Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mit tudunk a koronavírusról, és mit nem?

Player
-
  Ma 11:25 Életmód

Mi történik, ha koronavírustól fertőződünk meg? Kik vannak a legnagyobb veszélyben? Hogyan tudjuk megvédeni magunkat? David Heymann, a 2003-as Sars-járvány globális válaszát irányító közegészségügyi szakértő megosztja a Covid–19-ről és annak jövőjével kapcsolatos legújabb eredményeket.

Hiába kérték a pécsiek, nem csökkentik az ingatlanadót

Bama
-
  Ma 11:23 Belföld

A járvány következtében várható gazdasági nehézségek miatt hiába vetették fel az ingatlanadó idei csökkentését a pécsiek, a városvezetés elutasította a pécsiek szerint a legnagyobb tehernek tartott tétel mérséklését.

Ezért olyan alacsony a német halálozási ráta

NLC
-
  Ma 11:22 Életmód

Míg Olaszországban 10 százalék feletti, Spanyolországban pedig 7,6 százalék a koronavírusos megbetegedések halálozási rátája, addig Németországban csupán 0,74 százalék.

Home spa, avagy hogyan próbálj meg ellazulni otthon a házi karantén idején

Joy
-
  Ma 11:19 Divat

A home spa-val duplán jól jársz: levezeted a feszültséget, miközben a bőrödet is ápolod.

Itt a lista, hogy melyik boltban, milyen szabályok szerint tudsz vásárolni

Március 28-tól, szombattól hatályosak azok a legfrissebb kormányzati rendelkezések, melyeket a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében hoztak meg. Megmutatjuk, milyen kéréseik vannak vásárlóikhoz az egyes magyarországi boltláncoknak a biztonságos kiszolgálás érdekében, akár azért, mert a vásárló idősebb…

Spanyolországban is leállnak a nem létfontosságú vállalatok

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében leállnak két hétre Spanyolországban a nem létfontosságú ágazatok - jelentette be Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök.

Cseh László az olimpiára nem, csak a járvány végére gondol

Origo
-
  Ma 11:06 Sport

Reményei szerint napokon belül visszamehet az uszodába.

Attól tartanak a rendőrök, hogy több lesz a családon belüli erőszak

Parameter
-
  Ma 11:06 Életmód

Emlékeztetnek viszont, hogy csak olyan eseteket tudnak vizsgálni, amelyeket bejelentenek náluk, vagy amelyekről valamilyen úton-módon tudomást szereznek. "Természetesen számolunk azzal, hogy a bejelentett esetek száma ebben az időszakban nőni fog, ezt nem lehet kizárni" - mondta. Szavai szerint ehhez…

Koronavírus- hogyan valósulnak meg az óvodai, iskolai beiratkozások?

Minimális személyi kontaktus mellett valósulnak meg a beiratkozások az óvodákba és általános iskolákba - - közölte a köznevelési államtitkár.

Így komposztálhatsz otthon, hogy megelőzd az élelmiszerpazarlást

Az elektromos komposztáló három óra alatt csinál konyhai maradékból komposztot, így az többé nem kerül a hulladékgyűjtőkbe.

Volt, ahol vasalót kaptak az ápolók a maszkokhoz, hogy azzal fertőtlenítsék azokat

HVG
-
  Ma 11:03 Belföld

Bár már kaptak védőfelszerelést és kézfertőtlenítőt az ápolók, annak mennyisége a tömeges járvány idejére kevés lesz - mondta a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara alelnöke. Tud olyan intézményről, ahol a fejenként napi két darab, egyszer használatos sebészi maszk mellé kaptak egy vasalót, hogy a kollégák hővel fertőtlenítsék azokat.…