Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vásárhelyi Mária: mégis milyen ország az, ahol az emberek miután kiforgatták az egyik zsebüket, odatartják a másikat?

Őszintén szólva én megértem a “négy fukart” (Ausztria, Dánia, Hollandia, Svédország), hogy nem támogatják, hogy a COVID utáni helyreállítási alapból úgy kapjanak jelentős hitelt, és vissza nem térítendő támogatást a tagországok, hogy a pénz célnak megfelelő felhasználását semmi nem garantálja. Magyarország pl. ebből az alapból 8 milliárd…

Kotleba ismét hoppon maradt. Nem lett bizottsági elnök

Körkép
-
  Ma 19:50 Határtalan

Nyitókép: TASR/Jaroslav Novák   A parlament képviselői csütörtöki ülésük alkalmával sem választották meg Marian Kotlebát (ĽSNS) a katonai hírszerzés tevékenységét felügyelő különleges bizottság elnökének.   A titkos szavazáson most sem sikerült megszereznie AZ érvényes szavazatok többségét. A 126 képviselőből 55-en szavaztak…

Megemlékezés a nemzeti összetartozás napján

TelePaks
-
  Ma 19:46 Megyei

A tudat és a hit megmaradt, hogy nemzetünk nyelvi, kulturális, szellemi és lelki összetartozását senki és semmi nem veheti el tőlünk – mondta a nemzeti összetartozás napján tartott beszédében Szabó Péter polgármester. Az emlékműsorban közreműködött Kovács Aliz, Tábori Emese, Weller P. Hanna, Szabó Dávid és a PistiEst zenekar tagjai...

Potápi: nemcsak a gyásszal, a jövőbe tekintéssel is törődni kell

A trianoni trauma arra figyelmeztet, hogy nemcsak a gyásszal, hanem a jövőbe tekintéssel is törődni kell - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Tolna megyei Alsónánán.

Megroppant a nemzet, de elődeink megerősítették

Sonline
-
  Ma 19:30 Belföld

A szétszakított ország sem tudta megroppantani a magyarokat, hangzott el a Trianoni megemlékezés századik évfordulóján Kaposváron a Berzsenyi parkban.

Nem szüntetjük meg idő előtt a veszélyhelyzetet - közölte Matovič

Matovič rámutatott, hogy a veszélyhelyzet visszavonása nem változtatná meg jelentősen a jelenlegi helyzetet. „Ez csak egy fáma, amelyet egyesek felnagyítanak" - mondta Matovič, és rámutatott a járványügyi intézkedések enyhítésére, ami által az élet egyre inkább visszatér a koronavírus-járvány előtti, régi kerékvágásba. Elmondása szerint a…

Már a második közösségi kert nyílt meg a Széchenyivárosban

Hiros
-
  Ma 19:24 Megyei

Átadták a második széchenyivárosi közösségi kertet csütörtök délután. A Szentcsalád Plébánia mögötti területen kialakított 28 parcella majd mindegyike gazdára talált már.

Már kilenc gyanúsított van a Boldog-ügyben

– Boldog István fideszes képviselő ügyében összesen kilenc gyanúsított van – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdésére.

Schmidt Mária: Belőlünk a szabadság és a függetlenség hozza ki a legjobbat

Kipécéztek minket a bűnbak szerepére, és megalázták a magyar nemzetet, ez sokkal mélyebb sebeket ejtett, és sokkal nehezebb – talán lehetetlen is – túllépni rajta, mint bármilyen gazdasági káron – mondta Schmidt Mária az Origónak a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján.

Három helyen emlékeztek Marosvásárhelyen

Székelyhon
-
  Ma 19:12 Határtalan

Marosvásárhelyen három helyszínen tartottak megemlékezést a trianoni békeszerződés 100. évfordulója alkalmából.

Bejelentették a Project Cars 3-at, igaz véletlenül

iPON!
-
  Ma 19:11 Gaming

Újragondolt karrier móddal és többszemélyes mókával érkezik a nyáron.

Júliusban indul a Marsra a NASA legújabb marsjárója

A marsjáró mikrobiális élet nyomai után kutat a vörös bolygón, tanulmányozza a planéta éghajlatát és geológiáját, valamint kőzet- és talajmintákat gyűjt.

Soha nem feledtük el – Kiállítással is emlékeztek Trianonra Hévízen

Zaol
-
  Ma 19:06 Megyei

Szabadtéri kiállítás megnyitásával is emlékeztek a fürdővárosban a trianoni tragédiára a nemzeti összetartozás emlékművénél. Papp Gábor polgármester beszédében azt mondta, száz év telt el a diktátum kihirdetése óta, de a nemzet Trianon rettenetét soha nem feledte.

Koronavírus: a briteknél már közel 40 ezren haltak meg

Portfolio
-
  Ma 19:04 Gazdaság

Egy nap alatt 176 esettel 39 904 főre emelkedett a koronavírus miatt elhunytak száma az Egyesült Királyságban.

Már 4 TB kapacitással is elérhető a Corsair Force MP510 SSD

Prohardver!
-
  Ma 19:04 Infotech

A Corsair M.2-es meghajtója egy ideje már hozzáférhető négyféle kapacitással, ezekhez csatlakozik most az új csúcsmodell.