Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiakadtak: Tóth Andi meztelenkedett Ördög Nóra gyerekei előtt a karácsonyi dalban

ContextUs
-
 Tegnap 23:29Kultúra

Sok a reklám, Tóth Andi nem volt odaillő, írták a kommentelők.

Nagyon nehezen adták meg magukat az Acélbikák Debrecenben

A DEAC-nak alaposan meg kellett dolgoznia ezért a három pontért.

Otthon ülök, mit csináljak? A Modivo felfedi előtted a tudatos ruhatár titkait

Bankár Magazin
-
 Tegnap 22:53Divat

Mint az élet oly sok területén, a hatékony ruhatár összeállításának titka is a tudatosságban rejlik. Találó a mondás, miszerint a kevesebb néha több. Annyi gyönyörű és tetszetős ruha elérhető számunkra, vagy akár van a szekrényünkben, néha mégis érezhetjük úgy, hogy ennek ellenére sem találjuk a saját stílusunkat.

A feladat a kör négyszögesítése

A varsói kormányzó koalíció megosztottnak tűnik – írta a Bloomberg hírügynökség, amely ismertette Gowin lengyel miniszterelnök-helyettes csütörtöki kompromisszumos javaslatát, majd rámutatott: ő a konzervatív lengyel kormány békülékenyebb szárnyát képviseli, de a PiS túlsúlyban van, és képviselői nem mutatják jelét annak, hogy…

A téli pihenő előtt jól jönne egy győzelem a Dpase-nek

Az NB III Közép csoportjának idei utolsó játéknapján a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata vasárnap 13 órakor az ESMTK vendégeként lép pályára. Ez tulajdonképpen a tavaszi szezonról előrehozott második bajnoki forduló.

Karácsony a járvány idején: így lehet boldog az ünnep a nehéz sorsú gyerekeknek is

Szaloncukrot, müzlit, téliszalámit és díszes szalvétákat kapnak a családok.

Karácsonykor is igyekszik enyhíteni a nehéz sorsú családok terhein az Érdi Önkormányzat

Több szempontból is rendkívül nehéz év volt a 2020-as mindenkinek, de aki rossz anyagi helyzetben van, annak különösen. Az ünnepek idején azonban mindenkire ráfér egy kis boldogság.

Oroszlányi túra – Nehéz idegenbeli meccs vár a Falcóra

A ZTE elleni fölényes győzelem után a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárlabdacsapata szombaton 18 órakor a jó erőt képviselő Oroszlány vendégeként lép pályára.

Aleksandrovacon bezárják az iskoláskor előtti intézményeket is

Az aleksandrovaci válságstáb pénteken ajánlást tett az önkormányzatnak, hogy az egyre romló járványügyi helyzet miatt zárják be az iskoláskor előtti intézményeket, valamint az általános iskolás

Zidane: “Egy ilyen nehéz pillanatban össze kell tartanunk”

A spanyol pontvadászat tizenkettedik játéknapján a Real Madrid a Sevilla otthonába látogat (szombat 16:15, Spíler 2). Zidane sajtótájékoztatója a mérkőzés... A Zidane: “Egy ilyen nehéz pillanatban össze kell tartanunk” bejegyzés először Madridom.hu-én jelent meg.

Nem emelkedtek az árak a piacon karácsony előtt

Hiros
-
 Tegnap 19:12Megyei

Egyelőre nem drágult sem a zöldség, sem a gyümölcs a kecskeméti Budai utcai piaccsarnok árusainál a karácsonyi időszakban. Az akácmézet is csak az idei fagy miatt adják a megszokottnál többért a termelők. Ezt a vásárlók nem igazán veszik észre, mivel még így sem kiugróan magas a méz ára.

A Cyberpunk 2077 még a megjelenés előtt kapott egy óriási, 43,5 GB-os patchet

Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy ezen kívül még egy első napos frissítéssel is számolnunk kell.

Bejárás a tesztüzem előtt

TelePaks
-
 Tegnap 18:32Belföld

Hétfőn indul a tervek szerint az új elektromos buszok teszt üzeme Pakson. A járművek már megérkeztek, a Solaris Bus & Coach gépgyárral korábban kötött szerződés részeként. A buszokat pénteken Süli János miniszter és Szabó Péter polgármester tekintette meg. A tíz Paksra érkező buszból hat nagyobb méretű, amely 63 fő szállítására alkalmas. A…