Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 433 hír

Már a siklósi kórházban sem szabad látogatni az influenzajárvány miatt

PécsiStop
-
  Ma 09:45 Megyei

Közel 39 ezer ember ment orvoshoz a múlt héten influenzaszerű tünetekkel, többen, mint az azt megelőző időszakban. Baranyában már öt kórházat érint a járvány miatti látogatási tilalom.

Nem mi mondjuk, hanem a törökök: az országuk kapacitása megtelt, nem bírják már sokáig feltartóztatni a menekülteket

888
-
  Ma 09:40 Külföld

Ha a koronavírus nem lenne elég, az újabb szír káosz miatt hatalmas mozgolódás kezdődött a régióban.

Kisteherautóval ütközött egy villamos Miskolcon, egy embert kórházba vittek

A baleset a Corvin és a Széchenyi utcák kereszteződésében történt.

Letöltendő büntetést szabtak ki az ajkai nőverőre

Veol
-
  Ma 07:00 Baleset-bűnügy

Egy zűrös előéletű férfi kegyetlenül bánt barátnőjével, amiért 90 nap elzárással büntették. Azóta újra együtt vannak, a nő gyereket vár tőle.

Koronavírus: nem a levegőből lehet legkönnyebben elkapni, hanem így

Az Egészségügyi Világszervezet szerint a járvány terjedése "döntő ponthoz" érkezett, a szakemberek elmondása alapján pedig nem levegőből van a legnagyobb esély a megfertőződésre.

Az életet nem leélni szeretném, hanem megélni

Anyapara
-
  Ma 06:28 Életmód

Ez a történet azért tartjuk fontosnak, mert hisszük, hogy minden betegségtörténet az egészségeseknek is ad legalább annyi muníciót, hogy felkeressék a háziorvosukat és azt mondják neki: olvastam egy történetet, még soha nem voltam teljes kivizsgálásaon és most szeretnék elmenni. Negyven körül nem kell megmagyarázni, hogy miért. El kell…

Hatvanhat kórházat vizsgál az ÁSZ

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:50 Belföld

A számvevőszék a kórházi adósságok ügyét is áttekintette, ennek kapcsán pedig a zsarolhatóság veszélyére hívta fel a figyelmet.

Koronavírus: felkészítik a kórházakat

HáziPatika
-
  Ma 04:34 Egészség

Pontos leírást kaptak a hazai kórházak arra vonatkozóan, mi a teendő, ha egy betegnél koronavírus-fertőzés gyanúja merülne fel.

Az Atlantis kaszinóban is beöltözött mentősök jártak Balassagyarmaton pedig egy család került kórházba a koronavírus…

Esti újság
-
  Ma 00:01 Belföld

Az Esti Újság úgy tudja Zuglóban az Atlantis kaszinóban jártak beöltözött mentősök egy gyanús vendég miatt. Azt nem tudni, hogy a vendéget bevitték-e és a kaszinót bezárták-e vagy csak vaklárma volt. Közben Balassagyarmaton egy négy fős család koronavírus gyanúja miatt kórházba került. Az Esti Újság úgy tudja a zuglói Atlantis kaszinóba…

Kórházi akcióban a Momentum

OLKT
-
  Tegnap 19:27 Gazdaság

  Rémhíradó És Napi 2-3 Rendkívüli Sajtótájékoztató Helyett Cselekvésre Kell Felszólítanunk A Kormányt! ???? Ma a János Kórházban jártunk egy nagy doboz antibakteriális kézmosóval és egy nagy adag papírtörlővel felszerelkezve. Azt sajnos eddig is tudtuk, hogy ma Magyarországon az egészségügy nem hogy nem 21. századi, de még a 20.…

Másképpen értékeli a járványhelyzetet a római kormány és a lombardiai orvosok

Visszautasította a milánói orvosszövetség a kormány feltételezését, miszerint a koronavírus-fertőzés egy lombardiai kórház mulasztása miatt terjedt volna el, a vállalkozók és szakszervezetek pedig a pánikkeltés azonnali leállítását és a gazdasági élet újraindítását sürgették csütörtökön. A halottak száma ugyanakkor 14-re emelkedett.