Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

Mikler Roland: Soha életemben nem volt még hasonlóban részem

Index
-
 Tegnap 23:17Kézilabda

Így látták a főszereplők a magyar férfi kézilabda-válogatott nyitómeccsen aratott győzelmét.

Megingott az izraeli nők munkaerőpaci helyzete

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete, jelentősen nőtt körükben a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt - jelentette a Háárec című újság honlapja pénteken.

Az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt olyan helyzetbe kerülhetnek az orvosok, amilyenben még sosem voltak

Parameter
-
 Tegnap 20:06Határtalan

Humeník azt sürgeti, hogy az egészségügyi minisztérium sürgősen készítsen etikai útmutatót az orvosok számára. A TASR-nek azt mondta, egy-egy döntés most életet vagy halált jelent, és az orvos nem teheti meg, hogy például megszakítja egy kritikus állapotban levő beteg mesterséges lélegeztetését azért, hogy egy olyan beteget…

A home office helyzete 2020-ban Európában

Filter
-
 Tegnap 19:38Színes

Amennyiben össze szeretnénk foglalni a 2020-as évet évet egyetlen szóban, a legtöbb ember biztosan a “koronavírus” a “pandémia” vagy a “világjárvány” szavakat használná.

A szigorítások után 15 nappal is csak enyhén javul a helyzet, és ez nagy valószínűséggel a brit vírusmutáció miatt van

Az egészségügyi tárca vezetője elmondta, a szigorúbb intézkedések bevezetése után 15 nappal sem sikerült megtörni a járványgörbét. Míg más országokban hasonló intézkedések mellett már tapasztalható javulás, nálunk egyelőre csupán kis mértékben, és ez nagy valószínűséggel a brit vírusmutáció miatt van, ami január elején jelent meg…

A brithez hasonló veszélyhelyzeti engedéllyel használhatjuk a kínai vakcinát

Szabad Európa
-
 Tegnap 17:24Belföld

A britek tavaly az Európai Gyógyszerügynökség megkerülésével, saját felelősségükre adtak egy vakcinának engedélyt. Akkor ennek az EU nagyon nem örült, most Magyarországnak ugyanehhez az eszközhöz kellhet folyamodnia, ha használni akarja a kínai vakcinát, ami mellett Orbán érvel.

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete Izraelben

Jelentősen növekedett a nők körében a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt.

Ezt várják az olaszok a mostani helyzetben

Az olaszok több mint fele a felmérések szerint azonnali választásokat akar egy Giuseppe Conte vezette újabb kormány helyett, amelyet egy pénteken született új parlamenti erő támogathatna a Matteo Renzi vezette Élő Olaszország párt koalícióból bejelentett kilépése után.

A járvány miatt Izraelben megingott a nők munkaerőpiaci helyzete

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete, jelentősen nőtt körükben a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt – jelentette a Háárec című újság honlapja pénteken. A harmadik országos zárlat kezdete óta eltelt kevesebb mint három hét …

Riasztó a helyzet Ausztriában is

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által - jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Döbbenet! Nem ismerték fel Péter Szabó Szilvit a rajongói – Így reagált a furcsa helyzetre

Blikk
-
 Tegnap 16:31Bulvár

Egy egyszerű téli családi kirándulásból elképesztő kommentháború kerekedett Péter Szabó Szilvi Facebook-oldalán.

Kon: Az esetszámok csökkennek, de a helyzet továbbra is kedvezőtlen

A szakember szerint a járványügyi helyzet még nem stabil, de korántsem rendkívüli.

Osztrák miniszter a brit koronavírus-mutáció terjedéséről: egész Európában riasztó a helyzet

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által - jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Kon: A helyzet már nem rendkívüli, de továbbra is kedvezőtlen

Az elmúlt 24 órában 10.961 személyt teszteltek és 1.751 új fertőzöttet azonosítottak, hangzott el a válságstáb pénteki sajtótájékoztatóján. Kórházi kezelésre 5.409 koronavírusos beteg szorul, 196-an