Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Varga: bizonytalan nap lehet Budapesten, ideért a nemzetközi hangulat

Napi.hu
-
 Ma 08:53Pénzügy

Bizonytalan nemzetközi hangulatban enyhén gyengülhet a nyitásban a BUX a főbb nyugat-európai tőzsdeindexekhez hasonlóan, és a gyengülő New York-i tőzsdezárást követve - véli Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője.

Lázár Jánost a végekre vezényelték, de ugrásra készen áll

Nagyinterjút adott Lázár János a 24.hu-nak. A nagyinterjú érdekes műfaj: nemcsak hosszabb az átlagosnál, de jó esetben azt is jelenti, hogy a nyilatkozó a szokásosnál is többet árul el önmagáról, és őszintébben beszél arról, ami foglalkoztatja. Ebben az interjúban említette Lázár János, hogy bár 2018 után Orbán Viktor hátrébb húzta őt a táblán, nem

Megszólalt az OGYÉI az orosz vakcináról: megfelelő körültekintéssel lehet használni

Az OGYÉI nem erősítette meg, hogy az orosz Szputnyik V koronavírus-vakcinát nem javasolták használni az általuk felkért külső szakértők, szerintük a vakcinát megfelelő körültekintéssel és odafigyelés mellett alkalmazni lehet – válaszolták az RTL Klub hírdójának kérdésére.

Szép csendben 360-ig gyengült vissza a forint – Besült a várva várt kitörés?

Kedd estére 360 közelébe gyengült vissza a forint az euróval szemben, ezzel besülni látszik az utóbbi napokban készülődő kitörés. A jegybank döntése igazából nem indokolta volna a gyengülést, az MNB tegnap megismételte, amit decemberben már mondott: folytatja állampapírvásárlásait, rövidebb futamidőkön is belép a piacra.

BKK: nem lehet újratervezni a Blaha felújítását

A Blaha Lujza tér felújítási terveiből többek között a Népszínház utcai villamos átvezetését hiányolja Vitézy Dávid, az állami Budapest Fejlesztési Központ vezetője a Facebook-oldalán.A BKK válaszában a következőket reagálta:Nincs se idő, se pénz a Népszínház utcai villamos Blaha Lujza téren való átvezetéséreA kormányzati támogatás…

Ez lehetett a külsős szakértők problémája az orosz vakcinával

Az OGYÉI a felkért szakértői testület negatív véleménye ellenére megadta az engedélyt a Szputnyik V-nek.

Felmérés: a munkaviszonyban állók harmada számol a munkaviszony megszűnésének lehetőségével

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandóak, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését – derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük…

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4iG Nyrt.

A 4iG Nyrt. adásvételi szerződést kötött a Rotors and Cams Zrt. (RaC Zrt.) 24 százalékos kisebbségi részvénycsomagjának megvásárlására. A 4iG szakmai befektetőként jelenik meg a társaságban, a tulajdonszerzés célja szoros szakmai együttműködés kialakítása a vállalatok között az egyedi pilóta nélküli repülőeszközök (UAV) informatikai és K+F…

Drónfejlesztő cégbe vásárolta be magát a 4iG

A tulajdonszerzés célja a szoros együttműködés a vállalatok között az egyedi pilóta nélküli repülőeszközök informatikai és K+F központú fejlesztésében.

Katona György polgármesterrel település szépítésről, építésről beszélgettünk - Rézsűkaszás kistraktor segíti a parkgon…

Kalohírek
-
 Ma 08:16Megyei

„A parkosítás, virágosítás soha nem veszik kárba, mert bennünket gyarapít, bennünk kelt szebb érzéseket, teszi szebbé, gazdagabbá a mindennapjainkat és ünnepeinket.”

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4ig Nyrt.

Adásvételi szerződést kötött a 4iG Nyrt. egy részvénycsomag megvásárlására.

Mi lehet az oka, ha tompának érzed magad?

Aki szokatlanul tompának érzi az agyát, lehet, hogy vírusfertőzésben szenved. Egy friss amerikai kutatás ugyanis olyan kórokozóról számol be, mely rányomja a bélyegét a mentális feldolgozó folyamatokra.

Mi lehet a középfülgyulladás okozója?

Gyakori fülfertőzés, akár középfülgyulladás is jelentkezhet kezeletlen betegségek miatt. A bedugult orr sok szövődményhez vezethet A légúti allergia jellegzetes tünete az orrdugulás, orrfolyás. A gyulladt orrnyálkahártya megduzzad, emiatt az allergiás beteg nem kap levegőt, ami több okból is szövődményekhez vezethet: A szájlégzés miatt a…

Mégis veszélyes lehet a koronavírus a gyerekekre?

40 olyan gyereket kezeltek a Heim Pál Kórházban, akik korábban tünetmentesen estek át a koronavíruson, de aztán sokszervi gyulladás miatt szorultak kórházi kezelésre.