Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szabad szemmel is 3D-hatású épületfal készült Kínában

Ez a led installáció igazi világszám: a futurisztikus animációkkal mintha mozgásba lendülne az egész székház. A digitális kijelző-specialista Absen nagyszabású projektet teljesített a Kaisa Prosperity kínai ingatlanfejlesztő cégnél, amelynek új kantoni székházát szabálytalan trapéz alakú óriás ledfallal látta el, írja a Signlink. Az épület oldalát

A Youtube és a gyorséttermek bűvköréből nehéz lesz kiszakítani a gyerekeket

Fizetett gyerekinfluenszerek reklámozzák a gyorséttermi ételeket és a cukros üdítőket a YouTube-on lógó gyerekeknek – derítették ki amerikai kutatók. A legnépszerűbb YouTube-videók csaknem fele ételeket és cukrozott italokat hirdet, 90 százalékuk pedig egészségtelen gyorsfalatokat, illetve a hozzájuk tartozó játékokat reklámoz.

Kemény vagy puha hasi zsír: melyiktől nehezebb megszabadulni?

Life
-
 Ma 08:00Életmód

Valami gonoszság folytán a hasi zsírtól a legnehezebb megszabadulni, pedig ez az a terület, amit mindenki a lehetőségekhez képest a leglaposabbnak akar látni. Sokan küzdenek azonban azzal, hogy hiába az edzések és a helyes táplálkozás, a has nem akar feszessé és zsírtalanná válni, ráadásul hasi zsírból is többféle van: puhával és…

Egész napos programmal készült a Magyar Kultúra Napjára a szombathelyi Agora

Ugytudjuk
-
 Ma 07:48Megyei

Ki sem kell hozzá mozdulnunk, online követhetőek az események.

Zenés műsorral készül a magyar kultúra napjára a Csokonai Színház

A magyar kultúra napja alkalmából a magyar költészet nagyjainak ismert és kevéssé ismert versei megzenésített formában hangzanak el a Csokonai Színház Gyöngykoszorú című közvetített koncertjén. A felvételt január 22-én 19 órakor teszi közzé Facebook-oldalán a színház. Újhelyi Kinga és zenésztársai a hideggel dacolva, egy estére…

"Legszívesebben fel sem kelnék, csak tavasszal" - Most a téli depresszió is nehezebb

HVG
-
 Ma 07:30Belföld

A tél kellős közepén járunk, így nincs mit csodálkozni azon, ha egyre több olyan emberrel találkozunk, akiken a hideg évszak okozta depressziós tüneteket tapasztaljuk, vagy ha mi magunk szenvedünk ezektől. Sajnos az idei téli depresszió erősebb lehet a járvány és az elrendelt korlátozások miatt.

Budapest főépítésze: Nehéz visszafogni a buldózereket

Telex
-
 Ma 07:01Belföld

Erő Zoltán a pénz hiányában szomorúan átadott nagyberuházásokról, a Galvani hídról, a pesti alsó rakpart átépítéséről, a toronyházversenyről, a Nyugati téri felüljáró elbontásáról beszélt a Telexnek adott interjújában.

Ezekkel a programokkal készülnek a magyar kultúra napjára Zalában!

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Ma van a magyar kultúra napja, amelyet többek között könyvbemutatóval, flashmobbal és virtuális kiállítással ünnepelnek Zala megyében.

Rendhagyó módon készülnek az érettségire a Heves megyei diákok

Heol
-
 Ma 07:00Belföld

A koronavírus miatt a középiskolás diákok továbbra is online oktatás keretében sajátítják el a tananyagot, az érettségi pedig vészesen közeleg. A tanárok és a tanulók sincsenek egyszerű helyzetben.

Uffizi-igazgató az Azonnalinak: 2021 átmeneti év lesz, 2022-től soha nem látott tömegre készülünk

Sokkal biztonságosabb hely egy múzeum járványügyi szempontból, mint egy szupermarket vagy a tömegközlekedés, mondja a 77 napnyi bezárást követően csütörtökön megnyitó Uffizi igazgatója, Eike Schmidt. Pláne hogy olyan helyzebe kerülnek most a látogatóik, mint amiről eddig nem is álmodtak volna: nem lesznek turisták. De mi lesz…

Szijjártó Péter nagy bejelentésre készül Moszkvában

A magyar külgazdasági és külügyminiszter a moszkvai tárgyalásai befejezése után péntek reggel 8 óra 30 perc és 9 óra között a közösségi oldalán számol be.

Forradalmi fejlesztésre készül a Pizza Hut

Drónokkal végeztetné a házhoz szállítást a Pizza Hut. A rendszert már júniusban tesztelni fogják, bízva abban, hogy gyorsabbá válhat a szolgáltatásuk. Elsőre azért még nem az ajtóig viszik a pizzát a drónok, és utána is lesz pár szava ehhez a légügyi hatóságoknak. A futároknak sem kell még félniük.

A Tensi utazási iroda már arcmaszkokat árul - Nehéz helyzetben vannak az utazásszervezők

A turizmust kikészítette a koronavírus-járvány, és az ágazaton belül természetesen az utazási irodákat is nagyon nehéz helyzetbe hozta. A többnyire nemzetközi utazásokkal foglalkozó cégeken az sem segített, hogy nyáron felélénkült a belföldi turizmus, viszont húsbavágóbb volt számukra a határzár. Az árbevételük szinte lenullázódott, és a járvány…

Lila káposztával, céklával és körtével készül az egyik legfinomabb téli saláta

Sertés- és marhasült mellett is remek ez friss és egészséges köret. Csak arra kell vigyáznod, hogy a húsokat már ne fűszerezd túl, elég lesz ízesítőnek egy kevés só és frissen őrölt fekete bors.

Ezt ki kell próbálnod! Így készül az egyéjszakás zabkása

Az overnight oats, azaz az egyéjszakás zabkása a legjobb találmány a szeletelt kenyér óta. Elkészítése pofonegyszerű, az eredmény pedig isteni. Mutatjuk!