Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Varga Judit: megtiszteltetés első magyarként átvenni Az értékek megőrzője díjat

Az igazságügyi miniszter megtisztelőnek tartja, hogy első magyarként vehette át vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) elnevezésű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjat.

5 bátorító gondolat azoknak, akik nincsenek túl jól az ünnepi időszakban

Az ünnepi időszakban nem mindenkit tölt el remény és fény; emlékeztesd erre magadat, és ügyelj arra, hogy miként támogatod barátaidat, szeretteidet ebben az időszakban. Ezeket a mondatokat mond sokszor azoknak az embernek, akiket megvisel az ünnepi időszak. Itt vagyok Néha az ünnepek elsöprőek, fájdalmasak vagy éppen szédítő…

Nehéz döntést hozott a koronavírus miatt Németh Kristóf

Ripost
-
 Ma 19:10Bulvár

A színész nem akarja veszélyeztetni a szeretteit, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa tőlük a betegségeket.

Elkészült a régóta várt atlétikai pálya Szegeden

Elkészült a Szegedi Vasutas Sportegyesület (SZVSE) nemzetközi versenyek rendezésére alkalmas atlétikai pályája - közölte az egyesület elnöke hétfőn a helyszínen.

Varga József elintézte

A megyei I. osztályú labdarúgó-­bajnokság 7. fordulójából egyetlen mérkőzés maradt el, ezt pótolták a csapatok szombaton. A TóVill Kápolnásnyék gárdája, megkoronázva egész őszi teljesítményét, kétgólos győzelemmel zárt a Dufk Se ellen.

Lengyelország várai

https://www.lengyelorszag.travel/hu/muemlekek/varak-palotak-kastelyok-2

A Slovnaft a nehéz időkben is segíti a kultúrát – 30 ezer euróval támogatott szlovákiai színházakat és egy galériát

Pénzbeli támogatásban részesült a Pozsonyi Bábszínház, a Kisszínpad (Malá Scéna), a Komáromi Jókai Színház, a nyitrai Új Színház, a zsolnai Városi Színház, a rózsahegyi Ľ. Fulla Galéria, a kassai Thália Színház, a Kassai Állami Színház, a Szepesi Színház és az Eperjesi Nemzeti Színház. A Slovnaft ezek többségével már hosszabb ideje…

Nehezen viseli a járványhelyzetet Rubint Réka

Azért reméli Rubint Réka, hogy a karácsonyt együtt töltheti a család.

Zalai városok autóbusz-bérletei is elérhetőek a MÁV-applikációban

Az a cél, hogy az utasoknak olcsóbb, jobb, kiszámíthatóbb és kényelmesebb utazási szolgáltatásokat kínáljanak.

Vásárhelyi muzeológus: A mértékletesség jellemezte az adventi időszakot az étkezésben is

Jellemzőek voltak a tészta- és kásaételek, amelyek egy része, például a mákos sütemény manapság is az asztalra kerül - ismertette Terendi Viktória muzeológus, a Tornyai János Múzeum néprajzkutatója a Rádió7-nek.

Varga Mihály: A kormány a válság alatt is csökkenti az adót és növeli a családtámogatást

Index
-
 Ma 18:22Gazdaság

Megszorítások és adóemelések helyett a beruházások és vállalkozások erősítése a cél.

Varga Mihály üzenete: Viktor, ha vétózol nem lesz lóvé!

Varga pénzügyér óvatos ember, a pénzhiányról nem szemtől-szembe beszél a miniszterelnökkel. Csupán egy újságcikkben megüzeni Orbánnak, hogy az 1700 milliárddal kevesebb pénzre számíthat jövőre.