Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jégkorong: célegyenesbe ért a győri Nemak-jégcsarnok építése

NSO
-
  Ma 15:23 Sport

A célegyenesbe ért a győri Nemak-jégcsarnok építése: a múlt hétvégén már majdnem két centi jég volt a pályán, amelyre a vonalakat helyezték fel a szakemberek – írja a Kisalföld.

Mi lesz, ha Trump tényleg nem ad pénzt a WHO-nak?

Nem a megleckéztetni kívánt Kína vagy a világ más vezetői szenvednek majd. A gyermekbénulás, a tbc vagy a HIV elleni harcra és a globális oltásprogramra juthat kevesebb.

Változtattak a magyar fegyvertartási szabályon is

Infostart
-
  Ma 15:18 Belföld

Számos határozatot hozott szerdán az Országgyűlés, a fentiek mellett például döntöttek a felnőttképzési ösztöndíj- és hitellehetőség bevezetéséről, valamint arról, hogy segítik mezőgazdasági termelőket.

400 ezer állást söpört el a válság az EU-ban, de Magyarország még viszonylag jól áll

Mintegy 400 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma az EU-ban egyetlen hónap alatt. Bár a munkanélküliség itthon is jelentősen, 4,1 százalékra emelkedett, ez még mindig a hatodik legalacsonyabb érték az EU-ban.

Új vezető az AVON Magyarország élén

MMonline
-
  Ma 15:12 Karrier

Az AVON májustól új régiós szervezeti struktúrában folytatja működését. Az átalakulást követően az AVON Magyarország egy újonnan létrejött, hatalmas régió része lett, amely 23 országot, 5 al-klasztert foglal magába; több mint 5380 alkalmazottat foglalkoztat, 22 millió négyzetkilóméteres területet fed le, ahol 22 hivatalos nyelven beszélnek. Radeczk

Kövér László szerint a baloldal árulása miatt szabták így a határokat, s mai balliberális politikusokban nincs meg a nemz…

Kövér László a Trianon évforduló kapcsán kijelentette, hogy a baloldal árulása miatt szabták így a határokat, s mai balliberális politikusokban nincs meg a nemzet iráni elkötelezettség. Gyurcsányék és a momentumosok pedig utódai az 1919-es bolsevistáknak. Ön szerint ezzel a kijelentéssel a házelnök mit akar elérni?

La Liga – A Barcelona futballistái nem mennek bele további bércsökkentésbe

A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona labdarúgói nemet mondtak az újabb fizetéscsökkentésre a RAC1 közlése szerint.     A katalán rádió úgy értesült, hogy Josep Maria Bartomeu klubelnök kérte a játékosokat: továbbra is mondjanak le bérük egy részéről, miként tették azt az elmúlt három hónapban, ily módon segítve a klubot…

2020-ra értük el, hogy Mészáros Lőrincéknél dolgoznak a legtöbben a magyar állam után

24.hu
-
  Ma 15:06 Belföld

Előzi a Spart, a MÁV-ot, a Volánbuszt is a felcsúti milliárdos.

Árcsökkenés a magyar kutakon: péntektől ennyibe kerül egy liter benzin

Péntektől két forinttal csökken a benzin ára a hazai kutakon. A gázolajé viszont most nem változik. Péntektől minimálisan, de csökken a benzin ára. Bruttó 2 forint lesz várhatóan a változás mértéke a kutakon, a gázolaj átlagára

Megpróbálta megmagyarázni a Zoom, miért hagyják védtelenül azt, aki nem fizet

HVG
-
  Ma 15:03 Infotech

Az elmúlt hetek legnépszerűbb videobeszélgetős rendszerének üzemeltetői szerint hasznos, ha a szolgáltatás ingyenes verzióját használók beszélgetéseit nem titkosítja a rendszer.

Magyarország másodikként bocsátott ki zöld kötvényt

A magyar zöld kötvény iránti érdeklődés a befektetők bizalmát fejezi ki az ország klímaprogramja iránt.

Somfai Péter: Isten veled, Magyarország!

Ami a leginkább elgondolkodtató, hogy a tehetséges, vállalkozó szellemű, többnyire fiatalok csomagoltak.

Visszatér Fehérvárra a magyar válogatott átlövő

M4 Sport
-
  Ma 14:56 Kézilabda

„A vírushelyzet visszahozott mindenkit a földre, így mostantól olyan bérek lesznek, amelyek vállalhatók” – mondta Balássi Imre klubelnök.

Bércsökkentés Stop: az Fc Barcelona focistái nemet mondtak a további fizetéscsökkentésre

Blikk
-
  Ma 14:50 Sport

A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona labdarúgói nemet mondtak az újabb fizetéscsökkentésre a RAC1 közlése szerint.

Több millió hongkongin hajlandó segíteni a brit kormány, ha érvényesítik a kínai nemzetbiztonsági törvényt

Tartós nagy-britanniai letelepedést és később akár brit állampolgárságot is kaphatna több millió erre jogosult hongkongi, ha Kína érvényesíti a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvényt - írta szerdán megjelent cikkében Boris Johnson brit miniszterelnök.