Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulyás szerint speciális szabályok kellenének karácsonyra, december 9-én lehet döntés

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága kedden Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter éves beszámolóját hallgatta meg, aki előbb különféle éves eredményekről, fejlesztésekről beszélt, majd válaszolt a bizottság tagjainak kérdéseire – tudósít a Telex. A miniszter az MSZP-s Varga László kérdésére válaszolva a koronavírus-járvány…

Bencsik András: „Többször végigolvastam, Demeter Szilárd írása kifogástalan volt”

A Sajtóklubban vette védelmébe az óriási botrányt kavart és azóta visszavont cikket.

George Foreman szerint Mike Tyson akár világbajnoki övért is bokszolhat

Sport365
-
 Ma 12:14Sport

Tyson egy esetleges címmeccsen történő győzelmével minden idők legfiatalabb és egyben legidősebb nehézsúlyú bajnoka is lehetne.

Ekkor érkezhet a következő világjárvány Bill Gates szerint

Néhány éven belül újabb világjárványra figyelmeztetett Bill Gates. A világ harmadik leggazdagabb embere szerint már az elkövetkező három évben felütheti a fejét egy új pandémia.

F1: Grosjean életét a glória mentette meg a pilóták szerint

A Haas francia pilótája néhány égési sérüléssel megúszta a Bahreini Nagydíj első körében történt elképesztő balesetet.

Legkedvesebb vásárhelyi könyvem – a Németh László Városi Könyvtár és a Vásárhelyi Látóhatár felhívása

December 11-ig elektronikusan lehet elküldeni a szerző nevét és a könyvcímet. A beérkezett ajánlásokat rangsorolni fogják.

Uri Geller 20 év után engedélyezte a szerinte róla mintázott Pokémon használatát

uri Geller illuzionista és a Pokeémont kiadó Ninetndo vállalat története még 2000-ben kezdődött, amikor Uri pert nyert a Nintendóval szemben, mivel Kadabra karakterét szerinte róla mintázták. Mindezt arra alapozta, hogy a szörny szintén képes volt kanalakat hajlítani, emellett a japán írásmódja kifejezetten hasonlít az ő nevére – számolt be a PCgur

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő szerint Hujber Feri egy hisztériás kisgyerek

Rácz Jenő azon akadt ki, hogy Hujber jázmin-rizsből akart szusit csinálni, majd felrúgott mindent, amit addig Hujber eltervezett.

Bencsik András „kifogástalannak” tartja Demeter Szilárd gázkamrás írását

A Hír TV Sajtóklubjában az is felmerült, hogy Orbán Viktort Hitler-bajusszal ábrázolni szintén a holokauszt relativizálása.

Gulyás szerint akár már ezen a héten tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon

Liner
-
 Ma 10:26Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint lehetséges, hogy már holnap tetőzni fog a járvány Magyarországon, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének további nehézségek a következő hetekben és hónapokban.

Kis Grófo szerint pokoli volt az első két nap

Index
-
 Ma 10:23Kultúra

Koronavírus miatt vitték be, nehezen viselte a kórházban töltött napokat.

Kiszivárgott dokumentumok szerint Kína kezdettől fogva csalt a járványügyi adatokkal

A CNN olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amelyek azt bizonyíthatják, hogy Kína meghamisította a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos statisztikáit – vette észre a hvg.hu. A cikk azt állítja, Hupej tartományban – ahonnan indulhatott a járvány - december elejére már nagyon sok megbetegedésről tudtak, de egyszerűen eltitkolták ezeket. Kína…