Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsony húsz éve nem tudja pótolni a nyelvtudás hiányát

888.hu
-
 Ma 17:20Vélemény

Vajon hogyan, milyen színvonalon űzhette szakmáját Karácsony Gergely idegennyelv-ismeret nélkül? A politológia és a szociológia – is – olyan mesterség, amelyben a naprakészség, a friss tudás aranyat ér, ezt pedig nehéz elérni a külföldön megjelent publikációk alaposabb ismerete nélkül. Ráadásul egy magára valamit is adó szakember…

WHO: Nem a gyerekeknek kéne oltást adni, hanem a szegényebb országoknak

Morális katasztrófa, hogy míg egyes országokban a fiatalokat oltják, máshol még az egészségügyi dolgozókhoz sem jutott el a vakcina – mondja a WHO főigazgatója.

Kitartanak a járványügyi szigor mellett a horvátok, próbaesküvőkkel készítik elő a nyitást

Két héttel meghosszabbították a járványügyi korlátozó intézkedéseket Horvátországban. Addig különböző tesztrendezvényeket, például próbaesküvőt tartanak, hogy kiderítsék, mennyire biztonságosan vehetnek részt ilyeneken a beoltottak, illetve a betegségen már átesettek.

Országos kiállítással nyitnak a közművelődési intézmények

A Nemzeti Művelődési Intézet közel ezer magyarországi közművelődési intézmény, valamint a 14 legjelentősebb kulturális központ részvételével nyitó közművelődési eseménysorozatot szervez. A május 15-én, tíz órakor kezdődő program részleteiről Szedlacsek Emíliát, a Nemzeti Művelődési Intézet szakmai igazgatóját kérdeztük.

Színházi együttműködés Szentes és Békéscsaba városa között

Szentes önkormányzata felújította és bővítette a Szentesi Tóth József Színház és Vigadó létesítményét. A város a színház újra nyitását tervezi a megújult épületben, ezért a Békéscsabai Jókai Színházat kérte fel a feladat ellátására, az érintett ingatlanrész üzemeltetésére.

F1: Nem lesz idén futam a legendás kanyarral rendelkező pályán

Alapjárat
-
 Ma 17:11Forma1

Egy helyszín kiesett, de a versenyek száma nem változik.

Megújult a bajai nemzetiségi központ

Baon
-
 Ma 17:10Belföld

Befejezték a Bajai Nemzetiségi Központ energetikai hálózatának a korszerűsítését.

Van egy ország, ahol már ötezer gyilkosságot elkövettek az idén

A koronavírus-járvány nyomán bevezetett korlátozások ellenére is.

Ezektől a trükköktől nem csak finomabb, de egészségesebb is lesz a kávéd

Ha unod már a hagyományos és jól megszokott kávédat, dobd fel egy olyan trükkel, amitől nem csak az íze, a hatása is sokkal jobb lesz! Mutatjuk, hogyan csináld!

A pártja ötletét marhaságnak tartó polgármester szerint a Fideszben még senkit nem ért retorzió a véleményéért

„Párton belül semmilyen visszhangja nem volt a nyilatkozatomnak, a Fidesz egy demokratikus párt, itt mindenki elmondhatja a véleményét” – írta Kovács Péter.

Elnapolták a bíróságon Berki Krisztián büntetőfékezős ügyét, arra hivatkozott, hogy nem tudott felkészülni

Nem tudott felkészülni a tárgyalásra - ezt állította Berki Krisztián a bíróságon. Az egykori sportvezető, bulvár-szereplő a vád szerint luxuskocsijával egy busz előtt büntetőfékezett 3 éve, Budapesten. Az előkészítő ülést eredetileg három hete tartották volna, Berki akkor koronavírusra hivatkozva mentette ki magát. Most fél óra után elnapolták az ü

Nem járnak a villamosok a Katinyi mártírok parkja és a Bécsi út között a hétvégén

Vágányfelújítás miatt szombaton és vasárnap a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Katinyi mártírok parkja között járnak - írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).A Katinyi mártírok parkjától a Kolosy tér és a Bécsi út-Vörösvári út között közlekedő 17-es villamospótló autóbusszal vagy a Kolosy térig…