Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Miért nem ajánlott lefagyasztani, leégetni az anyajegyet?

Napidoktor
-
  Ma 19:35 Egészség

Az anyajegy eltávolításának legbiztonságosabb módja a sebészi kimetszés. Közkeletű félreértés a bőrgyógyászati sebészetre érkező páciensek közt, hogy az anyajegyüket szeretnék lefagyasztani, „leégetni”. Dr. Medgyesy Gábor, az Anyajegyszűrő Központ sebésze az egyes bőrképletek eltávolítási lehetőségeinek lehetőségeiről beszélt. Mit…

Sószobát kapott az egri Epreskert úti óvoda

Heol
-
  Ma 19:34 Belföld

Sószobával gazdagodott az egri Epreskert úti óvoda. Az átadóra péntek délután került sor.

Durván rákapcsoltunk a sorozatokra: soha nem látott mértékben növekszik a magyar szériák száma

Blikk
-
  Ma 19:30 Belföld

Harminc évvel a vasfüggöny széthúzása után, a magyar nézőket egyre igényesebb tévésorozatok csábítják az otthoni és a zsebben hordott képernyők elé. A két legfőbb kereskedelmi csatorna versengése sosem volt látványosabb.

Emmi: nem kell bezárni a Waldorf iskolákat

Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat, csupán az alternatív intézmények nyilvántartásba vételére vonatkozó szabályozás módosul - tudatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken közleményben.

Ha kell, ha nem vásárolok!

Cafeblog
-
  Ma 19:25 Szex

Biztos mindannyian beleestünk már abba a csapdába, hogy annak ellenére, hogy gondos költségvetést készítettünk, a plázákat járva vagy a webshopokat böngészve becsúszott egy-egy nem tervezett kiadás. Ezzel még önmagában nincs is semmi baj, hiszen olykor mindannyiunkra rátör a váratlan és impulzív vásárlási vágy. De mit nevezünk kóros…

Budapestért díjat kapott a Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség nyugalmazott vezetője

Budapest, a nemzet fővárosa jövő nem múlhat semmilyen pártszimpátián, sem üzleti megfontoláson és végképp nem önös hatalmi érdekeken. Ebből következik, hogy a város és az ország vezetésének szem előtt kell tartania, hogy Budapest nem az egyik, vagy a másik oldalé, valamint azt, hogy Budapestnek az embereket egyesíteni képes szabad, a…

Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat

Az alternatív intézmények nyilvántartásba vételére vonatkozó szabályozás módosul.

I. Adventi Városi Gyermekrajz Pályázat és Kiállítás – még nem késő nevezni!

Behír
-
  Ma 19:17 Kultúra

Ügyes kezű ovisok még egy héten keresztül adhatják be remekműveiket az idén útjára indított Adventi Városi Gyermekrajz Pályázatra. A pályázatokat november 22-éig várják a szervezők; a legszebb alkotásokat pedig az idei adventi vásárban is kiállítják majd.

Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat

Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat, csupán az alternatív intézmények nyilvántartásba vételére vonatkozó szabályozás módosul - tudatta az EMMI közleményben.

A városképet meghatározó épületekért kapott elismeréseket a Market Építő

Ilyenek voltak például a Telekom és T-Systems közös székháza, vagy a Párisi Udvar épülete.

Mátrai Erőmű: nem veszélyeztette a környéket a visontai víztározó bomlásterméke

ma.hu
-
  Ma 19:12 Belföld

A bomlás okait az üzem szakemberei a katasztrófavédelem és a környezetvédelmi hatóság illetékeseivel, valamint külső szakértőkkel közösen vizsgálják.

Hülkenberg: Ez nem visszavonulás!

M4 Sport
-
  Ma 19:11 Forma1

Fogalma sincs, mihez kezd 2020-ban, de Nico Hülkenberg egyet biztosan tud: az F1-es rajtrácsról való kiszorulása ellenére nem fog visszavonulni.

Nemzetpolitikai kirakat a Bazárban

Népszava
-
  Ma 19:01 Külföld

A magyar szavazzon magyar pártra kisebbségben is, a magyarországi politikus pedig a határon túli magyar jelölteket támogassa.