Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Szijjártó Péter egy 11.3 milliárd forintos beruházást jelentett be

Egy újabb nagy és fontos beruházást jelentett be Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztere a hivatalos Facebook oldalán keresztül.

Óriási beruházást hoz Budapestre egy amerikai szoftveripari vállalat

Origo
-
 Ma 16:28Gazdaság

A 11 milliárd forintot meghaladó beruházáshoz közel 3 milliárd forint kormányzati támogatást kap a Diligent.

Szijjártó Péter: Az osztrák vállalatok hozzák a harmadik legtöbb beruházást

Knill Gruppe osztrák vállalkozóval tárgyal a külgazdasági és külügyminiszter.

Fekete Laci végleg visszavonul, de még egy utolsó súlyt kiemelt videójában

Fekete László 1988-1997 között a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa volt. 1985. augusztus 7-én állított fel először világrekordot malomkőhajításban. Rendszeresen szerepelt tévéműsorokban, 2006-ban pedig a választásokon is elindult, a tatabányai választókörzetben az MDF jelöltje volt. A befejezést bejelentő videójában…

A vízimentők kiemelt hangsúlyt fektetnek az utánpótlás-nevelésre

LikeBalaton
-
 20.11.21 12:01Megyei

Idén 3901 könnyű sérültet láttak el, illetve segítettek a strandi mentők, ami 3,11 százalékkal több, mint tavaly – közölte Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke.

Az MNB is kiemelten kezeli a fenntarthatóságot

A Magyar Nemzeti Bank számára kiemelten fontos a környezeti fenntarthatóság összekapcsolása a pénzügyekkel, miközben a jegybank saját ökológiai lábnyomának csökkentését is célul tűzte ki – mondta Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a Napi.hu Zöldgazdaság 2020 című online konferenciáján.

“Kiemelt jelentőségű beruházás”: Orbán malacperselye 21 milliárdból építhet vízi élményparkot Győrben

A jövőben egy a bukott fideszes expolgármesterhez, Borkaihoz hasonló politikusnak nem kell majd az Adriáig mennie, hogy “kipihenje a dolgos hétköznapokat”.

Szlávik: kiemelten fontos a vakcina hatékonysága

Kiemelten fontos a koronavírus elleni vakcina hatékonysága, mert egy több mint 90 százalékban hatékony oltásnál elég a lakosság 50-60 százalékát beoltani ahhoz, hogy nagyobb járvány ne alakuljon ki – közölte a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa pénteken az M1 csatornán.…

A magyar jegybank kiemelten kezeli a környezeti fenntarthatóságot

Mandiner
-
 20.11.20 12:33VéleményMNB

A Magyar Nemzeti Bank számára kiemelten fontos a környezeti fenntarthatóság összekapcsolása a pénzügyekkel, közben a jegybank saját ökológiai lábnyomának csökkentését is célul tűzte ki – mondta Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a Napi.hu 2020. Zöldgazdaság 2020 című online konferencián pénteken.

Halottnak nyilvánították, már a sírját is megásták, amikor kiderült, életben van

BorsOnline
-
 20.11.20 12:00Színes

A romániai Predeál városában a temetkezési vállalat alkalmazottai vették észre, h

Kiemelten fontos a vakcina hatékonysága

Kiemelten fontos a koronavírus elleni vakcina hatékonysága, mert egy több mint 90 százalékban hatékony oltásnál elég a lakosság 50-60 százalékát beoltani ahhoz, hogy nagyobb járvány ne alakuljon ki – közölte a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa pénteken az M1 aktuális…

Az MNB kiemelten kezeli a fenntarthatóságot

VG
-
 20.11.20 11:35PénzügyMNB

A jegybank a fenntarthatóság mellett saját ökológiai lábnyomának csökkentését is célul tűzte ki.

Az MNB kiemelten kezeli a fenntarthatóságot

A Magyar Nemzeti Bank számára kiemelten fontos a környezeti fenntarthatóság összekapcsolása a pénzügyekkel, közben a jegybank saját ökológiai lábnyomának csökkentését is célul tűzte ki – mondta Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a Napi.hu 2020. Zöldgazdaság 2020 című online konferencián pénteken. Megjegyezte, az MNB…

Szlávik János: Kiemelten fontos a koronavírus-vakcina hatékonysága

"A jelenleg vizsgált 8-10 vakcina hatékonysága jó, ezért nagyobb védelmet adnak, mintha valaki átesne a betegségen"