Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Annyira rossz a vírushelyzet Németországban, hogy jöhet a minden eddiginél durvább “megalezárás” – az ok pedig az …

Folyamatosan romlik a járványhelyzet és a hivatalos adatok is aggasztóak az egyik legfontosabb európai országban, így olyan típusú lezárások jöhetnek, amikhez képest a tavalyi év sehol sem volt. Nem valami biztatóak a hírek, csak idő kérdése, mikor terjed el igazán az új vírusmutáció az EU-ban. Új rekordot döntött csütörtökön a…

Mi lesz az abai szakrendelővel?

Feol
-
 Ma 07:10Megyei

Aba város önkormányzata hivatalos közösségi oldalán tett közzé nemrég egy nyilatkozatot a Sárvíz Kistérségi Járóbeteg Szakrendelőről, miszerint annak idei finanszírozása biztosított, hacsak nem perelik be őket a kisebbségi tulajdonosok.

Rendkívüli EU-csúcstalálkozó lesz csütörtökön

Bár kevés hazai makroadat jelenik meg a jövő héten idehaza, azonban a fejlett piacokon izgalmasnak ígérkezik a jövő hét.

Az Egyesült Királyságban még nem sokat érezni a brexit hatásaiból

A fuvarozók beletanultak az új rendszerbe, áruból egyelőre nincs hiány.

Szakértő: Nem véletlen a Fidesz taktikázása a 25 éven aluliak adómentességéről éppen a választási évre időzítve – a fia…

Az elmúlt tizenegy év kormányzása, a rengeteg botrány a fiatalokat teljesen elfordította a kormányzó koalíciótól, a felmérések szerint a harminc alattiak közül kétszer annyian szavaznának most az ellenzékre, mint a Fidesz-KDNP-re. Ezért Orbán “véletlenül” éppen a választási évre, 2022-re időzít egy ilyen adómentességi programot. A Medián…

Jóvátenni, amit nem lehet

Egy koreai bíróság döntése szerint Japánnak 12 egykori, a Japán Birodalmi Hadsereg katonái számára fogva tartott szexrabszolga számára kell pénzbeli jóvátételt fizetnie. A túlélők azonban nem pénzt akarnak, hanem hivatalos bocsánatkérést az átélt iszonyat miatt.

A szép bőr titka: nem csak külsőleg kell ápolnunk

Az étrend nagyban befolyásolhatja bőrünk állapotát.

Rendkívül sűrű lesz a BKSE programja

Veol
-
 Ma 07:00Sport

A klub tájékoztatása szerint február 6-án, a Gyöngyös elleni hazai mérkőzéssel kezdi el a tavaszi idényt a Balatonfüredi KSE NB I.-es kézilabdacsapata, amely elképesztően sűrű hónapok előtt áll. György László legénysége három-négynaponta játssza majd találkozóit.

Az északi sarkkör felett novembertől egészen januárig nem kel fel a nap

Vaol
-
 Ma 07:00Utazás

Az északi sarkkör felett novembertől januárig nem kel fel a nap, de a helyiek nemcsak túlélik a telet, hanem egyenesen élvezik. Erre a megállapításra jutott Kari Leibowitz, a Stanford tudósa egy tanulmányútja során, amikor a norvégok télről alkotott gondolkodásmódját vizsgálta.

Kutya hideg lesz, gondoskodjunk az állatokról

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

A szőlőnek, a gyümölcsfáknak, az őszi vetésű növényeknek nem árt a kemény januári fagy, de haszonállataink és házi kedvenceink most nagyobb odafigyelést igényelnek.

Nemcsak a járvány a csapadék is sújtotta Hegyalját

Boon
-
 Ma 07:00Belföld

Épp akkor jött az eső, amikor aszúsodnia kellett volna a szőlőnek.

Megújult a Dózsa utca Nemespátrón

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Magyar Falu Program támogatásával és jelentős közösségi összefogásnak köszönhetően a közelmúltban megújult a Dózsa György utca. Az aszfaltcsík ünnepélyes avatását tegnap tartották.

Nem kell piacra járni – Élelmiszerek helyi termelőktől helyi fogyasztókhoz

Veol
-
 Ma 07:00Gazdaság

Juhász Péter és Kis Nóra másfél esztendeje költöztek a fővárosból Veszprémbe. Úgy gondolták, hogy a lakhelyváltás életmódváltással is jár, és jó lenne egészséges élelmiszereket helyi termelőktől vásárolni.

Egyelőre nem korcsolyázhatunk a Balatonon

Zaol
-
 Ma 07:00Időjárás

Bár a meteorológiai előrejelzések szerint várható, hogy vasárnapra vékony jégréteg alakul ki a Balatonon, pénteken a nyugat-balatoni térségben ennek még nyoma sem volt.