Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemcsak egy sima játékmód, hanem egy önálló alkotás lesz a Cyberpunk 2077 többjátékos módja

A Cyberpunk 2077-hez kapcsolódóan még mindig készül egy többjátékos módozat, amiben a felhasználók majd egymást darálhatják, mindezt az egyébkénti sztori módtól függetlenül, és most ezzel kapcsolatosan kaptunk néhány infót. Adam Kicinski, a stúdió egyik első embere #link#https://seekingalpha.com/article/4391610-cd-projekt-s...

Embercsempészt fogtak a rendőrök Mélykútnál

A Bács-Kiskun megyei rendőrök nyomozást indítottak az ukrán sofőrrel szemben, aki ki akarta vonni magát az intézkedés alól.

Nem meneszti a kormány Demeter Szilárdot

Az ellenzéki oldalon és a balliberális sajtóban nagy vihart keltett Demeter Szilárdnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának az írása, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez hasonlította. A cikk az Origo.hu portálon jelent meg, de a szerző kérésére két nappal később törölték.

Nacho: “Nem cserélnék senkivel, boldog vagyok a csapatban”

Madridom
-
 Ma 19:28Foci

A Shakhtar Donetsk elleni mérkőzés előtt Nacho volt Zidane társa a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A spanyol védő gondolatai a Bajnokok...

Nemzetünk Mészáros Lőrincét “elévülhetetlen érdemeiért” díszpolgárrá avatták

Eszék díszpolgárává avatták Mészáros Lőrincet, mert annyit segített az eszéki fociklub fellendítésében, tájékoztatta a Mészáros Csoport hétfőn közleményben az MTI-t.

Joachim Löw marad a német szövetségi kapitány

Megerősítették helyén a 60 éves szakembert, aki így nyugodtan készülhet a jövő nyári Eb-re.

A német EU-elnökséget sem érdekelte a magyar vita a Libe-ben

A magyar és a lengyel kormányok, illetve a német EU-elnökség képviselői sem vettek részt az EP szakbizottságának jogállamisági diskurzusán.

2020 szava nem más, mint a...

A pandémia lett 2020 szava a Merriam-Webster online szótár szerkesztői szerint és a Német Nyelv Társasága is a koronapandémia szót választotta az év legfontosabb szavának.

Ez nagy munka volt: veszélyes bűnözőt fogtak el a kommandósok

Barátja házában bujkált a keresett bűnöző.

Nem meglepő módon a pandémia lett az év szava 2020-ban

A pandémia lett 2020 szava a Merriam-Webster online szótár szerkesztői szerint és a Német Nyelv Társasága is a koronapandémia szót választotta  az év legfontosabb szavának, írja az MTI. A legmegbízhatóbb amerikai online szótárnak tekintett Merriam-Webster hétfőn jelentette be, hogy a pandémiát választották az év szavának. Peter…

Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervez…

A pályázati program célja a fogyatékos személyek számára bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése, ennek keretében a bentlakásos szociális ellátást, illetve támogatott lakhatást igénybe vevők számára a…

Nehéz döntést hozott a koronavírus miatt Németh Kristóf

Ripost
-
 Ma 19:10Bulvár

A színész nem akarja veszélyeztetni a szeretteit, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa tőlük a betegségeket.

Karácsonyi meglepi-kritika: leszbikus Kristen Stewart nélkül nem is ünnep az ünnep

Promotions
-
 Ma 19:09Film

Az idei év legjobb karácsonyi ajándékaként emlegetik Kristen Stewart leszbikus romantikus vígjátékát, a Karácsonyi meglepi-t (Happiest Season). Kritika.

Nem titkolózik tovább: elárulta kibe szerelmes Széphalmi Júlia

Álompárként tekintettek rájuk, ám a házasságuk zátonyra futott. Sánta Laci és Széphalmi Júlia október elején jelentették be válásukat. A táncművésznő pedig újra szerelmes.