Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bezártság: ha a zene már nem segít, szakemberekkel is tudsz beszélni!

Koncert.hu
-
  Ma 19:07 Zene

Segítő szakemberek tucatjai gyűltek össze egy online felületen, hogy ingyenesen álljanak rendelkezésére mindazoknak, akik a karantén alatt úgy érzik, szükségük van mentális, lelki támogatásra. Bárki jelentkezhet a témával, amivel foglalkozni szeretne, az időpont megjelölésével és a számára optimális kommunikációs forma megadásával, az…

Újabb részletek a hiteltörlesztési moratóriumról – Nem emelkedhetnek a törlesztőrészletek

Nyíregyháza
-
  Ma 19:04 Belföld

A hiteltörlesztési moratórium lejárta után nem emelkedik majd a törlesztőrészlet - derül ki a napokban megjelent új kormányrendeletből. A fizetési halasztás részleteiről szóló új rendelet kimondja, a Nemzeti Eszközkezelő Program résztvevői a vételár részletfizetésére és a bérleti díjak fizetési kötelezettségére egyaránt halasztást kapnak, ezen túl

Sok diák fél, hogy nem tud sikeresen felkészülni az érettségire

Népszava
-
  Ma 19:02 Belföld

A járványügyi veszélyhelyzet miatt nagy bizonytalanság övezi a tavaszi vizsgaidőszakot – ezt jelzi egy „amatőr” felmérés is, amit egy tanuló készített diákok körében. A minisztérium szerint a megfelelő időben döntenek majd az érettségikről.

Egy hónappal tovább kérhető az Szja tervezetek postázása – Otthonról is igényelhető

Nyíregyháza
-
  Ma 19:00 Belföld

Április 15-éig kérhetik a személyi jövedelemadó-bevallás tervezetek postázását az ügyfelek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. A kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt az eredeti határidőhöz képest egy hónappal tovább vehetik igénybe ezt a lehetőséget azok, akik nem rendelkeznek Ügyfélkapuval. Ez SMS-ben, postai úton, e-mailben vagy akár…

Ujhelyi: A Fidesz képviselői is megszavazták a szerintük nem létező uniós mentőcsomagot – Interjú

Az MSZP EP-képviselője a koronavírus-járvány uniós mentőcsomagja kapcsán kialakult vitával összefüggésben azt mondja, „a Fidesz szánalmas védekezése összességében egy nagy hazugsághalmaz”.

Összeomlott a hős ápoló, miután nem ölelhette meg kisfiát – szívszorító videó

BorsOnline
-
  Ma 19:00 Életmód

A gyerkőc rohant volna éppen hazatérő édesapjához, ahogy korábban...

Felsőbb utasításra nem viselhetnek maszkot a vérellátó szolgálat munkatársai

Magyar Hang
-
  Ma 18:59 Belföld

Egy belső iránymutatás alapján fontosabb az egészséges intézmény látszatának fenntartása, mint a védelem.

Keddtől nem kell fizetni a parkolásért Pápán

Kedden reggel nyolc órától a kijárási korlátozás idejére a városban a fizető parkolás megszűnik, nem kell az automatába pénzt dobni, ha valaki fizető parkolóban áll meg – jelentette be a hétfői sajtótájékoztatón Áldozó Tamás, Pápa polgármestere.

Emberségből jeles: két bajba jutott rajongójának segített Taylor Swift, méghozzá nem is akárhogy!

Taylor Swift ismét megmutatta, hogy hatalmas szíve van, hiszen nemcsak a nagy szervezeteket segíti az adományaival, hanem a rajongóit is támogatja, ha bajba kerülnek. Taylor Swift a mai napon két rajongójának is elutalt 3000-3000 dollárt, ami közel egymillió forintnak felel meg.

Egy felhatalmazást kérő vezér bukása

Magyar Hang
-
  Ma 18:56 Belföld

A modern magyar parlamentarizmus történetében példátlan a korlátozás nélküli időre szóló meghatalmazási törvény elfogadása. Tettek ugyan kísérletet hasonlóra – a mai uralmi elit egy része által etalonnak tekintett – Horthy-korszakban, ám a terv kudarcot vallott.

Aristo: Mintha a német szorgalom alább hagyott volna

Mandiner
-
  Ma 18:56 Vélemény

Nehogy újra a Blitzkrieg legyen a munkaerő toborzás módszere!

Koronavírus – brutális számok Németországból

Továbbra is fenn kell tartani a koronavírus-járvány lassításáért elrendelt korlátozásokat Németországban – hangsúlyozta a német szövetségi kormány szóvivője. A bajor tartományi kormány bejelentette, hogy a más német tartományoknál korábban bevezetett és szigorúbb intézkedések legalább április 19-ig érvényben maradnak.

Kirúgták a szlovák élcsapat focistáit, hogy a szerényebben kereső utánpótlásedzőknek maradjon reménye a túlélésre

A Zsolna tulajdonosa megkezdte a klubja felszámolását. Második helyen álltak a bajnokságban. A játkosok nem mentek bele, hogy csökkentsék a bérüket. Messi és csapattársai Barcelonában viszont lenyelték a 70 százalékos bérkiesést.

Nem csitul a dráma Johnny Depp és exneje között: tovább folytatódik az 50 millió dolláros per

Tovább folytatódik Johnny Deppnek (56) az exneje, Amber Heard (33) ellen indított, 50 millió dolláros (16 milliárd forintos) rágalmazási pere.

Áder János már alá is írta a koronavírus-törvényt, ami szerinte nem ad korlátlan felhatalmazást

A köztársasági elnök szerint a törvénnyel szemben szemben nem támasztható megalapozott alkotmányos aggály.