Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bajor Lili: Apa keze is benne lehet, hogy nem maradtam munka nélkül - Interjú

Femcafe
-
 Ma 06:36Bulvár

A színésznő exkluzív interjúban mesélt a 2020-as év örömeiről és nehézségeiről, de arra is kitért, hogyan készül az ünnepekre a járványhelyzetben, immár 7. éve az édesapja, Bajor Imre nélkül.

Német technológiai díjat nyert a magyar AXS Motionsystems

Vezető német elektronikai magazin első díját hozta el a Münchenben megrendezett electronica vásárról az AXS Motionsystems Kft. Az Elektor Magazin 75 ezer eurós díjjal jutalmazta a hatéves magyar vállalkozás digitális ergonómiai fejlesztését, amely a gyártósorokon dolgozók egészségét védő ergonomikus munkahelyek kialakítását segíti. A…

A halál nem családtagunk, de hozzánk tartozik

A meghalás nem csupán biológiai folyamat, hanem olyan történés, amelynek társadalmi és kulturális, lelki és szellemi, jogi és orvosi vonatkozásai vannak. Biró Eszter és Bérczes Tibor ezt járja körbe.

Verstappent nem nyűgözte le az új bahreini pálya

Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője egyáltalán nincs odáig a külső bahreini pályáért – a holland pilóta a Szahíri Nagydíj pénteki szabadedzésein sokat küszködött.

Macron: Mi nem Magyarország vagyunk

A francia elnök is megkapta kritikusaitól az illiberális jelzőt, de ezt visszautasította.

Nem kíméli a járvány a rendvédelmi dolgozókat

Több halottja és súlyos állapotban lévő betege is van már a koronavírus-járványnak a rendvédelmi dolgozók között.

Giuseppe Conte: Az idei karácsony nem olyan lesz, mint máskor

Megkezdődtek a tömeges tesztelések az osztrák fővárosban és két tartományban, amelyekhez a következő napokban továbbiak csatlakoznak. Közben Olaszországban drasztikus intézkedéseket jelentettek be, miután minden eddiginél több ember halt meg egy nap alatt a koronavírus szövődményeiben.

Némiképp csökkent a fertőzöttek száma Keszthelyen

Nagy Bálint polgármester hétzáró járványtájékoztatójában jelezte, a tömeges tesztelések adatait még nem dolgozták fel teljes egészében, így az igazolt fertőzöttek számáról nincs pontos, hivatalos információ, annyi azonban bizonyos, hogy valamennyivel kevesebben lehetnek, mint az elmúlt héten – írja a zaol.hu. A város idősotthonában 48 lakó…

A rák nem pihen, ne csak a lázad mérd!

A COVID-19 járvány ideje alatt sem szabad figyelmen kívül hagyni a daganatos megbetegedések esetleges figyelmeztető jeleit! A Magyar Rákellenes Liga fontosnak tartja a mindenkori megelőzést, és a 8 figyelmeztető jelre történő odafigyelést a pandémiás időben is. Magyarországon évente több mint 80 ezer új daganatos beteget regisztrálnak.…

Két hónap múlva már nem minden utas vihet fel normál méretű kézipoggyászt az EasyJet járataira

Roadster
-
 Ma 05:30Utazás

Ezentúl ülőhelytől is függ, hogy mekkora poggyászt vihetünk magunkkal.

Az megvan, hogy Orbán Viktor már nyíltan beszél az EU-ból való kilépésről?

Amíg Orbán Viktor a Soros-tervről magyaráz a propagandacsatornáin, úgy tűnik, az ő terve az, hogy kivezesse Magyarországot az Európai Unióból.

Az idei karácsony nem lehet olyan, mint eddig volt

Liner
-
 Ma 05:21Külföld

Ezt Giuseppe Conte, olasz miniszterelnök mondta, aki szerint a koronavírus-járvány okozta helyzet alapjaiban változtat meg dolgokat.

Kedves kommentelők, trollkodni és hozzászólni valamihez nem ugyanaz

She
-
 Ma 05:10Életmód

Feltépi az ajtót és beront a lakásba. Épp a konyhaasztalhoz telepszem, közben belekortyolok a kávémba, és a bögrém széle fölött felsandítok a legjobb barátomra. - Olvastad ezeket? - szegezi nekem a kérdést köszönés helyett, és meglobogtatja a kezében az iPad-et.

Innen tudhatod, hogy izomból fogysz és nem zsírból

Player
-
 Ma 05:05Életmód

Hiába eszel kevesebbet és edzel többet, attól még nem biztos, hogy az úszógumi tűnik el.