Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 160 hír

Zákány Zsolt: Szájer elkésett a bocsánattal

A berettyóújfalui önkormányzati képviselő szerint a kereszténydemokrata Szájer Józsefnek a helyszínen kellett volna vállalnia tetteiért a felelősséget. Utólag hiába kéri az elnézést, a szégyent már nem mossa le.

Különengedélyt kapott Alonso: Indulhat az újoncteszten

Sikeresen lobbizott a Renault, Fernando Alonso részt vehet az eredetileg fiatal pilótáknak kiírt Abu Dhabi teszten. Az egynapos gyakorlás többé nem számít újonctesztnek – bosszankodhatnak a csapatok, melyek már korábban visszaléptek tőle.

Alibi étkezéssel indulhat a pubokban ivás Angliában

Nagy napra ébredtek ma az Egyesült Királyságban: mától enyhítettek a vendéglátóhelyek, szolgáltatók nyitvatartási korlátozásain. Visszatérhetnek a vendégek az éttermekbe és pubokba is, de megannyi szabállyal kell számolniuk. Az adventi időszak így mégis szabadabb lehet, most már nem csak az elviteles és a kiszállított ételek/italok maradhatnak,…

Kiválóság, láthatóság, szorgalom – megkezdte munkáját Antal Zsolt, az Szfe harmadik intézetvezetője

Sára Balázs és Bodolay Géza után Antal Zsolt is megkezdte munkáját, a jövőben az Szfe Elméleti Intézetét irányítja. Antal évtizedek óta a közszolgálati kommunikáció és tájékoztatás területén dolgozik, új megbízatásába ezeket a tapasztalatokat is szeretné integrálni.

Antal Zsolt vezeti a Színház- és Filmművészeti Egyetem Elméleti Intézetét

A harmadik intézetvezető is megkezdte munkáját Antal Zsolt személyében Sára Balázs és Bodolay Géza után, akik a filmes és a színházi intézetet irányítják – olvasható az SZFE honlapján. – Eddigi szakmai pályája hogyan kötődik a kultúra világához? – A közszolgálati kommunikáció és a tájékoztatás azok a területek, amelyekkel évtizedek óta…

Anger Zsoltnak saját főzőműsora lesz

Széll Tamás Michelin-csillagos séffel ragadnak serpenyőt.

Főmenü – új gasztroműsor indul Széll Tamással és Anger Zsolttal a Dunán

Karácsony másnapján indul a Főmenü, a Duna Televízió vadonatúj gasztroműsora.

26 részes műsor indul Anger Zsolttal és Széll Tamással

Szórakoztató és inspiráló lesz, ígérte a színész és a séf, minden adásban lesznek vendégek is.

Jeszenszky Zsolt elmagyarázta a Fidesz-hívőknek, hogy Szájer József valójában egy hős

A „sok büdös bunkó kommunista sorosista” csak álmodhat ekkora férfiról!

Jelentős befektetési hullám indulhat a napenergia területén

A napenergia a legjobb megújuló energiaforrás az országban - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára a harmadik Budapest Energy Summit nemzetközi konferencián.

Takács Zsolt: Vietnám gazdaságát a home office mentette meg, de nem úgy, ahogy gondolnánk

Vietnámnak sikerült minimalizálnia a koronavírus okozta gazdasági károkat, így az egyetlen délkelet-ázsiai országgá vált, amelyik növekedhet ebben az évben.

Semjén Zsolt nem érti, miért kéne kommentálnia a Szájer-ügyet

Kordonokkal zárták el a Karmelita kolostor bejáratát ötven méteres sávban, miután újságírók jelentek meg, hogy Szájer József lemondott EP-képviselő „házibulijáról” kérdezzék a kormánytagokat. Akik mégis válaszoltak, többségében helyeselték párttársuk lemondását.

Gréczy Zsolt: Ez is Orbán bűne

Tegnap 165 magyar hunyt el a vírusban.