Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Donald Trump szerint Soros György pénze áll a gyújtogatások és fosztogatások mögött

Donald Trump, amerikai elnök megosztotta a Fox News tegnapi adását, amelyben Soros György szerepéről beszélgettek a napokban kirobbant, erőszakos megmozdulások kapcsán. Ezzel az amerikai elnök arra utalt, hogy a milliárdos spekuláns állhat a háttérben. Az Origo ennek kapcsán összeszedte, milyen kapcsolódási pontok vannak Soros…

Gyász: pénteken búcsúztatják Győr Zoltán játékvezetőt

NSO
-
  Ma 18:49 Foci

Június 5-én, pénteken, 10 óra 45 perckor az Új Köztemetőben helyezik végső nyughelyére a 69 éves korában elhunyt Győr Zoltánt – írja az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának honlapja.

Matolcsy György fiának cége is kapott a munkahelymegtartó állami támogatásból

A múlt héten zárult versenyképesség-növelő pályázat jelentkezői 376 milliárd forint értékű beruházást és 143 600 munkahely megtartását vállalták, de Szijjártó Péter már jelezte, hogy újabb forrásokat fog kérni a kormánytól. Összegyűjtöttük, hogy mely cégek vehették át eddig a támogatói okiratokat.

Így búcsúznak Földi Teritől, a Szomszédok színésznőjétől

Így búcsúznak Földi Teritől, a Szomszédok színésznőjétől

Női kézi: két győri játékos is a Neka-ban folytatja

Két győri játékos, Farkas Johanna és Koronczai Petra is a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatában, a NEKA-ban folytatja pályafutását – derült ki az ETO hivatalos honlapján nyilatkozó Bartha Csaba klubelnök szavaiból.

7 nőies lófarok, a hét minden napjára: szebbek, mint a szimpla copf

Retikül
-
  Ma 18:00 Divat

Ha inkább lófarokban szereted viselni a hajad, az alábbi tippekkel változatosabbá teheted a frizurádat.

Harag György, a rendezőmágus

kultura.hu
-
  Ma 18:00 Színpad

Június 4-én lenne 95 éves Harag György, a színházművészet és színháztörténet kiemelkedő művésze. A zseniális rendező szellemi öröksége ma is érezhető a színjátszásban.

Női röpi: két csapat sem vállalja a szereplést az Extraligában

NSO
-
  Ma 17:29 Sport

A Jászberény és a Haladás sem vállalja a szereplést a következő idényben a női röplabdabajnokság legmagasabb osztályában, az Extraligában.

Hat autó ütközött Győrben, a Mécs László utcában +

Egymásba futott hat személyautó Győrben, a 83-as főút belterületi szakaszán. Utoléréses baleset történt.

Két klub sem vállalja az indulást a női röplabda Extraligában

M4 Sport
-
  Ma 17:09 SportRöplabda

A Jászberény az NB I-ben indul, a Haladás azonban még oda sem nevezett.

3,9 milliárd jut a győri utakra - Mutatjuk az idén megújuló utcák, csomópontok listáját +

Kisalföld
-
  Ma 17:08 Megyei

A győri önkormányzati utak üzemeltetésére és felújítására 3,9 milliárd forint jut idén. Szerdán délután mutatták be a tervezett munkálatokat.

Ráfutásos baleset történt Győrben

Egymásba futott hat személyautó Győrben, a 83-as főút belterületi szakaszán. Utoléréses baleset történt. Műszaki mentés céljából a helyi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. A karambol következtében mintegy százötven méter hosszan olaj és hűtőfolyadék folyt az útra. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Gábor György: Kövér szerint a magyarság szülőhazája a Kárpát-medence, vagyis Kövér szerint nem is volt honfoglalás

Miközben Kövér László a trianoni békediktátumról tart előadást, az isteni örök igazságban való hitéről, nemzetről és hazaárulókról, a magyarság teljesítményéről és bolsevik utódokról, közben vagy nem tud magyarul, vagy annyira mindegy neki, mit beszél, hogy a szavak jelentésével sem törődik. Azt mondja, hogy „A trianoni országvesztés…

Tolnában közel kétszáz gyorshajtóról készült felvétel néhány óra alatt

KadarkaNet
-
  Ma 16:44 Megyei

2020.06.03. Kiemelten ellenőrizték a sebességhatárok betartását a rendőrök hétfőn Tolna megy közútjain. Az új koronavírus megjelenésével és a veszélyhelyzet bejelentésével a járműforgalom jelentősen visszaesett Magyarországon, ezzel együtt a közúti balesetek száma is csökkent. A rendőrök ekkor is jelen voltak a közutakon. Voltak olyanok, akik…