Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kislány volt a német ámokfutó egyik áldozata, könnyek között nyilatkozott a polgármester

Legalább ketten meghaltak, 15-en pedig megsérültek miután a nyugat-németországi Trier városában egy sétálóutca tömegébe hajtott egy 51 éves autós.

Itt az amerikai mentőcsomagról szóló javaslat!

Benyújtotta a gazdasági mentőcsomagról szóló javaslatot az amerikai szenátorokat és képviselőket tömörítő kétpárti bizottság, ezzel hónapok óta tartó huzavona érhetett véget.

Szakértő: ez nem vet jó fényt az amerikai elnökválasztásra

A még hivatalban lévő Donald Trump amerikai elnök jogászai pereskedhetnek még a következő hetekben, de a legfrissebb bírósági döntések is azt mutatják, hogy ezek már nem akadályozzák meg a demokrata Joe Biden győzelmét – vélekedett Magyarics Tamás külpolitikai szakértő, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem tanára.

Mire használhatod a szódabikarbónát?

A szódabikarbóna, azaz a nátrium-hidrogénkarbonát enyhén lúgos, vízben jól oldódó só. Nagymamáink nem véletlenül tették le mellette a voksukat.

Jöhet a tél a szolgáltató szerint: felkészült a hidegebb hónapokra az energiaszektor

A fogyasztók ellátása a fűtési időszakban biztosított, a hétfői adatok szerint több mint 6 milliárd köbméter földgáz áll rendelkezésre, és a villamosenergia-, valamint a távhőszektor is felkészült a hidegebb hónapokra az ellátásbiztonság fenntartása érdekében - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Szájer Józsefnél nem voltak iratok, drog viszont igen

Index
-
 Ma 17:07Külföld

Kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt eljárást indítottak ellene.

Horváth Szomolai Andrea: Akkor van rend a világban...

Bordovács Mária a pozsonyvezekényi faluvégen él piciny parasztházában, és bár kilenc unokája és tizenegy dédunokája született, nem hordozta tenyerén a sors: fiatalon megözvegyült, öt gyerekét pedig elvesztette az évek során. A nemrég századik életévét betöltő asszonyt Horváth Szomolai Andrea mutatta be cikkében. A felvidéki Magyar7…

Ki vagyok a férjem nélkül? – Légrádi Gergely könyve húsba vágó igazságokról mesél

Újratervezés – két gyerekkel, férj nélkül. Légrádi Gergely Nélküled-Nélkülem című regényében a női főhős egy súlyos betegség miatt veszíti el negyvenes évei végén járó férjét. Podcast az élet újraépítéséről.

Vandoorne nem tudja, vezethet-e, de bízik benne

M4 Sport
-
 Ma 16:52Forma1

Papíron neki kellene beugrania, de a Mercedes még nem döntött.

A Mercedes nem adja automatikusan Hamilton ülését Vandoorne-nak

Origo
-
 Ma 16:52Forma1

Stoffel Vandoorne kedden még Valenciában tesztelt, de elutazik Bahreinbe.

Justin Bieber felesége miatt nem szeretne még apa lenni

hirado.hu
-
 Ma 16:50Bulvár

Tiszteletben tartja, hogy 24 évesen Hailey még más dolgokra vágyik.

Messi nélkül érkezik Budapestre a Barcelona

Az argentin klasszis nem játszik a Fradi ellen szerdán.

Industrial Outlook – Nemzetközi ipari innovációk, ingyenesen letölthető e-magazin

Nemzetközi ipari innovációk az újraindítás elősegítésére, az új normák világában. Ingyenesen letölthető e-magazin. A kiadvány közös projektet képvisel az Mm Műszaki Magazin nemzetközi hátterét jelentő média márkákkal, amelyet annak érdekében alapítottak, hogy egyetlen e-magazinba foglalják össze a legérdekesebb új fejlesztéseket számtalan…