Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ellenségkép kell, mert jaj lesz ha nem lesz

Orbán új ellenségei címmel közölt elemzést a német Der Spiegel, a cikk szerzője a magyar politikával gyakran foglalkozó Keno Verseck. Jelenleg rosszul állnak Orbán Viktor ügyei. Az európai választásokon nem jött össze az áttörés, olasz és osztrák szövetségeseinek pedig el kellett hagyniuk a kormányzást. Orbán saját pártja, a Fidesz…

Elképesztő állapotban van a Lánchíd, nem várhatunk tovább a felújítással

ATV
-
  Ma 06:23 Belföld

1949-ben Budapest azt ünnepelte, hogy újjáépítették a Lánchidat, amelyet jó 100 évvel korábban Széchenyi István álmodott meg. A felújítás egyébként azért kellett, mert a visszavonuló németek 1945 január 18-án, vagyis szinte napra pontosan 75 éve felrobbantották az építményt.

Trump a Fehér Házban az izraeli ellenzék egyik vezető politikusát, majd a kormányfőt fogadja

Donald Trump amerikai elnök hétfőn fogadja a Fehér Házban Benjamin Ganc izraeli ellenzéki politikust, majd – külön – Benjamin Netanjahut, a zsidó állam kormányfőjét. Mindkettőjükkel a Washington által előterjesztendő palesztin-izraeli békemegállapodás tervezetét vitatja meg. A két izraeli politikust ugyan együtt hívták meg a Fehér…

Sikerült végre elinflálni a budapesti jegyeket és bérleteket? Hát nem

Sok éve nem emelték Budapesten a tömegközlekedési árakat, ami jó a fogyasztóknak. Azt azonban még így sem lehet mondani, hogy alacsonyak lennének a tarifák a fizetésekhez képest. Új, 16 európai fővárosra kiterjedő adatgyűjtésünk szerint a budapesti bérlet a negyedik legdrágább. A jegyek pedig még mindig özönvíz előtti mintát…

Már kormánykerék sincs ebben az önvezető autóban

Baon
-
  Ma 06:00 Infotech

A General Motors (GM) Cruise már be is mutatta a kocsit, amiben csak utas lesz, esély sincs vezetni.

Lódított a kormány és megalapozatlan az indok, amivel megvonná a tb-tartozók térítésmentes egészségügyi ellátását

Népszava
-
  Ma 06:00 Belföld

Csaknem háromszorosára nagyította a kormány a tb-hozzájárulást nem fizetők okozta kárt – tudta meg lapunk. Azt viszont nem vizsgálják, miért is ilyen sok a potyautas.

Némi eséssel kezdte az évet a GKI konjunktúraindexe

ProfitLine
-
  Ma 06:00 GazdaságGKI

A decemberinél kisebb mértékben, de januárban is folytatódott a GKI konjunktúraindexének csökkenése, amely így több mint hároméves mélypontjára süllyedt - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Nem öten, hanem kilencen utaztak Kobe Bryant lezuhant helikopterén

Helikopter-balesetben életét vesztette vasárnap Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó, a sportág legendás alakja - jelentette először az amerikai TMZ hírportál, majd műsorát megszakítva valamennyi amerikai tévéállomás.

Meddig gyengül a forint? Már senki nem hiszi, hogy itt a vége

Portfolio
-
  Ma 05:45 Gazdaság

Majdnem biztosra lehet venni, hogy látunk még 340 feletti euróárfolyamot 2020-ban, vagy legalábbis nagyon komoly fordulat kellene ahhoz, hogy ez ne történjen meg – derül ki a Portfolio elemzői körképéből. Az általunk megkérdezett szakértők azt is elárulták, szerintük milyen árfolyamnál avatkozna be a Magyar Nemzeti Bank, illetve hogy…

Másfél éve nem mért ilyen alacsony fogyasztói bizalmat a GKI

HVG
-
  Ma 05:45 Gazdaság

Januárban is romlott a GKI konjunktúraindexe, elsősorban a fogyasztói várakozások romlása miatt, de az ipari cégek optimizmusa is csökkent, hatéves mélypontjára.

Ekkora hiány még nem volt a TB-kasszában az Orbán-kormány alatt

MFor
-
  Ma 05:31 Belföld

A jelek szerint komoly következményekkel járt a kormány újítása a munkáltatói befizetések költségvetési elosztását illetően.

Nem fér fel a bőrönd. Vagy mégis?

Origo
-
  Ma 05:31 Utazás

Ezek tényleg kínos pillanatok.

Nem a Duna közvetlen partjára helyeznék a római parti fő árvízvédelmi vonalat

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

A Főváros vezetése a kedden beterjesztendő tervek szerint nem a Duna közvetlen partjára helyezné a római parti fő árvízvédelmi vonalat. Azt gondolják, a korábbi mobilgátas terv a természetes part rombolása mellett műszaki problémákat is okozna. Az egyik lehetséges új változat szerint a gát a Nánási út- Királyok útja vonalában valósulna meg.