Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Edzés? Inkább ne! – Van megoldás….

Napidoktor
-
  Ma 16:08 Életmód

Sokszor tapasztalhatjuk napjaink során, hogy elhagy az energiánk - fáradtak vagyunk az edzéshez? Próbáljunk ki pár trükköt!

Ilyen még nem volt: debreceni gól is ott van a legjobbak között

Debrecen – Az év góljáért járó Puskás-díj történetében először magyar labdarúgó is szerepel a 10-es jelöltlistán: Zsóri Dániel Ferencvárosnak lőtt februári találatára is lehet szavazni a FIFA honlapján.

A gabonapehelynek köze van a szexhez

24
-
  Ma 15:48 Bulvár

Elég érdekes eredet.

Ennek a kenyérnek lelke van, szakajtóban babusgatják – A csepregi pékségben jártunk

Vaol
-
  Ma 15:30 Megyei

A pékség illata az egész Prome­nádon száll: készülnek a friss, ropogós kenyerek, bucik, óriáskiflik, a rétes, a fánk, amiért képesek sorba állni az emberek. A Babusgatóst keressük, amely már kétszer második lett az országos Kenyér lelke versenyen.

"A kaland elkezdődött" - Shane Tusup már Olaszországban van

Life
-
  Ma 15:30 Bulvár

A közösségi oldalán jelentkezett be.

Hogyan vakációzhat még egy kicsit a nyár vége előtt? Van megoldás

Napi
-
  Ma 15:29 Külföld

A nyár vége előtt még sokan szívesen kivennének egy kis szabadságot, ám a cégek már az őszi szezonra gyúrnak, így nem lehet egyszerű feladat elkéredzkedni a főnöktől. Néhány jó tanács segíthet abban, hogyan puhíthatják meg a beosztottak vezetőik szívét.

Puskás-díj: először van magyar jelölt a FIFA-nál

Ibrahimovic és Messi találata is a mezőnyben.

Puskás-díj: magyar jelölt is van az év tíz legszebb gólja között

Index
-
  Ma 15:18 Foci

A debreceni Zsóri Dániel ollózására felfigyelt a nemzetközi labdarúgó-szövetség. Az év magyar gólja volt.

Angela Merkel: új startra van szükség

A kereskedelmi együttműködés fontosságát emelte ki Angela Merkel német kancellár hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Orbán Viktorral. A miniszterelnök azt mondta: a gazdasági kérdések álltak a tárgyalások súlypontjában, hiszen Németország első számú kereskedelmi partnere Magyarországnak.

Este hatig hőségriasztás van érvényben a Dunaszerdahelyi és a Komáromi járásban is!

Parameter
-
  Ma 14:35 Határtalan

A Galántai , a Dunaszerdahelyi, a Komáromi, a Lévai, a Vágsellyei és az Érsekújvári járás területére a délutáni órákban várható hőség miatt. A figyelmeztetés 13-tól 18 óráig érvényes. (TASR)  

Nagy tűz van Budapesten

Tűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején Budapesten, mintegy 2400 négyzetméteren ég a tetőszerkezet a IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán lévő társasházban - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Páneurópai Piknik - Orbán: Csak egy Európa van

A miniszterelnök a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából tartott ökumenikus istentiszteleten mondott ünnepi beszédet.

Jeremy Corbyn szerint előrehozott parlamenti választásra van szükség

A konzervatív kormány cserben hagyta az Egyesült Királyságot a brit parlamenti ellenzék legnagyobb erejét alkotó Munkáspárt vezetője szerint. Jeremy Corbyn nyomatékosította, hogy előrehozott választásokra van szükség, mert az ország válságba került a brit európai uniós tagság megállapodás nélküli megszűnésének veszélye miatt.