Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

El Chapo óta nem tartóztattak le olyan hatalmas drogbárót, mint most

Letartóztatták a Tse Chi Lopot, a világ egyik legnagyobb drogkartelljének vezetőjét. Az ázsiai drogpiacot uraló szervetek körülbelül évi 20 milliárt euró bevételre tett szert, leginkább a metanfetaminból, heroinból, és ketaminból éltek, de más szintetikus drogokkal is ellátják a piacot Japántól Új-Zélandig, Ausztráliától Kínáig.

Belgiumban megtiltják a nem elengedhetetlen célból történő utazásokat

ma.hu
-
 Ma 22:30Külföld

A belga kormány ugyanakkor engedményeket tett a fodrászok, kozmetikusok és más szolgáltatásokban dolgozók részére, akik február 13-ától újra fogadhatnak vendégeket, annak a függvényében, hogy alakul a járványhelyzet az elkövetkező hetekben.

A szexcsetelés egy mesterséges intelligenciával egyáltalán nem a jövő, hanem már a jelenünk

Telex
-
 Ma 22:26Infotech

Amit pár éve a Her című filmben láttunk, mára már valósággá vált: a flört, a párkapcsolat, sőt, a szex egy algoritmussal nemcsak hogy létezik, de sok ezren élnek is vele. Kicsoda vagy micsoda Xiaoice, miért szerelmes bele egy csomó kínai, és mitől lett antikommunista?

Anthony Fauci felszabadultságot érez, hogy már nem Trumppal kell beszélnie

A Trump- és a Biden-adminisztráció koronavírus-járványhoz való hozzáállása között ég és föld a különbség.

Egyelőre nem térnek vissza a hallgatók az egyetemi padokba

A Pécsi Tudományegyetemen a tavaszi félév az őszi rend szerint folytatódik. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb tárgy digitális távolléti oktatás mellett zajlik majd, ám azokon a képzéseken, ahol azok jellege azt megköveteli, jelenléti formában is történik majd oktatás. Kiemelt képünk illusztráció.

Oenning ennél rosszabbul nem is mutatkozhatott volna be Újpesten

Michael Oenning kiütéses hazai vereséggel mutatkozott be az Újpest kispadján: csapata 5-0-ra kapott ki szombaton a vendég MOL Fehérvártól a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

Ilyen képet még nem láttál róla: Megmutatta lábait Balázs Andrea

Ripost
-
 Ma 22:00Bulvár

A színésznő nem szokta mutogatni magát, de így is mindig nagyon vagány.

Orosz Pál: behozhatatlan különbségek alakultak ki a nemzetközi klubfutballban

Infostart
-
 Ma 22:00Sport

Az FTC Labdarúgó Zrt vezérigazgatója szerint célja így is lehet a Ferencvárosnak, még ha nem is ugyanaz, mint a Juventusnak vagy a Barcelonának, amelyek ma már "multicégek".

Németországban nyilvános alvókabinokkal akadályoznák meg a hajléktalanok fagyhalálát

Telex
-
 Ma 21:56Külföld

A német kísérleti projekt nyilvános alvókabinok kihelyezésével előzné meg, hogy a hajléktalan emberek halálra fagyjanak a téli mínuszokban.

Nem szabad félvállról venni a hosszútávú koronavírus-tüneteket

Liner
-
 Ma 21:52Külföld

Komolyan kell venni a hosszútávon fennmaradó koronavírus tüneteket, figyelmeztet Dr. Anthony Fauci, az Egyesült Államok allergológiai és fertőző betegségekkel foglalkozó intézetének vezetője

A busójárás elmarad, a csalás nem: az interneten szerveznek utakat Mohácsra

A legnagyobb magyar téltemető karnevál, a busójárás évente százezreket vonz Mohácsra, azonban a koronavírus-járvány miatt ebben az évben ez is elmarad. Még a lakókat is megkérték arra, hogy ne hívjanak magukhoz vendégeket.

Kósa Lajos: Debrecenben lesz a nemzeti oltóanyaggyár

A nemzeti maszkgyártás, a nem különben nemzeti lélegeztetőgép-gyártás sikerein (?) felbuzdulva úgy döntött, akinek erre hatalma van, hogy belevágunk a

Joe Biden elnöki beiktatása alkalmából az amerikai katolikus püspöki testület elnöke közleményt adott ki

Joseph R. Biden, az Egyesült Államok elnökének beiktatása alkalmából fogalmazta meg tanulságos gondolatait a Los Angeles-i érsek, az Egyesült Államok Katolikus Püspöki Konferenciájának elnöke, José H. Gomez. Közleményét a Magyar Kurír fordíttatta le és adta közre, ebből közlünk szemelvényeket.

Szankciókra számíthat a játékvezető, aki piros lapot adott Messinek

Liner
-
 Ma 21:29Sport

Jaume Roures, a Mediapro egyik alapítója szerint Gil Manzano játékvezetőt szankcionálni kell, amiért nem előzte meg az ominózus esetet, bár egyetért abban, hogy Messi ezzel a lépéssel most túl messzire ment.