Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 413 hír

A Pécsi Harmadik Színház visszafizeti a lemondott novemberi előadásokra szóló jegyek árát

Pécs Aktuál
-
 Tegnap 23:55Életmód

A Bódis Irénke és az Ajándék bérletek érvényességi idejét május 31-ig meghosszabbították. Az interneten vásárolt jegyeket az Interticket váltja vissza, ezt a szándékot az ő honlapjukon kell jelezni december 17-ig. Akik személyesen a színházban vásárolták meg belépőjüket, telefonos egyeztetést követően december 17-ig váltják vissza jegyeiket.…

A vártnál jobban teljesített a német gazdaság a harmadik negyedévben

A magyar gazdaság negyedéves alapon nagyobbat nőtt, mint a német (11,3 százalékkal), de éves alapon már nagyobb volt a visszaesése (4,7 százalékos).

Megtisztítják a hulladéktól a nemzeti parkot

Baon
-
 Tegnap 20:39Belföld

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságnál is több helyszínen zajlik a munka.

Női kézi Eb: az orosz válogatott harmadik ásza dőlt ki az

A CSM Bucuresti–Rosztov Don női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen hátsérülést szenvedett, ezért ki kell hagynia a női kézilabda Európa-bajnokságot Anna Vjahirevának, az orosz válogatott jobbátlövőjének.

Női kézi Eb: az orosz válogatott harmadik ásza dőlt ki

A CSM Bucuresti–Rosztov Don női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen hátsérülést szenvedett, ezért ki kell hagynia a női kézilabda Európa-bajnokságot Anna Vjahirevának, az orosz válogatott jobbátlövőjének.

Az EU 160 millió Moderna típusú koronavírus elleni oltóanyag-vakcinát rendelhet

160 millió adag koronavírus elleni oltóanyagot rendel a Moderna amerikai biotechnológiai vállalattól az Európai Unió, az új szerződés megkötéséről szóló megállapodást szerdán hagyják jóvá – jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben kedden. – írta a telex.hu A Moderna egy hete jelentette be, hogy az első…

A nemzeti parlamenteket erősítené Varga Judit

Az unió többéves pénzügyi keretéről, a helyreállítási alapról, az Európai Unió jövőjéről, valamint az EU-ra nehezedő migrációs nyomásról egyeztettek.

Évadhosszabbítással nyerne a bemutatók számára időt a Miskolci Nemzeti Színház

Boon
-
 Tegnap 19:00Színpad

Kényszerleállás: „ennek a csapatnak a megtartása a legfontosabb feladatom” – mondja a direktor.

"Úgy látszik, hogy a Fidesz fél" - így látják a kisebb pártok a választási törvénnyel kapcsolatos módosító javaslatot

A Fidesz Volner János javaslatára szigorítaná tovább a választási törvényt. Ez nem csak a kis pártok helyzetét nehezítené meg, de az összefogásra készülő ellenzéknek sem lenne könnyű dolga. Ha elfogadják a javaslatot, akkor akkor az ellenzéki pártoknak nem marad választásuk: kettő helyett egy közös listán kell indulniuk a 2022-es…

Varga Judit: A nemzeti parlamenteknek kellő szerepet kell kapniuk az EU-ban

Absztrakt ideológiai viták helyett konkrét megoldások kidolgozását kell előtérbe helyezni, amelyek segítik az emberek életét - mondta a miniszter, aki Juan González-Barba Pera spanyol Európa-ügyi államtitkárt fogadta hivatalában.

Volner egy senki, a választási törvény módosítása surmóság, a kétfarkúakkal koordinálni kell – ellenzéki politikusok az …

Ellenzéki politikusok szerint az ellenzék stratégiáján nem sokat változtat Volner János választásitörvény-módosítója. A volt jobbikos politikust mindennek elmondták, a Kétfarkú Kutyapárttal pedig elkerülhetetlennek tűnik az egyeztetés.

Volner a választási törvény módosításáról: senkit nem kérünk arra, hogy "összegyurcsányozza magát"

ATV
-
 Tegnap 17:16Belföld

Több milliárd forintot "megspóroltunk az adófizetőknek" a kamupártok választási rendszerből történő kiiktatásával - mondta a Volner Párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján, annak apropóján, hogy az Országgyűlés igazságügyi bizottsága támogatta a párt elnöke által benyújtott törvénymódosító javaslatot.

A Volner párt elnöke a kamupártokkal magyarázta a választási törvény miatt beadott módosítóját

Volner János azt mondta, hogy olyan határ elé állítják a kamupártokat, ami szinte teljesen ellehetetleníti a működésüket. A képviselő nem érti az ellenzék reakcióját.

Tovább nehezíti az ellenzék választási akadálypályáját Volner János

A javaslat szerint választásokon pártlistát a jövőben csak az a párt állíthat, amely legalább 14 megyében és a fővárosban, legalább 71 egyéni választókerületben önállóan jelöltet állított.

Újabb szintre lépett a választási törvény buherálása

A kormánypárt nem akarja a véletlenre bízni a 2022-es országgyűlési választás eredményét.