Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5 szokás, ami mindent elárul rólad az idegenek számára

Joy
-
 Ma 04:17Életmód

Bizony, nem is kell olyan nagyon megfigyelni valakit, hogy néhány tulajdonsága nyilvánossá váljon.

Csak az Álarcos énekes forgatása miatt voltak itthon: Csobot Adél és Istenes Bence végleg Németországba költözött

A sztárpár az Álarcos énekes forgatása miatt volt itthon hónapokig, nem akartak családostul ingázni. Az Álarcos énekes műsorvezetője és párja a show végeztével visszatért Münchenbe.

M. Richárd reagált a vádakra: nem gyúrt, csak segített

Felújítás és takarítás miatt tartózkodott egy barátja konditermében a Dózsa György úti karambol miatt elhíresült M. Richárd – legalábbis ezt állítja a Borsnak maga az érintett. A járványügyi korlátozások nem teszik lehetővé, hogy az ilyen létesítményeket a nagyközönség használja.

Varga Mihály fontos bejelentése, amivel tovább erősödik Magyarország önellátása

A végső cél az, hogy minél kevesebb egészségipari terméket vásároljon Magyarország, így azokat az ország saját magának állíthatja elő. Erről született most döntés, és újabb cégek csatlakoztak ehhez a fontos csoporthoz.

Újra magyar tulajdonban van a Budapesti Erőmű

A Budapesti Erőmű Zrt. december 1-től a Veolia cégcsoportjába tartozó CHP Energia Zrt. tulajdona, az erőmű jelenleg Budapest teljes távhő felhasználásának 60 százalékát biztosítja

Napi horoszkóp 2020. 12. 05.: Szombaton minden kiszámíthatatlan

A váratlan helyzetekre lehetetlenség felkészülni. De ha tudod előre, hogy szombaton bármi megtörténhet, igazából a nehézségek sem érnek váratlanul.

Tranzakciós kitekintés: 2021 júliusa után felélénkülhet a magyar M&A piac

A DLA Piper közzétette legújabb, “Global M&A in 2020: Impact of Covid-19” című elemzését, amely a Covid-19 világjárvány M&A tranzakciókra gyakorolt hatásait vizsgálja. A DLA Piper hazai jogi és pénzügyi szakértői értelmezik a nemzetközi trendeket magyar viszonylatban.

Macron: hazugság azt állítani, hogy csökkennek a szabadságjogok Franciaországban

Emmanuel Macron francia államfő visszautasította azokat a vádakat, amelyek szerint csökkennek a szabadságjogok Franciaországban. “Nem hagyom azt állítani, hogy csökkennek a szabadságjogok Franciaországban” – mondta pénteken az elnök az elsősorban a fiataloknak szóló Brut internetes portálon élőben sugárzott interjúban.…

Ebből a karácsonyi ajándékból kiderül, hol készítik a legfinomabb magyar sajtokat, mézet, ecetet

Travelo
-
 Tegnap 23:26Recept

Az összefoglaló könyvecskét a születésnapját ünneplő Magyar Konyha mellé kapják azolvasók.

Beindult a Mikulásgyár de a járvány miatt picit másképp lesz minden

Beüzemelték a Mikulásgyárat. December 20-ig várják a rászorulóknak szánt adományokat a Mikulásgyárban, amely pénteken nyitotta meg kapuit és talán sok sok ember és gyermek arcára sikerül némi mosolyt varázsolni.   Idén a program a koronavírus járvány miatt az ország mind a 24 Auchan áruházában lesz jelen. Az eddig Budapesten…

Több mint 270 magyarországi vírusváltozat genetikai térképét készítették el a kutatók

Index
-
 Tegnap 23:09Belföld

A Szegedi Biológiai Kutatóközpont munkatársai a vírus terjedési láncát követik. Az eredmények segíthetik a vakcinák hatékonyságát.

Magyarországon akár 15 fok, az Alpokban jelentős havazás várható

Magyarországon akár 15 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet, mindeközben az Alpokban jelentős havazás várható, akár több méter hó is hullat a hétvégén.