Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 220 hír

Brókerbotrány - a bíróság első fokon megállapította Tarsoly Csaba felelősségét

A Fővárosi Törvényszék indoklása szerint Tarsoly Csaba a követelések kielégítését legalább 11,2 milliárd forinttal meghiúsította.

Brókerbotrány: 11 milliárd forint megfizetésére kötelezte Tarsoly Csabát a bíróság

Ezzel megszületett az első olyan ítélet a Quaestor-ügyben, amely első fokon kimondta Tarsoly Csaba cégvezetői felelősségét a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. (QPT) vagyonvesztésében.

Nekik és róluk szól – A héten zajlanak a megyei gyermekvédelmi napok

Feol
-
  Ma 12:00 Megyei

Több mint tíz évre tekint vissza az a rendezvénysorozat, mely egyszerre szól az állami gondoskodásban élő gyermekekről és az őket nevelő szakemberekről, illetve nevelőszülőkről.

Napokon belül törli oldaláról régebbi meghajtóprogramjait az Intel

PC Fórum
-
  Ma 11:30 Infotech

A már korosodó vagy egyenesen retro típusú hardvereket használók jobban teszik, ha a napokban felkeresik is letöltik, majd biztosra helyre mentik összes, Intel chipre épülő kütyüjükhöz a meghajtóprogramokat a gyártó oldaláról. A kaliforniai cég ugyanis napokon belül törölni fogja több száz, az 1990-es, illetve 2000-es években megjelent…

Walesi-magyar: Sir Alex Ferguson üzent Giggsnek; hendikepes hazai sikert várnak - lapszemle a sorsdöntő meccs előtt

Csakfoci
-
  Ma 10:15 Foci

Ellenfelünknél úgy vélik, egyértelműen Ryan Giggs együttese az utolsó Eb-selejtező esélyese, valamint az olvasók többsége is hazai sikert vár.

Borkai távozása után nehéz helyzetbe hozza a kormány Győr városát is

Budapesthez hasonlóan itt is az iparűzési adóból kellene fenntartani a helyi tömegközlekedést.

Nehézfémeket tartalmazó bébiételeket vontak ki a forgalomból

Higanyt és arzént tartalmaznak a készítmények.

Nehezen másolható le a Szilícium-völgy sikere

SG
-
  Ma 09:22 Infotech

Az Amerikai Egyesült Államok talán legfejlettebb régióját szinte lehetetlen máshol létrehozni.

NAÜ: Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével

Az iráni atomprogramról szóló 2015-ös megállapodás 130 tonnában korlátozta a felhalmozható készletet.

Nehezen, de rábólintott Várhelyire a külügyi bizottság

Pótvizsgára, további írásbeli kérdések megválaszolására kényszerült Várhelyi Olivér magyar biztosjelölt, de sikerült meggyőznie a frakciók koordinátorait: második alkalommal elegen támogatták.

Ünnepi csokoládék a téli napokra

Plus36
-
  Ma 08:21 Életmód

A chocoMe idén is igyekszik édessé varázsolni a karácsonyt. A chocoMe limitált kiadású, vegyes szaloncukor válogatással készül, amelyben a  csokoládébevonat olyan ízekkel párosul, mint a fanyar feketeribizli püré, a mandula

Orbán szerint nehéz idők jönnek Magyarországra

Hírklikk
-
  Ma 06:46 Vélemény

Nehéz idők jönnek, mondta Orbán Viktor a Pozsonyhoz tartozó Dévényben, ahol a csehszlovákiai bársonyos forradalom harmincadik évfordulója alkalmából megkoszorúzta a Szabadság Kapuja emlékművet. Orbán, bár nem mondta, a forradalom apropóján a magyar polgároknak üzent, rájuk jönnek nehéz idők, nekik kell majd összehúzniuk a…

Henkel: differenciált teljesítmény egyre nehezebb piaci környezetben

2019 harmadik negyedévében a Henkel üzleti fejlődését egyre nehezebb piaci környezet jellemezte. Az árbevétel nominálisan emelkedett, és szervesen kissé elmaradt az előző év szintjétől. A korrigált EBIT marzs, a korrigált EBIT és az elsőbbségi részvények hozama (EPS) az előző évi szint alatt maradt, elsősorban a fogyasztási cikkek üzletágba…

Eszterházy SC: a rövid kispad miatt nehezebb a helyzet

Heol
-
  Tegnap 20:36 Sport

Tizenhét pontos vereség itt, tizenhét kapott gól ott. Az Eszterházy SC férfi kosárlabdázói és férfi vízilabdázói is vendégként maradtak alul a legutóbbi játéknapon.