Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Navracsics Tibor és Andor László: Merre tart az Unió?

Index
-
 Ma 21:52Belföld

A két volt magyar biztos elemezte Ursula von der Leyen évértékelőjét.

Kövér László: növelni kell a szülőföld megtartó erejét

Növelni kell a szülőföld megtartó erejét, mert az elmúlt harminc évben 25 millió munkavállaló távozott Nyugat-Európába Kelet- és Közép-Európából, és ez az elvándorlás legalább ezermilliárd eurójába került az érintett országoknak – mondta az Országgyűlés elnöke szombaton Salgótarjánban.   Kövér kifejtette: az előttünk álló időkben a…

Faragó Tamás: a tokiói bronzérem felelősséggel is jár

Infostart
-
 Ma 20:52Olimpia

Nincs fő esélyese férfi vízilabdában a nemrég megkezdődött klubszezonnak – hangsúlyozta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Faragó Tamás. Arról is beszélt, hogy hat erős csapatot is lát a mezőnyben, közülük öt budapesti együttes, és kitért arra is, hogy a tokiói olimpiai bronzérmes játékosoktól érthetően mindig többet várnak majd a szurkolók.

Rudolf Péter és Szacsvay László is a Halhatatlanok Társulatának tagja lett

A hagyományoknak megfelelően az Operett Színház előtt helyezték el a legújabb tagok lábnyomát.

Elvándorlás - Hallatlan számokról beszélt Salgótarjánban Kövér László

Térségünkből 30 év alatt 25 millióan távoztak, ez ezermilliárd euróba került a házelnök szerint.

Kövér László: növelni kell a szülőföld megtartó erejét

Növelni kell a szülőföld megtartó erejét, mert az elmúlt harminc évben 25 millió munkavállaló távozott Nyugat-Európába Kelet- és Közép-Európából, és ez az elvándorlás legalább ezermilliárd eurójába került az érintett országoknak – erről is beszélt Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton, Salgótarjánban.

Egy NB I-es csapat kilenc gólt lőtt a Magyar Kupában

Leginkább a Debrecen szenvedett az élvonalbeli csapatok közül.

Járókelők tepertek le egy fiatal lányokkal erőszakoskodó férfit Nagykanizsán

Fiatal lányokat molesztált egy férfi Nagykanizsán – számolt be az ATV. Szemtanúk szerint először egy lakótelepen támadt az egyik áldozatára, de a lány segélykiáltásaira többen is felfigyeltek, így a férfi elfutott. Nem sokkal később két másik lányba is belekötött, egyiküket kis híján meg is erőszakolta. A támadót végül járókelők teperték le és tart

Kövér László: A szülőföld megtartó erejét növelni kell

A házelnök szerint fontos mércéje lesz a következő időszakban a politikának, hogy mennyire lesz képes növelni a szülőföld gazdasági megtartó erejét.

Kövér László elmondta, mikor tekinthető sikeresnek a következő évek politikája

Szerinte nem szabad engedni, hogy „újra távoli birodalmi központokban döntsenek a sorsunkról".

A járvány felgyorsította az Airbus A380 haláltusáját, de van aki erre fogad

Az már a koronavírus-járványt megelőzően kiderült, hogy az Airbus szupergépe, a Boeing 747 (Jumbo Jet) konkurensének szánt A380 nem lesz sikertörténet. Nem azért mert, maga a gép ne lett volna monumentális, vagy az utasok ne szerették volna a monstrumot, hanem mert a egyszerűen társaságok nem tudták gazdaságosan üzemeltetni. A…

Járműkiállítás az árva állatokért

Boon
-
 Ma 19:00Életmód

Az autós és motoros baráti kör 4 tonna állat­eledelt adományozott a Mása védenceinek.

Kaotikus állapotokat válthat ki a járvány Romániában

Gyorsuló ütemben emelkedik a járványgörbe Romániában: szombaton meghaladta az ötezret a 24 óra alatt újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzések száma.

Járókelők tepertek le egy fiatal lányokat molesztáló férfit Nagykanizsán

“Járókelők tepertek le egy fiatal lányokat molesztáló férfit Nagykanizsán. A szemtanúk szerint először egy lakótelepen támadta meg egyik áldozatát, azonban a segélykiáltásra többen is reagáltak, ezért a támadó elfutott. Hamarosan két másik lányba is belekötött, ezt követően kapták el. Egy amatőr felvételen az látszik, ahogy a lányokat megtámadó…

Terjed a járványszigor: újabb magyar intézményben kötelező a maszkviselés

napi.hu
-
 Ma 18:45Belföld

Kötelezővé tette a maszkviselést a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a hallgatóknak az előadásokon és a szemináriumokon is fel kell venniük a maszkot. Nem ez az első egyetem, ahol szigorítottak a járványügyi szabályokon: az ELTE és a pécsi egyetem épületeiben is el kell takarni az orrot és a szájat - írja az eduline.hu.