Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 150 hír

A miniszterelnök kérdőre vonja a rendőrfőnököt Trnka ügyével kapcsolatban

Peter Pellegrini kormányfő kérdőre vonja Milan Lučanský országos rendőrfőkapitányt Dobroslav Trnka ügyével kapcsolatban. A miniszterelnök ezt szerdán jelentette ki a biztonsági tanács ülése előtt.

Választ vár a Fidesz Gyurcsánytól az adatszivárogtatással kapcsolatban

Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyarok adatait, milyen külföldi szerverekben tárolják és kik kezelik az adatokat – jelentette be Zsigmond Barna Pál, a Fidesz képviselője.

Kellemetlen helyzet az egyik magyarországi világversennyel kapcsolatban

Infostart
-
  Ma 14:14 Sport

Február derekán rangos teniszversenyt rendeznének a második legnagyobb magyar városban, csak egyelőre azt nem tudni, egyáltalán tényleg Debrecenben lesz-e a viadal.

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor most bajban van azzal kapcsolatban, hogy mit csináljon

Infostart
-
  Ma 13:56 Belföld

A volt miniszterelnök szerint a kormánynak már nincs elég ideje a nagy ellátórendszerek reformjára, és a politikai mozgástere is leszűkült, az ellenzék feladata pedig a választási felkészülés. A DK elnökével készült teljes beszélgetést az InfoRádió Arénájában hallgathatják meg szerda este hattól.

Közeleg a határidő, de a szülők fele még mindig nem kapott tájékoztatást a beiskolázással kapcsolatban

Már csak néhány napjuk van felmentési kérelmet írni azoknak a családoknak, akik nem szeretnék iskolába küldeni a hatodik évet betöltött gyereküket, de sokan erről nem is tudnak. A szülőknek alig a fele kapott az óvodákban megfelelő tájékoztatást az eljárásról.

Abban a kapcsolatban virágzik a magabiztosság, amelyben a magját elvetik?

Style
-
  Ma 10:36 Életmód

Amikor találkoztunk, mindketten romokban voltunk. Persze nem volt a homlokunkra írva, hiszen mindketten magabiztosan mosolyogtunk. Felszabadultnak, tehertelennek tűntünk – de csak annak tűntünk.

Megérkezett a minisztérium válasza: ezt írták az exkatona által félholtra vert Orosz Bernadett ügyével kapcsolatban

Az Igazságügyi Minisztérium közölte Orosz Bernadettel, hogy az államigazgatási szervek és a hatóságok minden, a törvényben előírt kötelezettségüknek eleget tettek az ügyével kapcsolatban.

6 férfit kérdeztünk, ők mit gondolnak Schobert Norbi legutóbbi kijelentéseivel kapcsolatban

„Norbi elég hülyén fogalmazott. Azt gondolom, ha valaki élő bejelentkezést tesz egy ilyen érzékeny témában, akkor jól meg kell gondolni, hogy mit mond. Nyilván van némi igazságtartalma annak, ami elhangzott, de az általánosítás óriási hiba volt. Az meg egyértelműen hülyeség, hogy azért mennének tönkre a házasságok, mert a nők meghíznak…

A magyar szervezetek nyilatkozata a középfokú oktatásról szóló törvénnyel kapcsolatban

A kárpátaljai magyar szervezetek tiltakoznak a parlament által 2020 január 16.-án elfogadott „Teljes általános középoktatásról” szóló, 0901 számú törvény kisebbségi nyelvhasználatot érintő tételei ellen, mely az ország alkotmányát és...

Pingpongmeccsbe kezdett a lordok háza a brexittörvénnyel kapcsolatban

A brit Lordok Háza visszadobta Boris Johnson miniszterelnök brexitmegállapodását, amelynek elfogadása nyomán a hónap végén a szigetország rendezett módon tudna kilépni az Európai Unióból. A brit felsőház 5 módosító indítvánnyal küldte vissza a tervezetet az alsóházba, ahol így további vitát kell tartani.

5 fura dolog a mellbimbóval kapcsolatban, ami teljesen normális

Bien
-
  Tegnap 20:31 Szex

A mellbimbó ugyanolyan sokféle, mint maguk a nők, így igazából nem is lehet kijelenteni, hogy mi számít „normálisnak” ebben a témakörben....

A labdarúgás mindenek felett – Születésnapján köszöntötték Németh Jánost

Feol
-
  Tegnap 20:14 Sport

A 75. születésnapját ünneplő fehérvári futballvezetőt, Németh Jánost köszöntötték barátai.