Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen az első koronavírus okozta sokszervi gyulladást gyermeknél

A kétéves kisfiú nyolcnapos kórházi kezelést követően gyógyultan távozhatott otthonába.

Orbán: A kórházakban nem látok biztató jeleket

A miniszterelnök péntek reggeli interjújában az uniós vétóval kapcsolatban megismételte eddigi álláspontját: Soros, migráns, Soros.

Ököllel és disznóbéllel támadt a tajvani ellenzék a kormányra

A disznóimporttal kapcsolatos döntés miatt fajult el a vita.

Az SzFE új intézetvezetője szerint gyávaság lett volna, ha nem fogadja el a felkérést

Bodolay Géza színházi rendező a PIM-ből érkezett az egyetemre. Élete legnehezebb döntése volt, és tisztában van vele, hogy a jelenlegi helyzet kétségkívül több idegerőt kíván, mint amire szükség lenne, mondta el Bodolay Géza színházi rendező, érdemes művész a Klubrádió adásában.  A rendező, aki eddig a Petőfi Irodalmi Múzeum…

Szijjártó Péter: száz lélegeztetőgépet adományozott a kormány a vajdasági magyaroknak

A kormány száz lélegeztetőgépet és ugyanennyi, a betegek őrzésére szolgáló monitort adományozott a Vajdasági Klinikai Központnak – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken.

Senki sem érti, mi történik a szigeten: Bárki költözött is ide, életét vesztette

Femcafe
-
 Ma 08:46Utazás

Szörnyű átok sújta azokat, akik az olaszországi szigetre költöznek.

Lassan összeomlik a tanárképzés, mit tesz ellene a kormány?

Eduline
-
 Ma 08:45Karrier

Komoly gondban vannak a tanárképzést indító egyetemek. Illetve ha megvalósul, hogy újabb és újabb intézmények kerülnek egyházi kézbe, előbb-utóbb világnézetileg elkötelezetté válhat a tanítóképzők nagy része.

"Jankovská taktikázik, még nem tálalt ki mindenről"

A beszélgetés során szóba került Monika Jankovská korábbi smeres igazságügyi államtitkár vallomása is, ám abban Kovařík és Hamran is megegyeztek, hogy Jankovská bizonyára nem árult még el mindent, amit tud. "Számomra nem tűnik túl korrektnek, hogy valaki megegyezést kíván kötni, de úgy csepegteti az információkat, ahogy…

“Nem kétszáz, hanem sokkal több ember gondolatait szeretnénk képviselni”

Az Ecommerce Hungary Közhasznú Egyesület november 30-án tartja tisztújító taggyűlését. Bognár Ákos elnökjelölttel beszélgettünk.

Orbán: nem akarok kompromisszumot kötni

A miniszterelnök megismételte, hogy az európai válságkezelő alap és az EU-s költségvetés létrejöttéhez nélkülözhetetlen a magyar és a lengyel szavazat.

Orbán Viktor: Sorosnak semmilyen befolyása nem lehet Európára

Hiába akarják az EP-képviselők és a Soros-hálózat politikai kérdésekkel összekötni a válságkezelést, Magyarország és Lengyelország kitart a vétó mellett – szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott pénteki interjújában.

Orbán: nem biztató a helyzet a kórházakban

A járványhelyzet, a karácsonyi ünnepek ideje és persze az uniós vétó és Soros György is előkerült, utóbbi kapcsán mondta azt a miniszterelnök, hogy a legjobb lenne, ha hazamenne Amerikába. Ismét megtartotta szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós interjúját Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó, címlapkép: Illusztráció – Facebook/Orbán…

Elárulta Navracsics Tibor, miért nem akarja a jogállamisági mechanizmust a magyar kormány

Azért utasítja el a magyar kormány az EU-s pénzek jogállamisági mechanizmushoz kötését és így azért helyezte kilátásba a költségvetési vétóját, mert az új mechanizmusban a jogállamiság definíciója nincs benne pontosan, márpedig annak pontosnak kellene lennie, különben kettős mércére ad okot és ettől tart a kormány – nyilatkozta az…