Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vérlázító lopás Veresegyházon! Hajsza indult a tolvaj után, aki egy beteg fiú biciklijét lovasította meg – Fotó is készült a…

Blikk
-
 Ma 03:30Belföld

Egy egész várost haragított magára az a veresegyházi bringatolvaj, aki hidegvérrel elkötötte egy mozgásában korlátozott fiatalember kiláncolt kerékpárját fényes nappal a városka központjában.

Váratlan fordulat: újabb bűnügyben nyomoznak Szilágyi István gyilkossá lett fia után

– Csütörtökön döntött a bíróság Szilágyi István (†82) fiának, Péternek (50) letartóztatásáról, ám nem csak az derült ki, hogy az édesapja brutális megölésével gyanúsított férfinak márciusig biztosan a rácsok mögött kell maradnia, hanem az is, hogy más miatt is nyomoznak utána.

A francia kormány újabb szigorításokat jelentett be

A francia miniszterelnök, Jean Castex bejelentette nemrégiben, hogy egy új esti kijárási tilalmat fognak bevezetni Franciaországban szombattól. A kijárási tilalom az eddig meglévő tilalom szigorítása lesz. Eddig ugye nem lehetett engedély nélkül mozogni este 8 és reggel 6 között, az új szabály szerint már hat órától nem lehet kimenni az utcákra.…

Az EU újabb szíriai minisztert sújt szankciókkal

ma.hu
-
 Ma 00:30Külföld

A jegyzékben szereplők közé ezúttal Fejszál Mekdad, novemberben kinevezett szír külügyminiszter került.

Újabb információk szivárogtak ki a megfizethető árú kínai csúcsmobilról

Liner
-
 Ma 00:18Infotech

A Vivo a Zeiss-szel együtt egy vadonatúj kamera kifejlesztésébe kezdett, amit az új X60-as szérián mutathatnak be először.

Komoly gondokkal indul a cseheknél az oltás állami regisztrációs rendszere

Körkép
-
 Tegnap 23:08Határtalan

A koronavíris elleni védőoltásra való előzetes jelentkezést szolgáló informatikai rendszer tele van gyermekbetegségekkel, A Cseh Hírügynökség által megszólaltatott IT-szakértők szerint az előjegyzést szolgáló állami regisztrációs rendszer rendes előtesztelés és a kezdeti hibák kigyomlálása nélkül lett élesítve.   Az informatikai rendszert…

Exatlon: hatalmas verés a párbajon, egy újabb kihívó búcsúzott

Liner
-
 Tegnap 22:46Divat

Véget ért az Exatlon Hungary aktuális évadának harmadik párbaja, ami egyúttal azt is jelentette, hogy az egyik kihívónak el kellett hagynia Dominikát.

Brüsszel újabb kudarca: kevesebbet szállít a Pfizer

A Pfizer átmenetileg kevesebb vakcinát szállít Európába, mivel bővítik a gyártói kapacitást, tudta meg a Reuters

Ma húsz éve indult a Wikipédia

A magyar verzióra két évet kellett várni, de 2003 óta 482 ezer magyar nyelvű szócikk került fel a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia oldalaira.  A Wikipédia a világ hetedik leglátogatottabb honlapja. Az internetezők által szerkesztett webes enciklopédia 2001. január 15-én indult útjára angol nyelven, az első év végére pe

Újabb orvosi szenzáció: kettős váll- és karátültetést végeztek Franciaországban

Az új végtagokat egy 48 éves izlandi férfi kapta, aki 26 évesen balesetben – nagyfeszültségű távvezetékre esve – veszítette el karjait.

A capitoliumi ostrom újabb szereplőjéről derült ki, hogy BLM-aktivista

888.hu
-
 Tegnap 20:30Külföld

Élőben közvetítette, ahogy hergeli az embereket az ostrom alatt. Saját bátyja jelentette fel az FBI-nál.

Újabb tesztszállítmány érkezett Szlovákiába

ma7.sk
-
 Tegnap 20:22Határtalan

Újabb 2,6 millió antigén teszt érkezett Szlovákiába. A teszteket az Állami Tartalékalap raktáraiban helyezték el, innen fogják szétosztani szükség esetén. Erről pénteken tájékoztatott a gazdasági minisztérium. A tárca által vásárolt első 2,6 millió darab tesztet január 7-én szállították le.

Soha nem feledi, honnan indult, minden ezekre az évekre épült

Duol
-
 Tegnap 20:00Sport

A Dunaújvárosban eltöltött kilenc év mind szakmailag mind emberileg a legfontosabb volt az utóbbi évek egyik meghatározó kézilabda-játékosának, Császár Gábornak pályafutásában.

Elektronikus tinta borítja az új Lenovo laptop fedlapját

Origo
-
 Tegnap 19:37Infotech

Nagyobb és jobb E Ink-kijelzőt kapott a ThinkBook Plus Gen 2, így még sokoldalúbb laptop lett.

Az Állami Számvevőszékhez érkezett közérdekű bejelentések - 2020.

ÁSZ
-
 Tegnap 18:37Gazdaság

Az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) 2020. évben összesen 142 egyedi közérdekű bejelentés és panasz (a továbbiakban: bejelentés) érkezett. A bejelentéseknek nagy szerepe van az ÁSZ működésében, mivel olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása vagy megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja.…