Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Németországban is terjed a koronavírus

Három újabb betegnél mutatták ki az új típusú koronavírus okozta megbetegedést Németországban, pontosabban a bajorországi tartományban. Így a bizonyítottan fertőzöttek száma már négyre emelkedett a térségben.

Nem voltál az AGROmashEXPO-n? Ez a cikk kötelező olvasmány!

Agroinform
-
  Ma 12:19 Autó-motor

Ha voltál, akkor pedig azért, hiszen összeszedtük a legnagyobb, a legerősebb, a legokosabb, vagyis a „legek” gépeit egy csokorba, hogy még egyszer, párás tekintettel emlékezzünk vissza a látottakra.

Ilyen szépen még nem látott vezetéket romlani

Székelyhon
-
  Ma 12:18 Határtalan

Akárcsak tavaly télen, idén is látványos jégformák keletkeztek a Nagy-Küküllő székelyudvarhelyi szakaszán átívelő vízcsövek mellett, az elavult vezetékek ugyanis hőmérséklet-ingadozáskor rendszeresen megrepednek. A szivárgást többször kijavították, de a vezeték cseréjére lenne szükség.

Nem tudták fizetni a hiteleiket, bankokat kezdett rabolni a magyar Bonnie és Clyde

A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy házaspár ellen, akik a vád szerint 2016 közepére már 24 millió forintos tartozást halmoztak fel, amelyek törlesztése meghaladta a lehetőségeiket.

Ennek a hirdetőoszlopnak a tulaja nem bízik benne, hogy hamar kész lesz a tramtrain

Hódpress
-
  Ma 12:09 Színes

Mert akkor el kéne ugye onnan vinnie, addig viszont egész hatékony reklámfelületnek tűnik, bár ezt egyelőre kevés vállalkozó gondolja így, mert az oszlop majdnem üres.

Illat Valentin Napra nem hétköznapi szerelmeseknek

Style
-
  Ma 12:08 Életmód

A Gucci Guilty újabb fejezetével folytatódik a szabadság ünneplése. A #ForeverGuilty első évfordulójára két limitált kiadású illat született: Gucci Guilty Love Edition. A nem hétköznapi szerelmeseknek ajánlott új Gucci Guilty illatok olyan korszakban debütálnak, amely ünnepli a nem hagyományos módon, de rendkívül hitelesen kifejezett modern…

Február 14-e a Nemzetközi Könyvajándékozás Napja – vegyél benne részt te is!

WeLoveBudapest
-
  Ma 12:06 Kultúra

A Magyar Gyermekirodalmi Intézet idén 6. alkalommal hirdeti meg a Nemzetközi Könyvajándékozás Napját.

Soha ennyit pénzt nem kaszált még az Apple

24
-
  Ma 12:00 Infotech

Rekordot döntöttek a cupertinóiak negyedéves bevételben.

Nem megfizethető a multikulturális társadalom ára

Ha saját gyermekeinket fizetőeszközként használva vásároljuk meg a multikulturalizmus társadalmi békéjét, akkor civilizációnk elvesztette létjogosultságát.

Babos, kukoricás quesadilla – így nem lesz bűntudatod a mexikói után

Dívány
-
  Ma 12:00 Életmód

Ha egy kevés friss petrezselymet is szórsz a tetejére, és jól megtöltöd friss zöldségekkel, finom és tartalmas fogás lesz belőle.

Nem remekel a Bosch

Romlott tavaly a Bosch autóipari beszállító vállalat eredménye.