Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rég nem látott mértékű lehetett a visszaesés

Mind az előző évhez, mind a január–márciusi időszakhoz képest két számjegyű mértékben zsugorodhatott a bruttó hazai termék a Világgazdaság konszenzusa szerint.

Mit főzzek ma? Csütörtöki ajánlatunkat nem bonyolítjuk túl

Nosalty
-
  Ma 06:22 Recept

A hét vége felé fogy a kitartás és az energia, így könnyen elkészíthető fogásokból válogattunk, amikre biztosan nem lesz panasz!

Svájcban biztos, hogy nem rendeznek idén országúti világbajnokságot

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség hivatalos bejelentése szerint biztos, hogy nem Svájcban rendezik meg az országúti kerékpáros világbajnokságot, amelynek Aigle és Martigny adott volna otthont szeptember 20. és 27. között.

Nem robbant fel az EU időzített bombája, de még hatástalanítani sem sikerült

Portfolio
-
  Ma 06:10 Gazdaság

Amikor a koronavírus tömegesen terjedni kezdett Olaszországban, aggódva figyelte a közgazdász-társadalom a fejleményeket, mi is arról cikkeztünk, hogy egy eszkalálódó válság bizony akár az ország bedőlésével járhat, ami az egész európrojekt létjogosultságát kérdőjelezné meg. Azt szinte biztosra vettük, hogy az országnak európai segítségért…

Ennél remekebb nyári napot nem is remélhetünk

Csütörtök estig még száraz levegő érkezik az ország legnagyobb része fölé, így a Nyugat-Dunántúlt leszámítva marad a napos, csapadékmentes idő. Az ország nagyobb részén a sok napsütés mellett többnyire csak kevés gomoly- és fátyolfelhő lehet az égen. Ugyanakkor a Dunántúl nyugati felében erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, arrafelé…

Ez ám a csodaszer: nem is gondolnád, mennyi mindenre használható a sör a kertben

Agrárszektor
-
  Ma 06:00 Otthon

Sokan nem gondolnák, de a sört nemcsak meginni lehet, a kertészek ugyanis a kertben is óriási hasznát vehetik. Alkalmas például bizonyos kártevők távol tartására, tökéletes csapdaalapanyag lehet, tápoldatot készíthetünk belőle, de még a kerti szerszámok tisztításakor is bevethetjük. Mutatunk néhány tuti tippet arra, mire és hogyan használhatjuk…

„Mind együttműködünk a NER-rel, még ha úgy tűnik is, hogy nem” – Interjú Tompa Andreával

Magyar Hang
-
  Ma 06:00 Kultúra

Az íróval legújabb, Haza című regénye mellett beszélgettünk az erdélyi bicskás férfiak toposzáról, a járvány miatti bezártságról és arról is, érzi-e a közösséget Mátyás királlyal.

Már nemcsak az erdőben futhatsz vele össze

Négy év kihagyás után újra kapható Land Rover Defender. Vajon a király tért vissza, vagy csak egy bohóc? Kiderítjük

Ha azt hitte, hogy semmi újat nem lehet mondani a fogmosásról, tévedett

Infostart
-
  Ma 05:40 Életmód

A Semmelweis Egyetem rövid oktatófilm segítségével tisztázza a fogmosás helyes időzítésének kérdését.

(Egyelőre ) nem tanultunk a COVID-leckéből

MedicalOnline
-
  Ma 05:34 Tudomány

Nagyjából ugyanolyan védtelenek vagyunk egy új világjárvánnyal szemben, mint a koronavírus előtt – írja a Válasz Online.

Nyitni vagy nem nyitni? - Iskolakezdési körkép a világban

Idehaza egyelőre azzal lehet számolni, hogy szeptemberben a hagyományos keretek között kezdődik a tanév, vagyis az oktatás fizikai formában valósul meg, nem pedig online, a helyzet azonban még változhat. Ahol szükséges, vagyis gócok kialakulását észlelik, ott helyi szinten kívánnak majd beavatkozni. Ez azt jelenti, hogy csak azokban az iskolákban…

„Nem kívánom senkinek, hogy átélje ezt!" - villámcsapás lakoltatta ki a háromgyerekes magyar családot

A hirtelen jött viharok nem kímélték a törökbálinti Preg családot sem, akiknek villám tette átmenetileg lakhatatlanná az otthonát. A família a felújítási munkálatok idejére sürgősen albérletet keresett az interneten. Nem akárhonnan érkezett segítség.

Soha nem látott mértékben zuhant a brit GDP

Rekordmértékben csökkent a brit hazai össztermék (GDP) a második negyedévben az előző három hónaphoz mérve az új koronavírus okozta járvány közvetlen gazdasági hatásaként - közölte szerdán a brit statisztikai hivatal (ONS).

Ott nyúlt bele az életünkbe a koronavírus, ahol nem is gondoltuk volna

A koronavírusnak nem csak vesztesei vannak, a világjárvány helyzetbe hozta a korszerű pénzügyi szolgáltatásokat, a kikapcsolódás új formáit, és a gyorsan alkalmazkodó vállalkozásokat - közölte a PwC Magyarország.