Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Romániában is hiány van az oltóanyagból

Romániában az oltóanyag hiánya miatt tíz nappal elhalasztják 35 ezer előjegyzett személy oltását - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Valeriu Gheorghita katonaorvos, az oltási kampány koordinátora.

Szem nem maradt szárazon: szeretteiktől kaphattak üzenetet az Exatlon Bajnokai

Nem az akadálypályák, hanem a külvilágtól való teljes elzárás jelenti a legnagyobb kihívást az Exatlon Hungary versenyzőinek, akik a műsor alatt nem beszéhetnek a szeretteikkel, nem tudhatnak semmit az otthoniakról.

Pásztor: Nem akarunk semmi mást, mint ami a többi szomszédos ország felé érvényben van

 A válságstáb „érzéketlenségét és merevségét" ma nem sikerült áttörni.

A Sanofi besegít a Pfizer-BioNTechnek az oltóanyaga gyártásába

A Sanofi besegít a Pfizer-BioNTech konzorciumnak a koronavírus elleni oltóanyaga gyártásába, a francia gyógyszergyár több mint 100 millió adagot szállít le az Európai Uniónak 2021 végéig - jelentette be kedden Paul Hudson vezérigazgató a Le Figaro című napilapnak adott interjúban.

Több európai országban okozott botrányt a politikusok soron kívüli oltása

Origo
-
 Ma 21:58Külföld

Szlovákiában egy teniszcsillag szegte meg a szabályokat.

Vidnyánszky szerint ő maga művész, aki vele nem ért egyet, az viszont politikai aktivista

A Nemzeti Színház igazgatója nyílt levelet írt Oliver Reese-nek, a Berliner Ensemble vezetőjének.

A Sanofi besegít a Pfizer/BioNTechnek a koronavírus elleni oltóanyag gyártásába

A Sanofi besegít a Pfizer-BioNTech konzorciumnak a koronavírus elleni oltóanyag gyártásába, a francia gyógyszergyár több mint 100 millió adagot szállít le az Európai Uniónak 2021 végéig – jelentette be kedden Paul Hudson vezérigazgató a Le Figaro című napilapnak adott interjúban.   A francia gyógyszergyártó maga is két oltóanyag…

Vidnyánszky szerint ő maga művész, aki vele nem ért egyet, az viszont politikai aktivista

A Nemzeti Színház igazgatója nyílt levelet írt Oliver Reese-nek, a Berliner Ensemble vezetőjének Ennek apropója, hogy Vidnányszky az SZFE kormányzati elfoglalásában játszott szerepe miatt Reese lemondta a német társulat vendégszereplését a Vidnyánszky-szervezte Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM). A Nemzeti Színház honlapján…

A kettős nemzetiségtől a kettős állampolgárságig - Gyimesi és Ravasz vitája

Kedden este a TA3 hírtelevízió egyik legnépszerűbb műsora foglalkozott a hamarosan induló népszámlálással, és főképpen annak a nemzeti közösségekre gyakorolt hatásával. A Peter Bielik által vezetett, napi rendszerességgel jelentkező „A nap témája” (Téma dňa) című műsorba Gyimesi György (OľaNO) parlamenti képviselőt, illetve Ravasz Ábelt…

De miért rendeltek 5000 darabot a könyvből?

A példányok alig egy ötöde fogyott el, a könyvek nagy rész egy takarítóraktárban porosodik évek óta.

Már nem ragaszkodik hozzá az OĽANO-s képviselő, hogy a papok is egészségügyi dolgozónak számítsanak

„Ezek a lelki szükségletek részét képezik minden ember alapvető (fizikai, pszichikai, szociális, lelki, másképpen mondva spirituális vagy egzisztenciális) szükségleteinek, nemcsak a hívőknek, vagy egy-egy konkrét valláshoz, egyházhoz, vallási csoporthoz tartozóknak” - áll a törvénytervezet indoklásában, mely leszögezi, hogy az egyházi és…

Nem tetszik a népszámlálási kérdőív a szlovákiai magyaroknak

Nyílt levélben kérik Igor Matovič kormányfőt, hogy gondolja át a nemzetiségeket érintő kérdést.

Franciaországban egyelőre nem lesz újabb karantén

Emmanuel Macron francia államfő nem tervezi, hogy megszólal a védelmi tanács szerdai ülése után - jelezte az elnöki hivatal, ami arra utal, hogy a kormány egyelőre nem tervezi egy újabb karantén kihirdetését.

Segítséget kap a Pfizer a francia Sanofitól oltóanyag gyártásban

Engedtek a kormány nyomásának, miután a saját vakcinájuk kudarcba fulladt.

Oltáskampány: megannyi kérdésre most egy helyen a válasz

Akárcsak tavaly tavasszal a kijárási korlátozás, a nemrég országosan elindított koronavírus elleni oltáskampány is számos kérdést vet fel. A kampányt koordináló országos bizottság elnöke igyekezett jó párat megválaszolni.