Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Megállíthatatlanul terjed a koronavírus

A világban 5 927 255-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 364 933, a gyógyultaké pedig 2 493 792-re emelkedett a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint. Egy nappal korábban a fertőzöttek száma 5 810 331, a halálos áldozatoké 360 332, a gyógyultaké pedig 2 416 528 volt.

Online rendszert indít el Kína a koronavírus terjedésének előrejelzésére

Napidoktor
-
  Ma 05:33 Egészség

Online rendszert indít el Kína az új koronavírus globális terjedésének előrejelzésére – adta hírül a Hszinhua kínai állami hírügynökség a projektet vezető kutatók közlésére hivatkozva. “Az északnyugat-kínai Kanszu tartomány székhelyén található Lancsou Egyetem innovációs központjának kutatói által kidolgozott rendszer hétfőtől kezdve 30 napon…

„Nagyon szomorúak vagyunk” – Majkáék tanácstalanok az esküvőjükkel kapcsolatban: ekkorra tervezték a nagy napot

Blikk
-
  Ma 04:10 Bulvár

Teljesen tanácstalanok az időpontot illetően, egyelőre azt sem tudják megmondani, még idén oltár elé vezeti-e Majka (40) gyermekei édesanyját, Hajnalkát (36).

A migrációval kapcsolatban a nemzeti érdek az első

Számos liberális csoportosulás törekvése az, hogy a magyarok hagyják abba a határok őrizetét, engedjék be az érkezőket – mondta Bakondi György.

A migrációval kapcsolatban a nemzeti érdek az első

Számos liberális csoportosulás törekvése az, hogy a magyarok hagyják abba a határok őrizetét, engedjék be az érkezőket – mondta Bakondi György.

Változott néhány határidő a debreceni BMW-gyár építésével kapcsolatban

A BMW Group átvette és kifizette a leendő debreceni autógyárának a területét, az ingatlan tulajdonjogát megszerezte - közölte az önkormányzat.

Így mutatják be zenével a koronavírus terjedését

Hamu és Gyémánt
-
  Tegnap 17:52 Zene

Nem mindennapi ötlettel állt elő a Modern Art Orchestra: a híres magyar jazz-együttes a zene segítségével modellezi a Covid-19 vírus terjedését a világban. Ebben nemcsak ők, hanem a világ különböző pontjain élő muzsikosok is szerepet vállalnak.Bár annyit tudunk, hogy a koronavírus a kínai Vuhan városából indult, arról a mai napig megoszlanak a…

Simon Pegg nem hozott jó híreket a Star Trek filmek jövőjével kapcsolatban

IGN
-
  Tegnap 16:57 Film

Montgomery Scott borúsan látja a franchise jövőjét A Star Trek: Mindenen túl Montgomery Scottja állítása szerint ugyanúgy a sötétben tapogatózik a franchise-zal kapcsolatos terveket illetően, mint mindenki más.

Villanyóra #31 - 8 millió ok, hogy kamutaxis legyek

Villanyautósok
-
  Tegnap 16:24 Autó-motor

A taxisokat a társadalom szélesebb körében divat utálni, de amikor elromlik az autónk, vagy egy borozós vacsora után haza kell A teljes anyag Villanyóra #31 – 8 millió ok, hogy kamutaxis legyek címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Igazoltatja a felhasználókat a Facebook, hogy kiszűrje a kamu profilokat

HVG
-
  Tegnap 15:03 Infotech

Az oldalak üzemeltetői után ezúttal az egyéni felhasználókat kéri arra a Facebook, mutassanak fel valamilyen őket igazoló dokumentumot.

Országos tisztifőorvos: a járvány első hulláma Magyarországon lecsengőben van, de a vírus más földrészeken még erő…

A koronavírus-járvány első hulláma Magyarországon lecsengőben van, de a vírus más földrészeken még erősen terjed – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília elmondta, a járvány kitörése óta eddig 5,5 millió koronavírusos esetet regisztráltak,

Országos tisztifőorvos: a járvány első hulláma Magyarországon lecsengőben van, de a vírus más földrészeken még erő…

Müller Cecília elmondta, a járvány kitörése óta eddig 5,5 millió koronavírusos esetet regisztráltak, és 350 ezren haltak meg a betegséggel összefüggésben. Kiemelte, a világjárványnak nincs vége, az új fertőzöttek száma tovább nő Brazíliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban, Indiában és Peruban. Müller Cecília közölte,…

Amerika-szerte terjednek a tüntetések George Floyd halála miatt

444.hu
-
  Tegnap 13:20 Külföld

Minneapolisban egy rendőrőrsöt is felgyújtottak. Trump megfenyegette meg a tiltakozókat, ami miatt a Twitter ismét megjelölte a posztját.

Egy kapcsolatban fontosabb a "bocsánat", mint a "szeretlek" szó.

She
-
  Tegnap 12:31 Életmód

A bocsánatkérés hidat emel két ember közé.

Szijjártó Péter: minden európai országnak érdeke, hogy jó kapcsolatban legyen Kínával

A miniszter szerint világosan látszik, hogy amikor kínai beruházásokért versenyzünk, akkor a többi európai országgal versenyzünk.