Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gasly: Marko dönt a jövőmről, nem én

Formula
-
  Ma 17:24 Forma1

Elégedett az Alpha Taurinál futott idényével, ugyanakkor nem cáfolta a renault-s pletykákat a monzai futamgyőztes: elmondása szerint ez nem az ő, hanem a Red Bull vezetőségének hatásköre.

Hatszázmilliós fejlesztés a veterán autó restaurátornál

VG
-
  Ma 17:20 Gazdaság

A vállalat „garázscégként”, veterán motorok felújításával indult 1985-ben.

"Most nem állunk túl jól, az emelkedés drámai, ez a tendencia messze más, mint tavasszal"

Népszava
-
  Ma 17:13 Belföld

A győri megyei kórház esete mutatja mennyivel súlyosabb a járvány második hulláma: míg márciustól augusztusig ide kerülő 44 covidos betegből négy halt meg, addig a második periódusban szeptembertől október közepéig a 296 páciensükből 59-et elveszítettek.

„Nem illünk a társadalomba, megértem” – interjúnk Annával, aki autista fiával költözne

egy.hu
-
  Ma 17:12 Életmód

„Azt szokták mondai, hogy az az ember kap ekkora csomagot, aki el is bírja. Szerintem ez nem így van. Mindenki kap valamit, aztán hozzá kell erősödni” – állítja Nagy-Ujj Annamária, akinek kegyetlenül őszinte, lakáskeresésről szóló Facebook-bejegyzését két nap alatt több mint ötvenezer ember osztotta meg. Anna egy autista és egy ép kisfiú…

Csak cirill betűkkel

Magyar Szó
-
  Ma 17:10 Határtalan

A táblákat mindenhol hasonlóképpen megrongálták.

Dunaferr: Nem áll le a kohó, megoldódott a nyersanyagszállítás

Nem cáfolta a Dunaferr Zrt. nyersanyagszállítási problémájával kapcsolatos híreket Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, akit a csütörtöki Kormányinfo sajtótájékoztatón lapcsoportunk tudósítója arról kérdezett: Mit tesz a kormány annak érdekében, hogy a vasmű elkerülhesse az esetleges leállás következtében várható…

A kormány nem támogatja a tömegrendezvényeken való részvételt

hirado.hu
-
  Ma 17:09 Belföld

A tömegrendezvényeken nem lehetséges a szociális távolságtartás szabályainak betartása.

Pert nyert a Jobbikkal szemben Farkas Örs, nem sértette meg a párt jóhírnevét

A Jobbik tavaly jóhírnév sérelme miatt beperelte az akkor még elemzőként dolgozó Farkas Örsöt azért, mert 2019 februárjában azt mondta, hogy "az országgyűlési választások óta a párt elvesztette a tagságának csaknem felét". A bíróság most hozott döntésében kimondta, hogy Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője nem sértette meg a párt jó…

Bélyegre került a 75 éves Ungvári Nemzeti Egyetem

Bélyeget bocsátott ki az Ukrán Posta abból az alkalomból, hogy

Magyar hősök: Honti Ilona – míg a bitófa el nem választ

Infostart
-
  Ma 17:05 Belföld

Sorozatot indított az InfoRádió együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával azokról a történelmet formáló ismeretlen személyiségekről, akik szembe szálltak a 20. század diktatúráival. A sorozatban szereplő életpályák bővebben a Magyar hősök - Elfeledett életutak a 20. századból című kötetben olvashatók.

Ahogyan még nem láthattad Kírát, a Nyerő Páros nagy játékosát

Liner
-
  Ma 17:04 Divat

Kíra és Máté személyében két nagyon érdekes karaktert ismerhettünk meg. A Nyerő Páros történetének egy legszínesebb duója, akik érdekes fűszerei voltak a shownak.

Sára Botond: nincs járványügyi vészhelyzet, a kerületeknek nem lehet kiadni helyi járványadatokat

Egy ellenzéki vezetésű kerület kért segítséget a tisztifőorvostól, a Budapest Főváros Kormányhivatalának fideszes vezetője nemet mondott.

A Siófok nem adja fel az álmát

A női-kézilabdacsapat ügyvezetője még lát esélyt a BL-szereplés elérésére.

Pompeo több nemzetközi emberi jogi szervezetet tervez antiszemitának nyilvánítani

Neokohn
-
  Ma 17:03 Külföld

Egy várható külügyminisztériumi jelentés olyan csoportokat fog megcélozni, mint az Amnesty International, a Human Rights Watch és az Oxfam, mégpedig azért, mert a kormányzat szerint támogatják a BDS-mozgalmat. Egyúttal az Egyesült Államok beszüntetheti a tevékenységükhöz való anyagi hozzájárulását is.