Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Odalépett hozzám Orbán, és azt mondta, nem jól szavaztál"

HVG
-
  Ma 17:10 Belföld

A 90-es évek fideszes politikusa, Derdák András szerint ma a hatalom csak arra használja a képviselőit, hogy megszavazzák, amit kell.

Miért nem aktívak a fiatalok a közéletben?

Szerdán az Oriens 2000 Alapítvány munkatársai sajtótájékoztatót tartottak egy fiatalokkal foglalkozó projekt lezárultáról. Az eseményen a kutatásokat összegző kötetet is bemutatták.

Németh Krisztián a DAC-ba szerződött

444
-
  Ma 17:06 Foci

Az Egyesült Államokból tért vissza a 31 éves támadó.

Terjedésnek indult a koronavírus Németországban

Terjedésnek indult az új típusú koronavírus Németország legnépesebb és legsűrűbben lakott tartományában, a 18 milliós Észak-Rajna-Vesztfáliában. A hatóságok szerdai nap közbeni összesítése szerint két fertőzést regisztráltak és több tucat vizsgálathoz kezdtek hozzá fertőzésgyanú miatt 24 óra alatt.

A Ferrari is gondolt a kormánytrükkre, de nem hitte, hogy legális

M4 Sport
-
  Ma 17:05 Forma1

Az ötletig az olasz csapat is eljutott, de nem hitték, hogy szabályos lenne, ezért nem mentek tovább.

1PutinHuj28G1Bc1WvFb9WxEkakudpuneg – ki nem találod kinek a Bitcoin tárcacíme ez

BitcoinBázis
-
  Ma 17:05 Gazdaság

Nem. Nem Putyiné, de a tulajdonosa különösképp kedvelheti az orosz elnököt. A tárcára akkor figyelt fel a közösség, mikor a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Utcanevek: eltörlik a kommunista múltat

Beol
-
  Ma 17:05 Belföld

A megye számos településén vannak még névváltoztatásra váró utcák. Nagyszénáson például a közmeghallgatáson volt téma, hogy mi legyen a sorsa a Partizán és a Ságvári utcáknak.

Nem jelölt allergén összetevő miatt visszahívtak egy levesport

Allergén anyag - tej - kerülhetett a Demae Ramen Spicy levesporba, amit a termék jelölésén nem tüntettek fel, ezért a Nissin Foods GmbH visszahívja a Müller hálózatban forgalmazott terméket - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján.

Megússza? Nem találták meg a gyereket a zebrán elsodró autóst, felfüggesztették a nyomozást

Mint arról lapunkban korábban beszámoltunk, november végén egy kilencéves fiút sodort el egy autós Pécsett, az egyik kertvárosi zebránál. A balesetet szenvedett gyerek édesanyjától megtudtuk, a napokban felfüggesztették a nyomozást, azaz úgy tűnik, a felelőtlen sofőr megússza büntetés nélkül.Az iskolából tartott egyedül hazafelé tavaly…

Koronavírus: évek óta nem látott zuhanás a tőzsdéken

Évek óta nem látott esés zajlott az elmúlt két napban a világ tőzsdéin, a befektetők elkezdték beárazni a globális járványt okozó koronavírus negatív hatásait. Mindhárom vezető amerikai részvényindex, a Nasdaq, a Dow Jones...

Megerősítették: Németh Krisztián a Dac játékosa

A dunaszerdahelyi Dac hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a magyar válogatott és a Sporting Kansas City csatárát Németh Krisztiánt.

Ricciardo nem fogja a riválisokra csapni a telefont, de…

M4 Sport
-
  Ma 17:01 Foci

Nem akar ismét új kihívásba kezdeni.

Nem árt, ha vigyázunk a levesporokkal

Nem jelölt allergén összetevő miatt visszahívtak egy levesport.

A biztosítók nem tudnak mit kezdeni a koronavírus miatt lemondott utakkal

koronavírus okozta aggodalmak miatt lemondott, de már befizetett utakra útlemondási biztosítás megléte esetén sem fizetnek kártérítést a biztosítók, de az útlemondási biztosítások megbetegedés esetén fedezhetik a félbe maradt kikapcsolódások, idő előtti hazautazások költségeit - hívja fel a figyelmet a CLB biztosítási alkusz cég.