Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Megtört a jég – A megújult tananyagokban kiemelt szerepet kapnak a digitális megoldások

A fenntarthatóság elképzelhetetlen a rendelkezésekre álló javak felelős, beosztó hasznosításának képessége nélkül – ennek megvalósulásához egyéni szinten a pénzügyi tudatosság fejlesztése is hozzátartozik. Ezért nagyon fontos, hogy a pénzügyi kultúra kialakítása beépüljön az oktatásba, amihez ma már színvonalas, digitális eszközök is a…

Újabb kiemelten fontos családtámogatási csomagot jelentett be a kormány

Liner
-
 Ma 12:43Életmód

Ismételten újabb elemekkel bővül a családtámogatási program, a legújabb intézkedéseket Magyarország kormányának szóvivője, Szentkirályi Alexandra jelentette be Facebook-oldalán.

Emlékévvé nyilvánították 2022-t és 2023-at

Az Országgyűlés egyhangúlag, 172 igen szavazattal Petőfi Sándor-emlékévvé nyilvánította 2022-t és 2023-at, különös figyelemmel 2022. szeptember 1-jétől 2023. augusztus 31-ig a 2022/2023-as tanévhez kötődve.

Csaknem egymilliárd forinttal támogat az állam Móron egy japán beruházást

A nagyvállalati versenyképesség-növelő támogatásból 960 millió forintnyi támogatásban részesül a móri SEWS Komponens és Elektronika Európa Kft.. Ez 561 ember munkahelyének megtartásához elegendő - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter.

Több milliárd forintos beruházást valósít meg az IBM

A székesfehérvári központ fejlesztésével 300 új munkahely is létrejön.

Bizottság alakult az Airbus beruházás kapcsán

Görgényi Ernő gyulai polgármester is tagja lett az Airbus gyár és a kapcsolódó beruházások lebonyolítását segítő Projekt Koordinációs Bizottságnak. A szervezetet Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hozta létre. A bizottság a napokban egy videokonferencia keretében meg is alakult, és a jövőben fontos…

A szívelégtelenség kiemelten érinti a cukorbetegeket: nehéz időben észrevenni a betegséget

Femina
-
 20.11.29 06:06Egészség

Kutatások bebizonyították, hogy leggyakrabban cukorbetegség szövődményeként alakul ki szívelégtelenség.

Halottnak nyilvánították, felépült a betegségből, végül a kórházban életét vesztette egy idős asszony

Liner
-
 20.11.28 16:30Életmód

Furcsa történetek játszódtak le nemrég az egyik Bihar megyei kórházban, ugyanis az egyik pácienst kétszer is halottnak nyilvánították, másodjára viszont valóban eltávozott az élők soraiból.

A jövő gazdaságában kiemelt fontossága lesz a korszerű komposztáló telepeknek

A gödöllői komposztáló telepen tett szakmai látogatást Dr. Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára. Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából megtekintett gödöllői telep kiváló mintaként szolgálhat kisebb települések számára,…

Simicskó István: A nemzeti kultúránk megőrzése kiemelt cél

HírTV
-
 20.11.28 12:51Vélemény

A nemzeti kultúránk megőrzése, erősítése kiemelt helyen szerepel a Fidesz–Kdnp számára - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Simicskó István.

Airbus A320neo: a világ egyik leggazdaságosabb repülőgépe

Player
-
 20.11.28 10:03Infotech

Huszonhét évvel az első A320-as felszállása után készült el a gépcsalád legújabb változata – érdemes jobban megismerni.

Szijjártó: a kormány támogatja a sajóbábonyi vegyipari beruházást

Jelentős, 4,4 milliárd forintos állami támogatásban részesült az indiai érdekeltségű sajóbábonyi székhelyű Kischemicals Kft. – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a növényvédőszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cég üzemcsarnokának alapkőletételén csütörtökön.

A járvány közepette is milliárdos beruházást hajtott végre a Spar

Mandiner
-
 20.11.27 06:47VéleménySPAR

Két új City Spar szupermarketet nyitott és négy áruházát felújította a Spar Magyarország, a fejlesztések összértéke megközelíti a 3 milliárd forintot – közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.

A kormány támogatja a sajóbábonyi vegyipari beruházást

A fejlesztés értéke mintegy 11 milliárd forint - jelentette be Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter: a kormány támogatja a sajóbábonyi vegyipari beruházást

4,4 milliárd forintos állami támogatásban részesült az indiai érdekeltségű sajóbábonyi székhelyű Kischemicals Kft. – közölte Szijjártó Péter.