Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb magyar kézműves sörfőzde tarolt a nemzetközi versenyen

Arany- és ezüstérmet nyert a 2020-as csehországi World Beer Idol (WBI) nemzetközi sörversenyen a Szent András Sörfőzde. A nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri 17 ország közel 50 sörfőzdéjének 200 söre közül választotta ki...

Ilyen még nem volt! Együtt a Queen és Erzsébet királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Az egész azért rendkívül különleges, mert a brit rockegyüttes az első, mely ugyanazon az érmén szerepel, mint II. Erzsébet.

Már meg is kezdték az új koronavírus védőoltásának kifejlesztését: a legoptimistább becslések szerint is ekkor lehet min…

Három kutatócsoport megkezdi az új kínai koronavírus elleni védőoltások kifejlesztését a jövő járványaival foglalkozó szervezet, a CEPI támogatásával.

Élet a méhnyakrák után: túlélők elmondják, hogyan küzdötték le a rettegett kórt

Joy
-
  Ma 20:19 Életmód

Idén január 20. és 26. közé esik közé esik az európai méhnyakrák megelőzési hét. A betegség nem válogat: kortól és társadalmi helyzettől függetlenül bárki lehet érintett. Ezért is fontos a rendszeres szűrés, hangsúlyozzák azok a nők, akik már megküzdöttek ezzel az alattomos kórral.

Tudtad? Ezekben a helyzetekben soha nem szabadna sminket viselned

Femcafe
-
  Ma 20:06 Divat

Ilyenkor jobb lenne, ha kihagynád ezt a szokásos rutinodat.

Nem szeretik a magyarok a hűvös hálószobát

Nem sztereotípia, hogy a törökök forró-, az angolok hidegvérűek - már ami az alvást illeti Egy friss kutatásból kiderült, a déliek a 30, a szigetországiak a 15 fokot kedvelik. Mi magyarok valahol középen, a 20 fokot tartjuk kedvezőnek, bár szakértők szerint az sokkal egészségesebb!

Miért nem tudunk kigyógyulni a náthából?

HáziPatika
-
  Ma 20:03 Egészség

A téli időszakban a nátha és a megfázás szinte senkit sem kerül el, de vannak, akik a többieknél sokkal lassabban gyógyulnak ki belőle, vagy újra és újra elkapják, és úgy érzik, hogy a téli hónapjaik semmi másból nem állnak, csak betegeskedésből....

100 másodperc éjfélig – soha nem volt még ennyire közel az emberiség, hogy kipusztítsa önmagát

HVG
-
  Ma 20:03 Infotech

A tudósok mérlegelték az elmúlt egy év eseményeit, és arra jutottak, hogy ismét új időpontra kell állítani a végítélet óráját.

Életbe lépett a kilépésről szóló törvény

A parlament által elfogadott egyezményt II. Erzsébet királynő jóváhagyta.

Tudósok életre keltették egy egyiptomi múmia hangját

Index
-
  Ma 19:52 Tudomány

Háromdimenziós nyomtatással újraalkották a hangképző szervének nagy részét.

Ezt nem fogja elhinni, pedig muszáj: megszólaltattak egy egyiptomi múmiát

ATV
-
  Ma 19:51 Külföld

Kutatóknak sikerült életre kelteni egy háromezer éves egyiptomi múmia hangját: háromdimenziós nyomtatással, képalkotó eljárással és egy elektronikus gégefővel újraalkották a múmia hangképző szervének nagy részét.

Vitézy Dávid: Budapest közlekedési problémái nem állnak meg a városhatárnál

Visszatér a budapesti közlekedési ügyekhez egy új intézmény élén: februártól a Budapest Fejlesztési Központot vezeti.

Cikkeket távolított el a Magyar Nemzet Online

Három cikkét is eltávolította ma a kormánypárti Magyar Nemzet internetes kiadása, miután kiderült, hogy az úgy hozott nyilvánosságra érzékeny orvosi titkokat, hogy arra nem volt felhatalmazása sem neki, sem a lapnak nyilatkozó Nagy Gábor orvosigazgatónak. Egy orvos eközben úgy döntött, nem nyilatkozik többé a 168 Órának, amíg Rózsa Péter a lap…

Gyöngyöspatán nem tapasztalható az ellenségeskedés

Heol
-
  Ma 19:48 Belföld

Hétköznap délelőtt az utcákat járva nem tapasztalhatók ellenségeskedés jelei, de azért találkoztunk rendőrjárőrrel is.