Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem feledkeztek meg róla a fejlesztők: hamarosan érkezhet az idei új Call of Duty!

Az Activision kiadó gondozásában készülő játékot a Treyarch Studios és a Raven Software fejleszti, a bemutatótól pedig állítólag csupán napokra lehetünk.

A brexit mély nyomot hagy az európai nemzetek viszonyán

Mandiner
-
  Ma 00:32 Külföld

A brexit valóban változást hoz. A britek hangja nélkül a többi tagország gyorsabb ütemben fog haladni az „ever closer union” felé, kivéve, ha egy tagállam átveszi az Egyesült Királyság szerepét – fogalmazott Keith Lowe brit író, történész.

Van egy ország, ahol az életükkel is fizethetnek a koronavírus-szabályokat be nem tartók

Liner
-
  Ma 00:30 Külföld

A világ különböző országaiban az elmúlt évek során teret nyertek maguknak a populistának titulált vezetők, akiket olykor trolloknak is szoktak nevezni a politikai kommunikációs stratégiáik miatt.

5 dolog, ami a testeddel történik szakításkor

Mirage
-
  Tegnap 23:39 Életmód

Ha egy kapcsolat véget ér, a lélek padlóra kerül, hiszen a legrosszabb, ha valaki, akit szeretsz, elhagy. A szakítást ilyenkor a test is megérzi, nem csak a lélek.

Nem akarnak továbbtanulni és még 5 érdekesség augusztus szülöttjeiről

Joy
-
  Tegnap 23:17 Életmód

Augusztusban születtél? Esetleg ebben a hónapban adtál életet gyermekednek, vagy ekkorra várod az érkezését? Jó hírünk van: egy augusztusinak az esélye a "hepire" jóval nagyobb, mint a depire.

A vízfelszínt tisztító technológiák nem jelentenek megoldást az óceánokban úszó műanyag problémájára kutatók szerint

A hulladékot a víz felszínéről  összegyűjtő tisztító technológiák nem jelentenek megoldást az óceánok műanyag-szennyezettségére – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport. A szakemberek összehasonlították a jelenlegi és a jövőbeni műanyaghulladék mennyiségét ezen eszközök hulladékgyűjtő képességeivel és azt találták, hogy…

A félidei előnyt nem csak megőrizni, növelni is tudta az Alba

Feol
-
  Tegnap 22:54 Sport

Kedden délelőtt zárt kapus edzőmeccsen fogadta az Alba Fkc női kézilabdacsapata az Érd együttesét. A hazaiak 27-21-re nyertek.

„Nem lehet elölről kezdeni” – Liam Neeson és fia a Made In Italy című filmben

Corn & Soda
-
  Tegnap 22:48 Film

Tényleges személyes tragédia feldolgozása történik meg a Made In Italy (amerikai, 2020) című szívmelengető vígjátékban. Liam Neeson-t sajnos egy ideje elveszítettem a „mentsünkmegvalakit” akciófilmes főszerepei miatt. Legújabb filmje, a Made In Italy olyan feldolgozhatatlan...

A Samsungot nem érdekli az ARM

SG
-
  Tegnap 22:46 Infotech

A chiptervező cégért zajló versenyben egyre inkább az nVidia tűnik a befutónak.

Magyar csapattól kapott ki a Veszprém, de nem a Szegedtől

Sport365
-
  Tegnap 22:32 Kézilabda

A Tatabánya két góllal győzött a 2019-es magyar bajnok ellen.

Ezért tűrik a németek Orbán ámokfutását?

Klubrádió
-
  Tegnap 22:30 Vélemény

Az már 2011 óta nyilvánvaló, hogy Berlin eltűri a magyar jogállam szétverését, amíg Orbán ad valamit, illetve vásárol. Előbb az autóipar volt a közvetítő, most a hadiipar.

Takács Zsolt: Az amerikai tőzsdét nem zavarja az amerikai gazdasági összeomlás

Mandiner
-
  Tegnap 22:21 Gazdaság

Az S&P 500 5,5 százalékkal nőtt júliusban, annak ellenére, hogy sosem látott GDP-csökkenés következett be a második negyedévben az Egyesült Államokban.

Ne keressék, zavarják a farkasokat – kéri a Bükki Nemzeti Park

HVG
-
  Tegnap 22:19 Életmód

Sok farkaskölyök pusztul el ivarérett kora előtt, amiben az emberi zavarás is közrejátszhat – figyelmeztettek a szakemberek.