Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyakran érzi, hogy balszerencsés? Nem árt, ha körülnéz a lakásban

Blikk
-
 Ma 15:26Bulvár

Az évek múltával egyre több tárgy gyűlik össze az otthonunkban. Nézegetjük, porolgatjuk, pedig lehet, hogy balszerencsét hoznak nekünk. Érdemes figyelni arra, hogy melyik tárggyal milyen energiát engedünk be a lakásunkba. Lássunk néhány eszközt, amelyek vonzzák a rosszat és ha van ilyesmi otthon, akkor a bobvila.com honlap szerint…

A rálátással nem lesz gond, Jetpackkel repkedhetünk a Galactus eventen

Esport 1
-
 Ma 15:26Gaming

Legalábbis erősen erre utal az Epic Games legutóbbi posztja, mellyel a Galactus eventet hirdetik.

Három ruhaanyag, amit egészségtelen viselni - Jobb, ha nem ilyen darabokat veszel

Annak ellenére, hogy egyes ruhák szuperül néznek ki, nagyon károsak lehetnek a bőrünkre és az általános egészségügyi állapotunkra nézve. Mutatjuk, hogy melyek ezek!

Lőrinciben nem lesz adóemelés

DÖNTÉS - A kisvállalkozók terhei még csökkennek is

Nem kapsz büntetőpontot gyorshajtáskor

A közigazgatási bírság már elég régóta velünk van, de még sokan nincsenek tisztában a szabályokkal, hogy mikor kapható büntetőpont gyorshajtáskor.

Ilyen sukár adventi naptárt még nem láttál, de a legjobb benne, hogy ingyen le is töltheted

Puskás Marcell grafikus keresett meg minket azzal, hogy volna itten valamije. A valamiknek nagyon szoktunk örülni, különösen, ha mindennek tetejében még valamilyenek is! Kiderült, hogy egy adventi kalendáriumról van szó, de kicsit sem a megszokottról. “Kollektív forgatókönyvünk idén kényszerpihenőre ítél minket, de a kihívások mellett talán…

A német kormányszóvivő válaszolt a németeket sértegető fideszeseknek

Nagyon nehéz megoldásra jutni az Európai Unió következő hétéves költségvetése, a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását szolgáló alap és a források felhasználását feltételekhez kötő mechanizmus ügyében – mondta az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét betöltő német kormány szóvivője Berlinben.

A kínai hatóságok több mint 194 ezer BTC-t foglaltak le

A kínai rendőrség összesen több mint 4,2 milliárd dollár értékű kriptovalutát foglalt le a PlusToken Ponzi sémával összefüggésben. A TheBlock

Orbán Viktor: Nem tudjuk még, mi lesz velünk karácsonykor

A miniszterelnök szerint a kórházak bírják a küzdelmet, de beszélt még arról is, a Kossuth Rádiónak adott interjújában, hogy nem tudja még hogyan fogjuk tudni ünnepelni a karácsonyt. Nem látok biztató jeleket a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban – mondta el a kormányfő a Kossuth Rádiónak adott szokásos péntek reggeli interjújában. A Jó…

Adatvédelmi Hatóság: nem lehet titok a luxusszállodáról tartott titkos tatai megbeszélés

A polgármester tett feljelentést az általa szervezett bizalmas megbeszélésről, válaszul a hatóság vaskos megállapításokat közölt az önkormányzat működéséről.

A koronavírusban megbetegedett ukrán tanároknak nem fizet a biztosító

Az iskolákban könnyen megfertőződhetnek, megbetegedhetnek a koronavírus miatt a tanárok,

"Az adminisztráció maga a káosz" - háziorvosok és fogorvosok sztorijai a MOK elemzésben

A COVID-osztályokon és az intenzív osztályokon dolgozók valós beszámolói után itt vannak az alapellátásban dolgozó háziorvosok és fogorvosok vallomásai.

VV Gina ezúttal nem saját magát, hanem VV Robit simogatta

A ValóVilág10 legtöbb villantását bemutató VV Gina ezúttal egy szexi öltáncot adott.