északi-sarkvidék a következő két évben a térség és a nemzetközi rendszer egésze szempontjából jelentős fejlődésen mehet keresztül.

Nemzetközi cég adózása járványhelyzetben: a legfontosabb tudnivalók

A járványhelyzet arra is hatással van, hogy a társaságunk melyik országban adózik. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalója nemzetközi vállalkozások számára lehet különösen érdekes.

Online rendez adventi kiállítást és vásárt a Mank

A művészet által közvetített misztikum és csoda ajándék formájában mindennapjaink fénypontja is lehet, a kiállított munkák ugyanis megvásárolhatók.

F1: Ezért nyílt szét a korlát Grosjean baleseténél

Vezess
-
 Ma 16:30Forma1

Michael Masi szerint a becsapódás hatalmas energiája miatt szakadt át a szalagkorlát Romain Grosjean bahreini baleseténél.

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK

A szentendrei ÚjMűhely Galéria adventi kiállításának nevét az egyik legismertebb és legrégebbi karácsonyi énekünk, a Mennyből az angyal egyik sora inspirálta. A tárlat címe Lássátok, lássátok!

Nemzetközi távlatok nyílnak a második design SPEED mentoráltjai előtt

Roadster
-
 Ma 15:55Otthon

Öt hazai formatervező részvételével indult el a Magyar Divat & Design Ügynökség, valamint az olasz Istituto Europeo di Design második design SPEED mentorprogramja.

A Forma-1 versenyigazgatója elmondta, miért nyílt szét a korlát Grosjean baleseténél

Az első körben Danyiil Kvjattal összeakadó Romain Grosjean 220 km/h feletti sebességgel csapódott éles szögben a korlátnak, szétválasztva annak szalagjait, így az konkrétan lehámozta az autó hátsó részét a vázról.A sportigazgató, Ross Brawn mélyre ható vizsgálatot ígért annak érdekében, hogy kiderüljön, miért nyílt szét a korlát, Michael Masi…

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK, emellett az érdeklődők a Lássátok, lássátok! című virtuális tárlatot szerdától december 31-ig tekinthetik meg - tudatta a Magyar Alkotóművészeti és Nonprofit Kft. (MANK) hétfőn az MTI-vel.

Az első magyar, aki nemzetközi sportági szövetséget vezetett

NSO
-
 Ma 15:29Sport

A magyar bokszot és birkózást újraélesztő, a Nemzetközi Nehézatlétikai Szövetséget a NOB-bal elismertető Tatich Péterről furcsa mód még nem született összefoglaló anyag. Most igazságot szolgáltatunk a bölcs ítélőtáblai bírónak.

Milyen az élet a Nemzetközi Űrállomáson?

Hogyan lehet valakiből űrhajós? Hol vannak űrkikötők? Hogyan működik az űrvécé? Honnan indulunk majd meghódítani a Naprendszert? A Mi Micsoda sorozat Nemzetközi Űrállomásról szóló kötetéből megismerheted az űrhajósok mindennapjait, és teljesen új perspektívából láthatod a Földet. Olvass bele!

Az eddigi legnagyobb Covid-tesztutca nyílt meg Bécsben

Az új "tesztutca" üzembe állításával napi 15 ezerre növelhető Bécsben a tesztelési kapacitás.

Két magyar játékost is leigazolt egy nemzetközi R6S team

Esport 1
-
 Ma 14:22Gaming

Két ismert, és remek kvalitásokkal rendelkező magyar játékos csatlakozott a High Coast Esports új ötöséhez.

Szilvay Gergely: Nyílt levél az univerzumnak

Itt már csak az univerzum seregei segíthetnek.

Fiatal művészeket díjazott az MVM

A zeneművészet legtehetségesebb fiatal képviselői tizenharmadik alkalommal vehették át a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának elismeréseit. Az MVM Zrt. idén is tíz hazai tehetséget díjazott, ez alkalommal először bárki ingyenesen nyomon követhette az online megrendezett díjátadót és a fiatal zenei géniuszok gálakoncertjét…