Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bekeményít Trump és beveti a Nemzeti Gárdát

Az amerikai elnöknek elege van a kormányzók bénaságából, a legkeményebb eszközt, a hadsereget is beveti a rend fenntartása érdekében. Amerika napok óta forrong, lángban áll. A tüntetéssorozat már nem arról szól, aminek indult, az utcákon állandósult a fosztogatás, az erőszak. Donald Trump hangsúlyozta, hogy elsődleges feladata az ország…

A WHO szerint egyáltalán nem gyengült a vírus

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértői és számos más tudós szerint nincs bizonyíték arra, hogy legyengült a koronavírus, amint azt egy tekintélyes olasz orvos vasárnap állította. A WHO hétfőn hívta fel a figyelmet arra, hogy Alberto Zangrillo derűlátó megnyilatkozásának nincs tudományos alapja – írja az MTI. A milánói San Raffaele…

Állami autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezik Németországban

Közpénzből finanszírozott autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezi a német kormány a koronavírus-világjárványt megszenvedő autóipar támogatására, a Der Spiegel című hírmagazin szerint az év végéig 5 milliárd eurót (1750 milliárd forint) fordíthatnak erre a célra.

Nem gondoltuk meg magunkat lakásfelújítás terén

Nem romlottak a lakás-felújítási kilátások – derül ki a GKI legfrissebb felméréséből.

Nem javított a búzahozamon az eső

A csapadék igencsak lokálisan és kis mennyiségben érkezett, a kalászos gabonáknak nem sokat használt.

A Szakképzési Centrum nem változtat, folytatódik a digitális munkarend

Feol
-
  Ma 07:20 Megyei

Folytatódik a digitális munkarend a Szakképzési Centrum intézményeiben, így döntöttek a centrumokhoz tartozó iskolák igazgatói.

A vírus még köztünk van, a veszély nem múlt el, csupán időt nyertünk - Interjú Kemenesi Gábor virológussal

Népszava
-
  Ma 07:20 Belföld

A nyár el is csendesítheti, de fel is lobbanthatja a koronavírus-járványt – mondta a Népszavának Kemenesi Gábor virológus a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa, aki szerint a lazítás vírus-szempontból egyértelműen veszélyes.

„Az erőszak egyáltalán nem fogja visszahozni a testvéremet”

Ellentmondanak egymásnak a május 25-én elhunyt George Floyd boncolási jegyzőkönyvei.

Ahol nem álom a 200 millió forintos fizetés

Az orosz bázisú nemzetközi jégkorongligában (KHL) hetvenegy olyan játékos van, akinek évi fizetése eléri, illetve meg is haladja az 50 millió rubelt (225 millió forintot) - derül ki a moszkvai Szport Ekszpressz publikálta elemzésből.

Nem mindegy a hajadnak, milyen a hajkeféd: eláruljuk, melyik típus mire való

Retikül
-
  Ma 07:00 Divat

A fésűk és hajkefék kínálata ma már zavarba ejtő, szinte minden hajformázási mozzanatra jut vagy tízféle sörtés, műanyag- és fémfogas eszköz, amely más-más célt szolgál. Az egyik hajkefe a kibontást, míg a másik a beszárítást egyszerűsíti le, de, ha nem a megfelelő típust használod, könnyen árthatsz a hajadnak.

Tíz ‘meg kéne nézned’ sorozat szülőkről – nem csak – szülőknek

Famiily
-
  Ma 07:00 Életmód

Az utóbbi hetekben hónapokban rengeteg időnk volt sorozatokat nézni. A filmnézés sokakat köt a kanapéra, de a néhány éve újra hatalmas népszerűségnek örvendnek a sorozatok, amik új szintre emelik a képernyőnézést. Az, hogy időről időre nyomon követhetjük valakik életét, szimpátiát, együttérzést, vált ki belőlünk. Összegyűjtöttünk tíz olyan…

A defibrillátor nem ment életet, kell egy segítő is

Duol
-
  Ma 07:00 Megyei

Frissítik Dunaújváros defibrillátor-térképét, és ehhez június 30-ig várják azok jelentkezését, akik rendelkeznek ilyen készülékkel. Az erről szóló sajtótájékoztatón néhány fontos mondat másról is elhangzott.