Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szívmelengető: a II. világháborús veterán 100 évesen legyőzte a koronavírust -videó

Ripost
-
  Ma 20:10 Külföld

Hatalmas erőről tett tanúbizonyságot a II. világháborús veterán.

Budaörs letesztelte az óvodai és bölcsődei dolgozókat, 5 tünetmentes pozitív esetet találtak

Minden óvodai és bölcsődei dolgozót, összesen 215 főt teszteltetett le Budaörs önkormányzata az intézmények május 25-i nyitása előtt - szúrta ki az Index az önkormányzat honlapján. Mint írják

Sokkot kapott a 91 éves néni, akit Vágsellyén raboltak ki a házában

Parameter
-
  Ma 19:35 Határtalan

A rablótámadás során az idős hölgy fej-és kézsérülést szenvedett. A tettesek a néni ridiküljét vitték magukkal, amiben a tulajdonosa készpénzt tartott. "A felzaklatott néni nem képes vallomást tenni. A rendőrség intenzíven foglalkozik ezzel az esettel." - állítja a hatóság.  (TASR)

Gyilkos rovar: belehalt az állat harapásába egy 73 éves nyugdíjas

Belehalt egy veszélyes rovar harapásába egy spanyol férfi, aki feleségével egy napra utazott vidékre, amikor végre enyhítettek az országban a szigorú korlátozásokon.

18 éves lett Sylvester Stallone lánya: így köszöntötte fel a színész

Blikk
-
  Ma 19:04 Bulvár

Gyönyörű nővé érett a világhírű színész lánya.

Szándékosan megfertőzték: 9 fontért kellett meghalnia egy 61 éves férfinak

Ripost
-
  Ma 19:00 Külföld

A londoni taxisofőrként dolgozó nagypapát egyik utasa fertőzte meg, mert nem akart fizetni.

11 éves rekord dőlt meg: 50 fokos kánikula pusztított Indiában

Több helyen ötven Celsius-fokos hőség tikkasztotta kedden India északi, nyugati és középső vidékeit: Uttar Prades, Rádzsasztán, Mahárástra, Madhja Prades, Bihár és Dzshárkhand államokat – írja az index az MTI nyomán.

Fertőzötteket találtak a budaörsi óvodákban

Az óvodák és bölcsődék újranyitása előtt Budaörs önkormányzata letesztelte azok mind a 215 dolgozóját. Az eredmény? Öt koronavírusos, tünetmentes fertőzött.

Budaörsön tesztelték az óvodai és böcsődei dolgozókat – öt fertőzöttet találtak

A héten megszületett a rendelkezés, miszerint hétfőtől, azaz május 25-től a budaörsi bölcsődék és óvodák is a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek tovább. Budaörs Önkormányzata a honlapján tette közzé Wittinghoff Tamás polgármester tájékoztatóját, miszerint 215 óvodai és bölcsődei dolgozón végeztek el…

Személygépkocsit vezetett egy 13 éves lány Füzesgyarmaton

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre. Személygépkocsit vezetett egy 13 éves lány 2020. május 17-én Füzesgyarmaton, a Kiss Ernő utcában. A gyermeknek édesanyja egyik ismerőse engedte meg, hogy beüljön a…

Hátborzongató jelenet: a 12 éves fiú mögött váratlanul felbukkant egy hatalmas medve – videóval

BorsOnline
-
  Ma 18:00 Állatvilág

Egy 12 éves fiú saját bőrén tapasztalhatta, milyen érzés összefutni az erdőben egy méretes medvével. Nagybátyja videóra vette a találkozást.

9 kultikus jelenet a 40 éves Ragyogásból – de melyik a legijesztőbb?

Port
-
  Ma 18:00 Film

Az ikrek a folyosón? A 237-es szoba titka? Jack fokozatos, de igen látványos megőrülése? Vagy az ajtó szétverése a fejszével? Szavazz!