Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 337 hír

Kell-e új gázvezetéket építeni, ha szolgáltatót vált a fogyasztó?

Ukrajnában 2020 óta piaci terméknek nyilvánították a vezetékes gázt, aminek

Horvátországi földrengés - Lakókonténereket és építőanyagot visz a Katolikus Karitász Sziszekre

December 28-án és 29-én két erősebb - 5,2-es, illetve 6,3-es erősségű - földrengés rázta meg Közép-Horvátországot. A Petrinja és Sziszek közelében történt földmozgásoknak hét halálos áldozata és 28 sérültje van, az utórengések folyamatosak.

A Bord Építész Stúdió tervezi a Krausz-palota felújítását

Az Andrássy út egyik legszebb épületeként ismert, az Opera közvetlen közelében található Krausz Palota felújítása a világörökségi engedélyek megszerzését követően 2021-ben indul és várhatóan 2022-ben fejeződik be.

Napelemekkel fejleszti telephelyét ez a hazai építőipari cég

Több mint 66 millió forintos beruházással 472 panelből álló napelemparkot építtet Szombathelyen a Jávor utcai telephelyén a Metál Hungária Zrt. - közölte csütörtökön az MTI-vel a könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésével, tetőhéjalással, homlokzatburkolással, valamint komplett homlokzatburkolási rendszerek építésével foglalkozó cég.

Napelemekkel fejleszti telephelyét ez a hazai építőipari cég

Több mint 66 millió forintos beruházással 472 panelből álló napelemparkot építtet Szombathelyen a Jávor utcai telephelyén a Metál Hungária Zrt. - közölte csütörtökön az MTI-vel a könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésével, tetőhéjalással, homlokzatburkolással, valamint komplett homlokzatburkolási rendszerek építésével foglalkozó cég.

Hét év börtönre ítéltek Németországban egy dzsihadistát

A férfi merényleteket tervezett Németországban, valamint Albániában.

RTX 3080 bányászgépet épített a BMW-be, hogy bosszantsa a gamereket

Az elmúlt időszakban ismét a bitcoin-bányászat virágkorát éljük, miután a kriptovaluta árfolyama felszökött. Többek között emiatt hatalmas készlethiány alakult ki, így sokan nem jutnak videókártyához, ami egyre jobban bosszantja a közösséget. Ezt az elégedetlenséget fokozandó egy bitcoin-bányász még ennél is jobban szeretné bosszantani a…

Best of Egy hely – Építészfórum: 7/4 – Széll Kálmán tér

Az elkövetkezendő két hétben az Építészfórum és az Egy hely közös videósorozata rövid szünetet tart. Hamarosan érkeznek az új évad eddigiekhez hasonlóan izgalmas epizódjai, de addig is tekintsük át, hogy melyek voltak a sorozat lesikeresebb részei. Tehát következzék egy 7 részes visszatekintés az Egy hely legjobbjairól, Torma…

Prostituáltként dolgoztatták a gondnokságuk alatt álló nőt Magyarországon és Németországban

A férfit két és fél év börtönre, míg a nőt mint bűnsegédet két év börtönre ítélték.

Vöröskeresztes megújulás – Segély és építkezés

A Magyar Vöröskereszt 2017. júliusban új országos programot indított, melynek célja egy modern és a szakmai munkát optimálisan kiszolgáló, a veszélyeztetett, hátrányos helyzetű, krízisben élő személyek vagy családok szükségleteihez igazodó, korszerű infrastrukturális keret kialakítása. Nagyszabású fejlesztés történt a Malom utcai megyei…

Távolodhat a jogi szolgáltatásnyújtás az ügyvédektől Németországban

A német szövetségi kormány január végi döntése újabb mérföldkövet jelenthet a jogi szolgáltatásnyújtás liberalizációja során. Az elfogadott javaslat ugyanis megteremtené a jogi kereteket ahhoz, hogy bizonyos vonatkozásokban az ügyvédeken túl követeléskezelő cégek is végezhessenek ügyvédi tevékenységet.

Örülhetnek ezek az autósok: újabb villám- és ultragyors töltőket építenek országszerte

A MOL újabb 14 elektromos töltővel bővítette hazai töltőhálózatát - írják mai sajtóközleményükben.

A kormány négymilliárd forintot biztosított kerékpárutak építésének előkészítésére

Révész Máriusz: Az összeg mintegy 1200-1400 kilométer kerékpárút megtervezésére lesz elegendő.

Miért hallgatnak az építészek? – Roth János véleményírása a legújabb budavári visszaépítésekről

Folytatódnak a Várnegyed rekonstrukciói,&nbsp;a tavalyi évben pedig újabb látványtervek is felbukkantak bizonyos műemlékeket illetően. Megalapozott írások&nbsp;esetén továbbra is felületet nyújtunk a&nbsp;<a href="https://epiteszforum.hu/dosszie/budai-varnegyed" target="_blank">különböző nézőpontok…

Lázár János: „Háborúban nem lehet országot építeni”

Agráriummal foglalkozik, helyteleníti, hogy Magyarország legyen Peking európai hídfőállása, a Szájer-botrányt, Csányi Sándorral való korábbi konfliktusát, valamint a miniszterelnök „asszonyságozását” pedig nem hajlandó kommentálni Lázár János fideszes országgyűlési képviselő, korábbi kancelláriaminiszter.