Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 224 hír

Vidnyánszky a kényszerpauza után újra a régi – kioktat, leckéztet, most éppen nemzetközi színtéren

Vidnyánszky Attila -érezve háta mögött a kormány-támogatást- újra régi "fényében" nagyképűsködik és értetlenkedik azon, ha a világban elismert művészek úgy döntenek, az SZFE lenullázásában való aktív részvétele után nem akaranak vele semmilyen közösséget vállalni. 

Nemzetközi szinten is népszerű a Debreceni Egyetem

Debrecen - Huszonegyezer pályázó jelölte meg a Debreceni Egyetemet fogadó intézményként a 2021/22-es Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretében.

Többmilliót fizet a cosplayer, aki a nyílt utcán bugyi nélkül mutogatta magát

Leet
-
 Ma 18:00Gaming

Bár az utóbbi időben nem igazán voltak összenépi rendezvények a COVID-19 járvány miatt, a cosplay valójában nálunk is igen népszerű. Ennek persze leginkább a Távol-Keleten van divatja, ahol ráadásul a lányok nagyon szeretik a szexi cosplayeket. Az animés rendezvényeken hatalmas kultúrája van a szexi lányok fotózásának. Tavaly a…

Miért ennyivel digitálisabb és nemzetközibb egy cseh cég, mint egy magyar?

Telex
-
 Ma 17:56Gazdaság

Csehország fejlettebb és gazdagabb, mint Magyarország. Ám még ez a különbség sem indokolja azt, hogy a csehek nemzetköziségben, digitalizációban, e-kereskedelemben több lépéssel is előttünk járnak. Mi ennek az oka? Miért a cseh webkereskedők foglalják el a magyar piacot, és miért nem fordítva?

Új korszak nyílt az oroszországi tüntetések történetében

Új korszak kezdődött az oroszországi tüntetések történetében a Navalnij melletti szombati megmozdulásokkal – vélekedik a jobboldali konzervatív német Die Welt. Az ellenzéki vezető ugyanis meg tudta mutatni, hogy nem csak Moszkvában és Szentpéterváron elégedetlenek sokan, hanem mindenütt. A résztvevők 42 százaléka mondta, hogy első…

Vidnyánszky Attila nyílt levelet írt a Berliner Ensemble igazgatójának

A MITEM jó alkalom arra, hogy a politikai megosztottság felett a művészet képezzen hidat.

Az Mkp, illetve az Összefogás politikusai civilekkel jegyzett közös nyílt levélben kérik a kormányfőt, egyeztessenek a ket…

Több ismeret felvidéki magyar politikus, köztük Forró Krisztián, az Mkp, illetve Mózes Szabolcs, az Összefogás elnöke is aláírta azt a nyílt levelet, melynek írói azt kérik a kormányfőtől, előzze meg társadalmi egyeztetés a kettős identitás mint nemzetiségi kategória bevezetését. 

Kevés a gyerek, Pécsen bezárnak egy óvodát

A gyerekeket a Budai Nagy Antal utcai épületbe helyezik át.

Merkel: a beavatkozás fogalmát tisztázni kell a nemzetközi kapcsolatokban

Angela Merkel német kancellár szerint tisztázni kell az egymás ügyeibe való beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban, különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra.

„A párbeszédben bízom” – Nyílt levelet írt Vidnyánszky Attila

A Berliner Ensemble és annak vezetője, Oliver Reese beszélgetést szervezett magyar kulturális kérdésekről. Ezen a Nemzeti Színházat és a Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM) is érintő kijelentések hangoztak el, amelyeket a Nemzeti Színház nem hagyhatott megválaszolatlanul. Vidnyánszky Attila nyílt levelét változtatás nélkül…

Merkel: Tisztázni kell a beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban

A WEF éves konferenciáján a német kormányfő kiállt a nemzetközi kapcsolatok multilaterális, többoldalú egyeztetéseken alapuló formálása mellett – Az EU biovédelmi rendszerrel készülne a következő válságokra.

Valóra vált álom: új síparadicsom nyílt meg Székelyföldön (videó)

Az idei tél hidegebb napjai kiváló alkalmak az új sportlétesítmény, a székelyvarsági sípálya kipróbálására.

Valóra vált álom: új síparadicsom nyílt meg Székelyföldön

Az idei tél hidegebb napjai kiváló alkalmak az új sportlétesítmény, a székelyvarsági sípálya kipróbálására.

Vidnyánszky Attila nyílt levelet küldött a Berliner Ensemble igazgatójának

A MITEM-ről tett állításokra válaszol a Nemzeti Színház főigazgatója.