Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sainznak éppen az nem megy, ami az erőssége volt

Formula
-
 Ma 18:12Forma1

A Ferrarinál egyelőre nem talál bele a rajtokba és nem tudja összerakni az egész hétvégéket, pedig a McLarennél éppen ezek a dolgok számítottak a fő erősségeinek. Javulnia kell és jobban bíznia a rendszerben.

Leslie Mándoki: Itthon nem is érezzük, mekkora csoda, hogy van oltóanyag

ATV
-
 Ma 18:08Belföld

Augusztus 21-én hatalmas világsztárokkal együtt ad majd koncertet Leslie Mándoki Budapesten. A zenész-producer elmondta, hogy szerinte itthon nem is érezzük, mekkora csoda, hogy van oltóanyag.

Négyből egy város nem engedheti meg magának a klímavédelmi intézkedéseket

Négyből egy város nem engedheti meg magának a klímaváltozás elleni intézkedéseket - állapította meg a londoni központú Carbon Disclosure Project (CDP) új vizsgálata.

Videón a tatabányai idősotthon Jerusalema-kihívása: a reményt hirdeti minden mozdulat

Kemma
-
 Ma 18:01Belföld

A Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Szent Teréz Idősek Otthonában kedden délután csendültek fel a dallamok.

Egy nap Kökény Attilával: beengedett minket az otthonába, elárulta titkait

Blikk
-
 Ma 17:49Bulvár

Önök is kíváncsiak hogyan telik egy ismert énekes napja? Mi is azok voltunk, ezért örömmel fogadtuk el Kökény Attiláék meghívását. A Sztárban Sztár hetedik évadának a zsűritagja és felesége, Aranka vendégül látott minket új otthonukban, ahol közösen főztünk és beszélgettünk.

Rosszul jár, aki nem biztosítja a tűzifa nyomonkövethetőségét

A Nébih ellenőrei csaknem 1400 köbméter tűzifát koboztak el két kereskedőtől, egy piaci szereplő tevékenységét pedig egy hónapra felfüggesztették, mivel nem vezettek megfelelő nyilvántartást, így nem tudták igazolni a fatermékek eredetét.

Édességek, melyekből nem hiányozhat a rizs és a tápióka – Ragacsos desszertek a Fülöp-szigetekről

Délkelet-Ázsiában a rizs olyannyira alapélelmiszer, hogy naponta többször is fogyasztják. Nincs ez másként az édességeket illetően sem, hiszen egyetlen Fülöp-szigeteki menüsor sem lenne teljes a malagkit, azaz a ragacsos rizs nélkül. A helyi gyümölcsök változatossága és a folyton nyüzsgő utcai árusok kreativitása szinte semminek nem…

Tovább csökkent a fertőzöttek száma az Egyesült Királyságban

A brit statisztikai hivatal (ONS) pénteken ismertetett friss heti felmérése szerint jóval egy ezrelék alá csökkent a koronavírus-fertőzöttek aránya az Egyesült Királyságban. A brit egészségügyi hatóságok ugyanakkor arról számoltak be, hogy egyes gócpontokban emelkedett az új típusú koronavírus indiai variánsa okozta fertőződések száma.

Milliókért bocsátják áruba Ceausescu magánrepülőjét: ez a legenda vált híressé a gépről

Elnöki licit! Kalapács alá kerül a néhai kommunista diktátor, Nicolae Ceausescu magánrepülőgépe, amelyet történelmi, ipartörténeti emlékként próbálnak értékesíteni.

Drámai hétzárás az Exatlon Hungary-ben: nem kímélte magát a piros csapat játékosa

98 versenynapot, megannyi győzelmet tudhat maga mögött a Bajnok csapat hónapok óta legjobb statisztikájával rendelkező versenyzője, Somhegyi Krisztián. Az Exatlon Hungary mindenre elszánt bajnoka nem ismeri azt a szót, hogy „feladni". 

Egy napra érkezhetnek Portóba az angol szurkolók

Szigorú járványügyi szabályok várják a drukkereket.

Egy napra érkezhetnek Portóba az angol szurkolók

Szigorú járványügyi szabályok várják a drukkereket.

A Betegségmegelőzési központ szerint a beoltottaknak nem kell maszkot hordani

A Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ úgy véli, nem kell többé maszkviselést ajánlani az oltottaknak a zsúfolt, belső tereket leszámítva.