Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

A "félbetört" évad folytatásáról szól majd a következő szezon a fehérvári Vörösmarty Színházban

Ez a lényeg
-
  Ma 12:23 Színpad

A múlthét csütörtök esti online évadzáró társulati ülésen a színház művészeti vezetése - Szikora János igazgató, Bagó Bertalan művészeti vezető, Hargitai Iván prózai tagozatvezető és Horváth Csaba fizikai színház tagozatvezető - ismertette a 2020/2021-es évadra tervezett előadásokat. 

Már a nyárra készülnek a Veszprémi Petőfi Színházban

Lesznek előadások a színház előtti téren és nem maradnak el a nagysikerű gyerektáborok sem, sőt a Rátonyi operettfesztivál is megrendezésre kerül augusztus 19-20 között.

Édességgel, tombolasorsolással várják a véradókat a Csokonai Színházban

Újra véradás lesz, édességgel, tombolasorsolással várják a donorokat a Csokonai Színházban a Vöröskereszt önkéntesei, munkatársai június 4-én, 13-18 óra között. A véradást meghosszabbították, sorszámokkal gyorsítják, és igyekeznek kellemessé tenni a várakozást. Hóeleji véradásra invitálják a váradókat a Magyar Vöröskereszt…

Új évadot hirdettek a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban

Meghirdette új, 2020/2021-es évadát a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház. A teátrum lezárta a márciusban félbeszakadt évadot, júniustól elkezdi az érintett bérletek és szólójegyek kompenzációját, illetve a szeptemberben kezdődő előadás-sorozatok bérleteinek értékesítését, az ilyenkor szokásos bérlethosszabbítást.

„Állítom, meg van őrülve a város” – Megkezdődtek a Pogánytánc-próbák a WS Színházban

Vaol
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

Valló Péter rendező a 20. század egyik legjelentősebb drámai teljesítményének tartja Brian Friel Pogánytáncát.

Mától ismét tartanak előadásokat a Komáromi Jókai Színházban

ma7.sk
-
  Tegnap 12:32 Színpad

Bő két havi kényszerű zárvatartás után június 2-től ismét tartanak előadásokat a Komáromi Jókai Színházban. A felnőtt- és stúdióbérlettel rendelkező nézők Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című színpadi játékát a hatályban lévő egészségügyi előírások szigorú betartása mellett tekinthetik meg. Július első felében pedig repertoárra…

Csökkenő bevétel és megugró nyereség a Centralnál

Közel egymilliárd forinttal csökkent tavaly 2018-hoz képest a Central Médiacsoport Zrt. nettó árbevétele, ugyanakkor a cég adózott eredménye több mint duplájára nőtt. A személyi jellegű ráfordítások is bővültek 2019-ben, annak ellenére, hogy az átlagosan foglalkoztatottak száma ha kis mértékben is, de csökkent. A tavalyi évet 11,315…

Nem állt le az élet a csabai színházban

Beol
-
  20.06.01 11:14 Belföld

A koronavírus-járvány ellenére sem állt meg az élet a Jókai színházban. A Tizenhárom almafa című darab szereplői már több online próbán is túl vannak.

Új műfaj született a Madách Színházban: Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben. Carol Rocamora…

Újrakezdés a nyári színházban

Boon
-
  20.05.30 15:30 Színpad

Június közepén kezd el közönség előtt játszani a Miskolci Nemzeti Színház, egyelőre a nyári színházban – mondta el érdeklődésére Béres Attila, az intézmény igazgatója.

A nemek közti egyenlőtlenség az orvoslásban is megmutatkozik

Rakéta
-
  20.05.30 04:55 Tudomány

Dr. Alyson McGregor, a Brown Egyetem Warren Alpert Orvostudományi Kar egyetemi docense új kötetében durván bírálja az amerikai egészségügyet: szerinte a modern orvoslás elavult modellen alapszik, ami elutasítja a férfiak és nők biológiai különbségeit, ezáltal fokozottan veszélyezteti a nőket.

10 új bemutató lesz jövő évadban a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Tíz új bemutatóval, köztük hét nagyszínházi előadással, valamint kamara- és stúdiószínházi produkciókkal várja közönségét a következő évadban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.

A félbeszakadt évad folytatásáról szól a következő szezon a Vörösmarty Színházban

A koronavírus-járvány miatt “félbetört” évad folytatásáról szól majd a következő szezon a székesfehérvári Vörösmarty Színházban az intézmény igazgatója szerint. A csütörtök esti online évadzáró társulati ülésen a színház művészeti vezetése – Szikora János igazgató, Bagó Bertalan művészeti vezető, Hargitai Iván prózai tagozatvezető és Horváth Csaba…

A következő évadban is játsszák a Trianont a Vörösmarty Színházban

Feol
-
  20.05.29 07:45 Kultúra

Szikora János, Bagó Bertalan, Horváth Csaba és Hargitai Iván csütörtök este a Vörösmarty Színház nagyszínpadára… nem lépett, de ült. Hátuk mögött üres nézőtér: online évadzáró.

Amit a New York-i Central Parkról tudni érdemes

Cartour
-
  20.05.28 08:06 Utazás

1876-ban adták át földünk egyik legismertebb közparkját Manhattan szívében, a filmekből is jól ismert Central Parkot