Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem feledkeztek meg róla a fejlesztők: hamarosan érkezhet az idei új Call of Duty!

Az Activision kiadó gondozásában készülő játékot a Treyarch Studios és a Raven Software fejleszti, a bemutatótól pedig állítólag csupán napokra lehetünk.

Ján Slota is a kalapja mellé tűzhetné, hogy mennyire nézi idiótának a magyarokat a kulturális kormányzat

A kulturális minisztérium célja az, hogy a nemzeti kisebbségek témájával a tárca egyes osztályai koordináltan foglalkozzanak, ami megerősíti a kisebbségekkel kapcsolatos ügyeket és hatékonyabbá teszi a szakterület irányítását. „Éppen ezért döntöttünk a kisebbségi kultúrák osztályának átalakítása mellett” – áll a kulturális minisztérium…

A brexit mély nyomot hagy az európai nemzetek viszonyán

Mandiner
-
  Ma 00:32 Külföld

A brexit valóban változást hoz. A britek hangja nélkül a többi tagország gyorsabb ütemben fog haladni az „ever closer union” felé, kivéve, ha egy tagállam átveszi az Egyesült Királyság szerepét – fogalmazott Keith Lowe brit író, történész.

Van egy ország, ahol az életükkel is fizethetnek a koronavírus-szabályokat be nem tartók

Liner
-
  Ma 00:30 Külföld

A világ különböző országaiban az elmúlt évek során teret nyertek maguknak a populistának titulált vezetők, akiket olykor trolloknak is szoktak nevezni a politikai kommunikációs stratégiáik miatt.

Nem akarnak továbbtanulni és még 5 érdekesség augusztus szülöttjeiről

Joy
-
  Tegnap 23:17 Életmód

Augusztusban születtél? Esetleg ebben a hónapban adtál életet gyermekednek, vagy ekkorra várod az érkezését? Jó hírünk van: egy augusztusinak az esélye a "hepire" jóval nagyobb, mint a depire.

A vízfelszínt tisztító technológiák nem jelentenek megoldást az óceánokban úszó műanyag problémájára kutatók szerint

A hulladékot a víz felszínéről  összegyűjtő tisztító technológiák nem jelentenek megoldást az óceánok műanyag-szennyezettségére – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport. A szakemberek összehasonlították a jelenlegi és a jövőbeni műanyaghulladék mennyiségét ezen eszközök hulladékgyűjtő képességeivel és azt találták, hogy…

Liga 1: a Sepsi elnöke szerint szó sincs semmilyen osztályozóról

NSO
-
  Tegnap 23:08 Foci

Mint arról beszámoltunk, a Liga 1-ben a Sepsi OSK nagyon fontos mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az Academica Clinceni-t. A találkozót követő órákban a sepsiszentgyörgyi csapat elnöke, Diószegi László a hivatalos Facebook-oldalán közölte, együttese biztosan a román élvonalban marad, nem kell osztályozót játszania.

A félidei előnyt nem csak megőrizni, növelni is tudta az Alba

Feol
-
  Tegnap 22:54 Sport

Kedden délelőtt zárt kapus edzőmeccsen fogadta az Alba Fkc női kézilabdacsapata az Érd együttesét. A hazaiak 27-21-re nyertek.

Balatoni Szövetség: A strandokról helyben kell dönteni!

A szövetség állásfoglalásában elhatárolódott az Mszp országos népszavazási kezdeményezésétől, amely mások mellett a balatoni strandok ingyenessé tételéről szól.

„Nem lehet elölről kezdeni” – Liam Neeson és fia a Made In Italy című filmben

Corn & Soda
-
  Tegnap 22:48 Film

Tényleges személyes tragédia feldolgozása történik meg a Made In Italy (amerikai, 2020) című szívmelengető vígjátékban. Liam Neeson-t sajnos egy ideje elveszítettem a „mentsünkmegvalakit” akciófilmes főszerepei miatt. Legújabb filmje, a Made In Italy olyan feldolgozhatatlan...

A Samsungot nem érdekli az ARM

SG
-
  Tegnap 22:46 Infotech

A chiptervező cégért zajló versenyben egyre inkább az nVidia tűnik a befutónak.