Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: könnyebb kontrollálni a járványt a német virológus szerint

Németországban az egészségügyi hatóságok képesek hatékonyan nyomon követni a koronavírus-fertőzések útját, mert a járvány úgy terjed, hogy kevés ember fertőz meg több másikat - közölte pénteken Christian Drosten virológus a Spiegel című hetilapnak adott interjúban. Egy ilyen lefolyású járványt könnyebb kontrollálni - emelte ki a szakértő. 

Szennyvízcsőből mentettek ki egy macskát Ecsegen

Nool
-
  Ma 18:38 Belföld

Egy családi ház udvarán zajlott szennyvíz-elvezetési munkálat pénteken, amikor is egy macska bajba került. Megsegítésére tűzoltók és a csatornázási művek dolgozói siettek.

Német virológus: Könnyebb kontrollálni a járványt

Németországban az egészségügyi hatóságok képesek hatékonyan nyomon követni a koronavírus-fertőzések útját.

Szigetvári tragédia: elbocsátották a felelősöket, egyikük teljesen összeomlott, a kórházban kezelik

A műhiba miatt súlyos, válságos állapotba került a megműtött nő. Van esély rá, hogy túléli, de maradandó sérülései lesznek.

Két kisgyereket hagyott hátra a balatonkenesei baleset egyik áldozata

Egy hat hónapos és egy két éves kisgyereket hagyott hátra a Balatonkenesénél történt baleset egyik áldozata. Ezt az áldozat felesége mondta Híradónknak, aki sógorát is elveszítette. Összesen öten haltak meg, amikor a munkásokat szállító kisbusz sofőrje előzni próbált, de nem tudta befejezni a manővert és szembejövő kamionnak ütközött.…

Két hónappal kiterjesztette a pécsi vállalkozásokat segítő kedvezményes időszakot az önkormányzat

Júniusra és júliusra is kiterjesztette a járványhelyzet miatt kedvezményes bérleti időszakot a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. - jelentette be pénteken az önkormányzat.

Az emberek figyelme elsiklik az egyik fontos PS5 és Series X funkció felett

Liner
-
  Ma 17:27 Infotech

A Mortal Kombat sorozat alkotója szerint a grafikai változásokon kívül más téren is érdemes lesz figyelni a next-gen konzolokat. A PlayStation 5 és az Xbox Series X idén év végén érkezhetnek és teljesen megváltoztathatják a gaming piacot. Mindkét konzolban vadonatúj technológiai megoldások találhatóak, amellyel teljesen más dimenziókba…

Elbocsátások kezdődnek a német ZF-nél, amelynek Magyarországon is jelentős gyárai vannak

Az egri székhelyű ZF Hungária Kft. 2018-ban 77,8 milliárd forint bevétel mellett 2,8 milliárd forint adózott nyereséget ért el, és éves átlagban 1700 főnek adott munkát.

Hatalmas leépítést jelentett be az egri autóipari gyár német anyavállalata

A következő négy és fél évben összesen 15 ezer embert bocsátanak el.

Elbocsájtották a szigetvári kórházban történt műhiba felelőseit, egyikük teljesen összeomlott, kórházban kezelik

Felfüggesztették, majd elbocsájtották azt a két egészségügyi dolgozót, akik súlyos műhibát vétettek, amikor összecseréltek két üveget egy műtét előtt a szigetvári kórházban. A 42 éves nő a műhiba miatt maradandó szervi és lelki sérüléseket szenvedett. Felfüggesztettek, majd el is bocsátottak azt a két dolgozót, akik a szigetvári kórházban…

Szigetvári műhiba: összeomlott az egyik tragédiáért felelős dolgozó, kórházban kezelik

Felfüggesztették, majd elbocsátották azt a két egészségügyi dolgozót, akik súlyos műhibát vétettek, amikor összecseréltek két üveget egy műtét előtt a szigetvári kórházban.

A pécsi bringások segítségét kérik a helyi zsaruk!

A kutatás célja, hogy feltárják, hogy a kerékpárosok részvételével történt balesetek mekkora része az, amely a rendőri intézkedés hiányában a személysérüléses közúti baleseti statisztikában nem jelenik meg. Olyan kerékpárosok segítését várja a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, akik kerékpáros balesetet szenvedtek, de rendőri…

Jobb, mint az eredeti: civil pár játszotta el a Trónok harca egyik jelenetét

BorsOnline
-
  Ma 16:45 Utazás

Robin és Judith olyannyira a filmek szerelmesei, hogy képesek beutazni a világot, hogy megtalálják kedvenceik helyszíneit.

Hat év után ismét Porosenko az egyik leggazdagabb ukrán

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:36 Külföld

A Forbes szerint a volt államfő 1,4 milliárd dolláros vagyonával az előkelő harmadik helyet foglalja el.

Már teszteli az 5G-t egyik gyárában a Mitsubishi

autopro
-
  Ma 16:23 Cégvilág

2021 tavaszára megnyitná az 5G-vel foglalkozó kutató laboratóriumát a japán gyártó.