Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Otthoni energiatárolás Németországban: hobbi vagy üzlet?

Tényleg csak a legelvakultabb környezetvédőknek éri meg az otthoni energiatárolás? A teljes anyag Otthoni energiatárolás Németországban: hobbi vagy üzlet? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Sol Invictus.

Donald Trump: Nem szabad megengedni, hogy a minneapolisi helyzet anarchiába süllyedjen

A rendőri brutalitás elleni demonstrációk nagyon hamar erőszakos tüntetésekké változtak át.

Nem ráncigálhatom magamra az előző élet cipőjét. Mi lesz velem a karantén után?

woohoo
-
  Ma 08:00 Életmód

Hónapok óta erre a pillanatra vágyom: elengedni az elmúlt heteket és fellélegezni. Lassan minden visszaáll a normális kerékvágásba és én tűkön ülve várom, mikor sodorja el végre a Balaton hűs vize az elmúlt hónapok emlékét. De vajon tényleg csak ennyi lett volna? Vagy a zárt falak, a frusztráció és a kiszámíthatatlanság képei megmaradnak az…

Majka: idén már nem vezeti oltár elé Dundikát

Pedig két gyerek és tíz közösen megélt év után Dundika megérdemelné az esküvőt, amire nagyon vágyik. Csak hát a koronavírus közbeszólt. Egyre kevesebb esélyt lát Majka arra, hogy a június végére tervezett esküvő megvalósítható. Dundika erre viccesen csak annyit mondott, Peti kapott még egy kis haladékot az élettől, de az élcelődésbe…

Szombati vendég: 25 éve nem voltam ilyen formában

A legendás műsorvezetőnő sok dicséretet kap amiatt, hogy sokat fogyott, de ő csak legyint az udvariaskodókra és azt mondja: nem lefogyott, hanem nagyon meghízott és most azt dobta le.

Vásárhelyi Mária: a Gyurcsány kormány legsúlyosabb hibája, hogy a 2006-os eseményeket követően nem derítette fel tö…

Másokkal ellentétben én a Gyurcsány kormány legsúlyosabb hibájának azt tartom, hogy a 2006-os eseményeket követően nem derítette fel töviről-hegyire, hogy milyen kapcsolatokat ápol a Fidesz a Tv-ostromban és az október 23-i eseményekben meghatározó szerepet játszó szélsőjobboldali csoportokkal, elsősorban a fociultrákkal, és a…

Balatonfüred nem akarja elveszteni a motorosokat

Onroad
-
  Ma 07:49 Sport

A felröppent hírek szerint a közterületesek és a rendőrök idén komolyan elkezdtek akadékoskodni a tóparti város kikötőjének közelében a járdán megálló motorosokkal. Az első cikk erről a Motorage hasábjain jelent meg, de aztán hatalmas viharrá nőtte ki magát a Balatonfüred-jelenség. Olyannyira, hogy a motoros csoportokban bojkottra szólítottak…

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg.

Háromgyerekes pesti doktornő a nemzet hőse, neki köszönhetjük, hogy így megúsztuk a koronavírus-járványt

Egy háromgyerekes anyukának, Palkó Judit háziorvosnak köszönhetjük, hogy sikerült már az elején megfékezni a koronavírus-járványt. Pontos diagnózisával a doktornő feltehetően sok ember életét megmentette.

Ittasan vezetett, de nem ez volt az egyetlen bűne

A járőrök pénteken éjszaka Esztergom-Kertvárosban a Bocskai soron igazoltattak egy autóst. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre előállították.

Trump: Nem szabad megengedni, hogy a minneapolisi helyzet anarchiába süllyedjen

Az Egyesült Államok több városában is erőszakba torkolltak a rendőrellenes tüntetések

Trump: nem szabad megengedni, hogy a minneapolisi helyzet anarchiába süllyedjen

Az elnök szörnyűnek nevezte a rendőri intézkedést, és úgy fogalmazott: a durván eljáró egyenruhások foltot ejtettek a tisztességes amerikai rendőrség becsületén.

Nem árt az óvatosság! Ezek Eger, Gyöngyös és Hatvan legforgalmasabb zebrái

Heol
-
  Ma 07:30 Baleset-bűnügy

Az elmúlt években Heves megyében is előfordultak olyan közlekedési balesetek, amelyek során gyalogos-átkelőhelyen szenvedtek sérüléseket járókelők.

Mire megy az EU Bíróságával szemben a német alkotmánybíróság?

ATV
-
  Ma 07:20 Külföld

A német alkotmánybíróság első ízben engedte meg magának, hogy vitassa az Európai Unió Bíróságának ítélkezési jogkörét. Ez egyes elemzők szerint bizonytalanságot teremt, míg mások az Unióval szembeni nyílt hadüzenetnek fogják fel. A Hetek cikke.

Évek óta figyelmeztettek a tudósok egy jövőbeli járványra, de a politikusok nem akartak erre pénzt költeni

Liner
-
  Ma 07:20 Életmód

A globális koronavírus-járvány pillanatok alatt söpört végig a világon, mondhatni teljes erővel rúgta be az ajtót az idei év során. A laikus gondolhatná, erre nem is lehetett volna felkészülni, ki számított erre. Nos, valójában a tudósok számítottak.